- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #18 üzenetére
Egyszeru, leirtam a kerdetst. Te meg valaszoltal, ertelmezted is, es semmi ertelmetlenseg nincs benne.
Nem kell tulgondolni a kerdest. -
consono
nagyúr
Ez félig ide is tartozik, tegnap jött
-
rottenbull
őstag
Nem tudom ertelmezni a kerdesed. Azert jatszottam vele mert vitt a lendulet. Valojaban sokkal tobbet jatszottam vele, mivel tobbszor is elkezdtem. Amikor visszamennek a varba, ahol geralt meg ciri treningezett es talan az utolso harcra kellene felkeszulni, ez volt a leghosszab futamom. Addigra egyre jobban kijott rajta a kelet europais, depis, toredezett fantasy meseles. Amig ez nem lett tul idegesito, addig jo volt. Rengeteg jatek van, amit nem vittem vegig mert valami gondom volt veluk. Rengeteg film van amit elkezdtem nezni es valahol hagytam a picsaba, konyvek, akarmik. Ezzel gyanitom sokan igy vannak, akik kepesek felismerni, hogy egy bizonyos pont utan nem szorakoztat az aktualis media termek es minden tovabbi ora, perc amit raforditanak szintiszta veszteseg. Ezert ertelmetlen a kerdesed szamomra.
-
PTM
aktív tag
Közben elkezdtem újrajátszani az elsőt, sokkal szebben öregedett mint amire számítottam.
A framerate-et korlátoznom kellett (144-re, annyin játszom), hogy a szereplők haja ne villogjon össze-vissza, túl gyors volt neki a 4060 Ti.
Amúgy egészen elkapott a hangulata, más döntéseket hozok pár helyen mint korábban, nekem a nehézkes irányítása melett is nagyon tetszik.
Azért egy remaster már ráférne, csak most importálni is akarom majd a másodikba a mentésemet.
-
AnonymusX
őstag
A CDProjekt csúcsa. A Witcher 2 rövidsége után a 3-nál csak pislogtam mennyi tartalmat raktak a játékba. A történet is tele van nagy pillanatokkal még akkor is, ha nem a fő történetszálhoz tartozik. Ráadásul még nem is játszottam a két nagy DLC-vel.
Kár, hogy a Cyberpunk 2077 nem ért fel hozzá, pedig megvolt benne a potenciál. Utóbbit most fejeztem be PS5-ön, ennyi buggal és kifagyással még nem találkoztam játékban. Egyáltalán nem érződött, hogy ez már a 2.0-s, kikupált változat.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #13 üzenetére
miert jatszottal vele 40-50 orat ? komolyan... Az mar sok !
Nekem akad par game, AAA cim, amibe par orat, esetleg 10-20 at raktam, de maig raunok, ujra es ujra. -
consono
nagyúr
válasz
rottenbull #13 üzenetére
Ó. Akkor tényleg nem neked való...
-
Daelion
őstag
Ez nálam is így volt és le is tettem a játékot pár óra után amíg nem jött a GOTY verzió de utána meg le sem tudtam tenni és imádtam az egészet.
Sőt az utóbbi években visszamentem és végig vittem az első és második részt is.'első már kicsit nehezen emészthető így játékmenetileg de a Rise of the White Wolf moddal azért viselhetőbb lett, 2 meg simán jó volt alapjáraton is arra csak egy kis grafikai modot raktam'
-
consono
nagyúr
válasz
rottenbull #7 üzenetére
az első 4-5 órán ha túlvagy, már vinne a lendület. Nálam is nehezen indult a kapcsolat, de azóta már néhány 100 órát beleöltem...
-
rottenbull
őstag
A legjobb jatek amit sosem jatszottam vegig es nem is fogok. Lehet ez a legjobb jatek amit a legtobbszor kezdtem el, de ez nem biztos.
-
PTM
aktív tag
Boldog szülinapot!
Bakancslistás és legalább két platformon megvan már, de előbb a második részt szeretném végigjátszani, amihez be akarom fejezni újra az elsőt, de ezúttal a semleges endinggel.
Jövőre mindez tervben van, csak sokáig nem volt elég erős gépem a másodikhoz, aztán már nem érdekelt annyira.
-
számomra A csúcs. sok jó játékkal játszottam, van pár, amit ugyanarra a polcra raknék, mint a Witcher3-at, de ez azért egy picit akkor is kiemelkedne
-
consono
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Emlékszem még a mai napig, amikor ezzel játszottam jó sok évvel ezelőtt, mennyire tetszett. Akkor még nem is tudtam megmondani miért, idővel más játékok után jöttem rá mennyire részletes és jó történetek, mellékküldetések stb. voltak... és ez a ritka játékok egyike amelynek a DLC-je is jó és nemcsak pénzlehúzás pár extra dologért.
Emiatt már nagyon várom a Witcher 4-et, a következő résznek is tartalmasnak kell lennie azon kívül, hogy szép grafikája lesz, mert az önmagában ma már kevés.
-
hunluki
senior tag
Kedvenc játékom
HBD!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest