Hirdetés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Na megtörtént a műszaki.
Beraktam a dbkillert, bár nem csavaroztam be, mert nem bírtam (). De komolyan, sehogy nem bírtam behajtani a csavart ami rögzítené.. Végülis beszorult.
Erősen gondolkozok rajta, hogy bent is hagyom állandóra, mert alsóbb fordulaton sokkal jobb lett a gázreakció. A hangja se rossz, bár egy picit lehetne hangosabb és nagyon hiányzik a durrogásJah és a vizsga: (nem nkh)
Első amit néztek a kipufogó. Mivel nem gyári, ezért rögtön kereste az E betűt. Szerencsére van benne, és műbizonylat is van hozzá, amiben benne van, hogy ehhez a típushoz való. Készült róla kép is, és a sorszámát be kellett vezettetni a forgalmiba. Ez kb 10 percet és 2300 erős magyar forintot vett igénybe a helyi kormányablakban.
Utána következett a rendszámtábla. Ez már neccesebb volt, mert nem igazán állt elfogadható szögben. A szabály ugye az, hogy a függőlegestől legfeljebb 30 fokban térhet ki. Egy "elegáns" mozdulattal le is hajtotta a táblámat, tartóval együtt, kicsit görbült is a tábla, de vizsga után vissza-egyengedtem. A pozívióján kívül fontos jellemzője még a táblának, hogy rendelkezik világítással. Na ez az enyémre nem igaz, így ment a tanakodás, hogy mit kéne odaragasztani ami világításnak néz ki. Elszaladtam a helyi motorosboltba, vettem egy ledes világítást (3600ft), meg ha már úgyis mentem, megkért a vizsgás-fiú, hogy vegyek neki is, jól jön az még a hasonlóan felkészült motorosok kisegítésére. Egyébként ha már megvettem valószínűleg fel is rakom rendesen, ezzel is csökkentve a támadási felületet egy esetleges igazoltatásnál
A világításon kívül még a prizma is fontos, ez sincs, de végülis nem is raktunk fel.
Mást nagyon nem firtattak, bár igazából a többibe nem is lehet belekötni (E betűs ledes indexek, rövid kuplung és fék karok, nem gyári tükrök).Tehát a lényeg az, hogy aki nem gyári dobbal gurul az készüljön fel a következő vizsgára. Bár az sem teljes megoldás, mert egy igazoltatáskor elég könnyen ki lehet szűrni..
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LG LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest