- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
Egyszeru, leirtam a kerdetst. Te meg valaszoltal, ertelmezted is, es semmi ertelmetlenseg nincs benne.
Nem kell tulgondolni a kerdest.
-
consono
nagyúr
Ez félig ide is tartozik, tegnap jött

-
rottenbull
őstag
Nem tudom ertelmezni a kerdesed. Azert jatszottam vele mert vitt a lendulet. Valojaban sokkal tobbet jatszottam vele, mivel tobbszor is elkezdtem. Amikor visszamennek a varba, ahol geralt meg ciri treningezett es talan az utolso harcra kellene felkeszulni, ez volt a leghosszab futamom. Addigra egyre jobban kijott rajta a kelet europais, depis, toredezett fantasy meseles. Amig ez nem lett tul idegesito, addig jo volt. Rengeteg jatek van, amit nem vittem vegig mert valami gondom volt veluk. Rengeteg film van amit elkezdtem nezni es valahol hagytam a picsaba, konyvek, akarmik. Ezzel gyanitom sokan igy vannak, akik kepesek felismerni, hogy egy bizonyos pont utan nem szorakoztat az aktualis media termek es minden tovabbi ora, perc amit raforditanak szintiszta veszteseg. Ezert ertelmetlen a kerdesed szamomra.
-
PTM
senior tag
Közben elkezdtem újrajátszani az elsőt, sokkal szebben öregedett mint amire számítottam.

A framerate-et korlátoznom kellett (144-re, annyin játszom), hogy a szereplők haja ne villogjon össze-vissza, túl gyors volt neki a 4060 Ti.
Amúgy egészen elkapott a hangulata, más döntéseket hozok pár helyen mint korábban, nekem a nehézkes irányítása melett is nagyon tetszik.Azért egy remaster már ráférne, csak most importálni is akarom majd a másodikba a mentésemet.
-
AnonymusX
őstag
A CDProjekt csúcsa. A Witcher 2 rövidsége után a 3-nál csak pislogtam mennyi tartalmat raktak a játékba. A történet is tele van nagy pillanatokkal még akkor is, ha nem a fő történetszálhoz tartozik. Ráadásul még nem is játszottam a két nagy DLC-vel.
Kár, hogy a Cyberpunk 2077 nem ért fel hozzá, pedig megvolt benne a potenciál. Utóbbit most fejeztem be PS5-ön, ennyi buggal és kifagyással még nem találkoztam játékban. Egyáltalán nem érződött, hogy ez már a 2.0-s, kikupált változat.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
miert jatszottal vele 40-50 orat ? komolyan... Az mar sok !
Nekem akad par game, AAA cim, amibe par orat, esetleg 10-20 at raktam, de maig raunok, ujra es ujra.
-
consono
nagyúr
válasz
rottenbull
üzenetére
Ó. Akkor tényleg nem neked való...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest