Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
most(ansag).
kotve hinnem azert ragaszkodott mindegyik a nolan felirathoz, mert x-lite-ban kezdte a palyafutasat...
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Gixxer most nagyszerviz alatt van. Így áll most
[link] Még kell neki 1-2 hét aztán mehet pályára. Közútra xmax 300 továbbra is. holnapután lesz 1 éves, 8K km raktam bele. 
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Mi van amúgy veled, GSX-R-rel jársz még pályázni, vagy már csak az új X-Max-oddal robogsz?
-
yodamastah
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az általad említett Nolan versenyzők X-Lite sisakban mennek Nolan felirattal. [link]
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Ti milyen sisakátbeszélőt ajánlotok 100 km/h körüli tempóhoz? Csak a párom meg én használnánk, ár érték arányban jó legyen és megbízható. Néztem Kínából is de ott szinte az összes "jóra való" out of stock és kb 30-35 ezerre jön ki.
Én max. 50 ezret szánok rá kettőnknek. Annyiért lehet itthon is venni normálisat, ha igen megéri azt a plusz 10-15 ezer forintot?
Előre is köszi!
-
tboldi
nagyúr
[link] 🤔
-
nyogo83
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ket eve nyuzok szinte minden nap egy NZI Combi Duo-t. Pinlock-al rendeltem, azota benne van, hozza nem nyultam.
Nem torzit a plexi, nem is karcolodik konnyen(pedig nem szoktam himes tojas modjara tisztitani).
A belseje meg most is hibatlan, nem foszlott szet, nem ment ossze a szivacs, a napszemuveg/plexi/felnyithato allresz mechanikaja olyan mint uj koraban, semmi logas, akadas.
A napszemcsi lehetne egy picit sotetebb, de jobb mint a semmi.Zajossag szempontjabol kb 100 korul kezd megjonni a hang rendesen, de felnyithato buko reven ebben az arkategoriaban szerintem normalis. Raadasul mivel varosban hasznalom 90%-ban, igy nem is igazan lenyeges szamomra.
Ja, es szinte mindent kapsz hozza utana, ha szukseg van ra (teljes belso belest, plexit, arcparnat, stb)
Csajom most kapott egy ugyanilyet(feherben), mivel szetnezve 30-35k korul noi normalis sisakok kozul ez volt tapasztalat alapjan a legjobb.
Amugy nem is ertem, hogy noi sisakban miert tudjak le annyival, hogy valami lilas vagy rozsaszines mintat rapingalnak, azt kesz. Neki meg a rozsaszin a halala
-
dellfanboy
őstag
wat?
72-ben alapitottak, amiota nezem a Gp-t mindig volt valaki nolan bukoban, pedrosa, meg 250-ben melandri, o a mai napig ebben nyomja, stoner, toni elias, magyar ob-n toth imi..
es linkelem kedvencem Kork 'bajusz' Ballington-t 82-bol[link]en haveri koromban sose volt noname marka...
no mind1
-
baboss
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ok köszi, akkor megnézetem valakivel. Nagyon a szívemhez nőtt nehezen válnék meg tőle.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
baboss
üzenetére
a szelepek biztosan nem kopognak, ugyanis ha 3 evig hozza sem volt nyulva, akkor mar nincs hezag, ami hangot adhatna ki, es mindig nyitva van.
nem az en dolgom, igy tobbet nem foglalkozok ezzel a reszevel, de szerinted egy olyan blokk, ami kozel azonos koru, nem rendelkezik ugyanolyan hibaval, mint ami epp a tiedben van? egy 550 zephyrben 9 ala nem mehet a kompot amugy sem.
tenyleg olcsobb egy egesz blokkot venni, mint szelephezagot merni, esetleg beallitani, kompressziot merni? ha meg nem egett el a szelep a karbantartas hianya miatt...en egy alatetet sem vennek addig, amig nem tudom, mit kell kicserelni.
-
baboss
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
3 év alatt soha, attól tartok, hogy ha megbontják annyi hiba, kopás lesz benne, hogy több száz ezer lenne a blokk felújítása. Vezérmű lánc csörög, szelepek halhatóan kopognak.
Inkább vennék egy másikat, a régi meg megmaradna donornak, sok alkatrész ugyan az. [link] Vagy egy 550 vagy 750 est. -
baboss
őstag
Vennem kéne egy blokkot, [link]
Ezek az értékek elfogadhatók vagy felejtős ?
1 ZYLINDER 8,8BAR
2 ZYLINDER 12,5 BAR
3 ZYLINDER 9,0 BAR
4 ZYLINDER 8,8 BAR
Úgy néz ki, hogy az enyém meghalt. Indulni pöcre indul, de melegen ha leállítom akkor utána már csak úgy indul be , hogy max gáz mellett is csak pöfög, nem veszi fel a fordulatot. Nagyobb lejtőn tolásra beindul, alapjárat nincs, nem tudom beállítani. Gyertyák pipa új. Szikra hidegen melegen van. Karbi kitakarítva, hibát dugulást nem találtam. -
BlackPriest
őstag
-
runner 125
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ok, akkor ez olyan formában kivétel lehet, abszolút nem ismertem, de akkor ez az én hiányos tudásom.
Nyilvánvaló, h a "prémium" sisak márkáknál a komoly marketingköltségek is be vannak építve a vételárba, de sajnos ez ilyen buli.
Másfelől szerintem használtan is lehet jó sisakvételeket csinálni. Nyilván aminek semennyire nem sérült a fényezése, tehát földre sem volt leejtve kézből. Nekem volt ilyen Nolan bukóm, amit az új ár feléért vettem ismtől, mert Schubert-re váltott.Noh majd írj róla akkor.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
1989-ben már nyertek NZI-vel vb-t. 30 év annyira nem új. De persze értem, amit mondassz.... Ugyanakkor meg úgy gondolom, hogy az átlalad mondott dolgok miatt k.rva nagy lehúzás is van a témában.
Pl. életem első bukója Grex volt... a Grex a Nolan alcége, a kifutott Nolan sisakokat árulták grex matricával úgy,hogy közben a Nolan nyomat benne volt belül a hélyban. Annyi volt,hogy nem volt hozzá bogárháló, mint a Nolanhez és az N-Com nem volt kimarva, csak a helye volt meg meg. Ehhez képest akkor Nolan néven 90k- volt...a Grex néven ugyanazt 36k-ért vettem meg. Most a Grex-et egy másik cég forgalmazza, ugyanaz a bukó közel 60k.
A pinlockot hozzá Nolanhoz kérve 9k volt, ha a régi Grex forgalmazót kerestem meg (ami sajnos már nincs meg), akkor ugyanaz 3k....Szóval néha az az érzésem, mint a gyerekeimmel, hogy amint megtudják,hogy kisgyerek cucc kell, akkor fejőstehénnek néznek.
Közben megrendeltem... így majd megosztom a tapasztalatokat pár nap múlva.

-
runner 125
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Őszintén szólva én elég szkeptikus vagyok az ilyen "új (kedvező árú) márkákkal", ugyanis véleményem szerint itt is ugyanaz történik, mint a kínai robogók piacán, kicsit egyszerűbb kiadásban.
Mire elterjedne a köztudatban, h szar, addgira megszűnik az egész, és kb ugyanaz a cégcsoport kijön egy új márkával, új brand-del, új marketing háttérel.
Csak egy sisak piacon ez nyilván egyszerűbben és gyorsabban kivitelezhető, mert manapság gyakorlatilag bármilyen kínai gyár legyárt neked egy adott mennyiséget bármilyen termékből, az általad megtervezett design-nal és logóval.
Nem beszélve arról, h sisak legfontosabb védőeszköz, szvsz minimm abból érdemes egy közép / felső kategóriát választani.
persu
Nyilván tudod, de a legtöbb motoron ( japánon, európain ) a spanyol Vicma az index és tükör beszállító.
Google, 5. találat, gyári csúcsos végű Yamaha index: 8000ft
De az tény, h a márkaszerviz ugyanezt képes eladni 3x-os áron, mint "gyári Yamaha" index. -
Geresics
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Attól, hogy valami olcsó, nem feltétlenül szar - mondom ezt úgy, hogy utoljára NZI 2 éve volt a kezemben, és nem tetszett. Az olcsó bukók - ha megvan az ECE minősítésük - inkább anyaghasználaton spórolnak. Keményebb a textília, puritánabb a szivacs, hangosabb az egész, stb...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mi a véleményetek az NZI bukókról? Ólcsó és szar vagy használható kategória? Látom létező márka, de 30k-ért zárt bukót óvatosan merek megvenni. Torzíthat a plexi vagy ilyesmi?
Üdv újra itt persu.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
BlackPriest
üzenetére
Igen, a regebbieken igy volt, de nekem van egy oem ledes, es utangyartott ledes is, mindkettoben gyarilag van ellenallas, csak felrakod es kesz.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ledessel azért figyelni, mert mindet kell cserélni, plusz adott esetben a relét is.
-
Geresics
addikt
Kérek mindenkit, hogy engedjük el a témát. A korábbi kommentek nem lesznek törölve, mert nem sértenek semmilyen szabályzatot, de a vének tanácsának hatására valahol meg kellett húzni a határt, és minden a témában születendő kommentet törölni fogjuk, tekintet nélkül a hangnem barátságfaktorára.
Béke. Tényleg.
-
Mentolka
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
Folytassuk akkor?
Talán nehezen hihető, de a "keress rá", az nem tanács, illetve mielőtt itt kérdeztem volna, rákerestem.
6 boltnak írtam emailt, másik ötöt felhívtam.Arról fogalmam sincs - mivel nem értek hozzá -, hogy a LED-es csodák ugyanúgy működnek-e, mint a gyáriak, és hogy a használatukért mit szólnak a rend őrei egy ellenőrzéskor?
A topikot évek óta olvasgatom, és nem nagyon volt ilyen a hozzáállás, ha jól emléxem. Nem vagytok ti gonoszok, csak amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten is.
-
Topiccsendőr
addikt
Annyit hozzatennek, hogy veletlenul sem rendelnek kereskedesbol, mert horror penzert aruljak, inkabb ellatogatnek a jofogas vagy mas aprohirdetes oldalra, mert aki lecsereli vmi utangyartott ledes, szerintuk esztetikusabb indexre, az 5 ezerert szabadulni akar tole, mig gyari ara sokszor ennek a 3-4x ese.
-
Geresics
addikt
válasz
Mentolka
üzenetére
Na akkor itt álljunk meg egy kicsit.
Feltettél egy kérdést, igen.
Nem kaptál rá választ. Ilyen is előfordul.
De hogy utána mi vagyunk a gonoszok, Te vagy megsértődve, és a topikot ezért megszólod, az már nem OK.
Viselkedj kérlek felnőtt ember módjára, és keress, és telefonálj, bármennyire is kényelmetlen ez.Azért raktam mindenhova .-ot, és nem !-et, mert nem megszólni, beszólni szeretnék, hanem felhívni a figyelmed a dolgok működésére...
-
Geresics
addikt
válasz
Mentolka
üzenetére
Te most komolyan azért hisztizel, mert nem néztük meg helyetted azt, amit Te szeretnél adjuramistenazonnal megvenni? És ezért még mi "baxxukmeg"? Ezen azért kicsit gondolkodj el kérlek!
Kétszer meg akartak ölni azért, mert Te nem használtál irányjelzőt? Ha elütnek, szerinted a rendőr majd mit ír a jelentésbe? A szar topik a hibás, mert nem keresett neki indexet?
Különben is, ha valami ilyen fontos Neked, akkor lépj már ki kicsit a kényelmes világodból, és kezd el sorban felhívni a boltokat, bontókat, hogy van-e nekik polcon!
...még én kérek elnézést...

-
Mentolka
senior tag
EMBEREK!
Miután ki lett tárgyalva - oldalakon keresztül - a DRZ nevű csoda, illetve előtt valamelyikőtök Honda Jazz AUTÓJA, a többit had nem említsem, nem gondoltam, hogy ártatlan kérdésem ekkora baxxott nagy feszültséget fog okozni.ÉN KÉREK ELNÉZÉST!
-
Mentolka
senior tag
Köszi a segítséget(?)... Pont azért kérdeztem meg, meg mert több szem többet lát, és van aki esetleg pont x órája volt motorosboltban.
A neten - baxxátokmeg - én is találtam. Aztán, azt várjam meg, míg fel tudom rakni a motorra... ("nincs raktáron..", stb.)
Ma reggel csak kétszer akartak kinyírni az utakon emiatt, ezért kéne mostazonnal.De mindegy. Nem kérdezek itt többet. Pedig jó kis topicnak tűnt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Mentolka
üzenetére
Mit vársz a topiktól bszod? Helyetted használjuk a google-t úgy, h még a motorod pontos típusát sem vagy hajlandó beírni?
Üsd már be a google-ba, aztán lesz rá 10 találat.
A nagy szerencséd, h 2019-et írunk."Az újszülött csecsemővel az apja nem rendelkezett, hanem karjába vette és elvitte a Leszkhé nevű helyre, ahol a törzsek vénei összegyülekeztek és megvizsgálták a kisdedet. Ha idétlen nyomorék volt, lerakták a Taügetosz Apothetai nevű szakadékába, azzal a meggyőződéssel, hogy nem előnyös sem a gyermeknek, sem az államnak, ha életben marad."
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Motorozás terén teljesen kezdő vagyok, még motorom sincs, ezért elnézést, ha a kérdésem nagyon tudatlan.
Napi ingázásra, 2x70km, városok között, érintve autóutat (M0, M2) mekkora motor kell? Elég a 125ccm, vagy annál nagyobb kell a kényelmes 100km/h tartásához? Ilyen szempontból az újféle "nagy robogók" milyenek?
Köszönöm a tanácsokat! -
BlackPriest
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
nem szóltam, akkor biztos a képesmotoron ment el 
-
fer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Közben tanácskoztam a hengerfej felújítást végző céggel, és lehet meg lett a probléma! Szelepfészket csak martak csiszolásról szó sincs, ellenben volt egy problémám, mikor visszakerült hozzám a hf., és mivel szívó szelepek, hossza eltérő, de ezt a műhelyben nem vették figyelembe, nekem változtatnom kellett a szelepek sorrendjén, nem úgy kerültek beszerelésre, ahogy a gépműhely megmunkálta! Beszéltem a szakival és ő is azt mondta, hogy újabb 1000Km-es ellenőrzés kell!
-
dellfanboy
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
-
BlackPriest
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
ez tuti? én mintha tavaly ott adtam volna el a kis motort, az nem volt fizetős

-
Geresics
addikt
Autó-motor hirdetés feladása a jófogáson fizetős?
Mióta? 
-
tboldi
nagyúr
-
Topiccsendőr
addikt
A 10 bol 2 hezag kisebb lett, azt irtad. Ez azt jelenti, hogy a gyar altal megadott legalso szelephezagertek ala csokkent 1000 km alatt? Mert az nagyon nem jo.
A gepmuhelyes becsiszolja a szelepeket a szelepulekbe, azoknak igy eleve illeszkedniuk kell a felujitas utan. Ha nem ilkeszkednenek, a kompresszio rossz lenne a motorban. Ha ennyit kopott ennyi ido utan, akkor a szelepek nem birjak a koszorulest, nem felujithatoak.A kovetkezo 1000 km en megint tul nagy kopas lesz, akkor uj szelepekkel kell vegrehajtani a felujitast valoszinuleg.
Szoval mindenkepp ellenorizd megint. -
fer
őstag
Sziasztok!
Szelephézag ügyben kérném valaki hozzáértő tanácsát! Most lett cserélve hengerfej, szelepfészek marás, szelep köszörülés, síkolás lett elvégezve rajta, a gépműhelybe kérdeztem a szakit, hogy 1000Km után újra kell-e szelephézagot nézni, ő azt mondta nem! Na mindegy én azért csak meg néztem, és nem hiába, a 10-ből 2 kisebb lett, korrigáltam! A kérdésem: a következő szelephézagot legközelebb mikor ajánlatos nézni? Vagy az első 1000Km elég volt a szelepeknek, hogy össze illeszkedjenek a szelepfészkekkel, és akkor már a manuall szerinti intervallumot vegyem alapul? (TDM 850 4tx) -
vendingo
veterán
Köszi a tippeket. Féktisztítóval próbálkozok. Lakkozatlan matricát nem bántja?
-
vendingo
veterán
Olajos mocskos kézzel ősszetaperolt motort mivel érdemes takarítani? Szerelőnek nem volt rá ideje, mert azonnal kellett a moci, mentem nyaralni.
-
duni84
aktív tag
válasz
gergobaby
üzenetére
ahogy írták: éjszaka nem a legjobb buli a balaton kör. (nappal sem, de az más tészta). sokszor előfordult már, hogy naplemente után 60-90 perccel indultam haza és kb másfél őz/km, amit az úton látok, szóval egyáltalán nem olyan haladós a dolog, mint nappal. és hacsak nem gyári dobod van, akkor még a lakók/nyaralók estéjét is szét tudod cseszni. ha iszol elég vizet, meg van valami nyári aláöltöződ + hálós dzsekid, akkor a legnagyobb nyári melegben sem vészes nappal a karika.
-
etnies
senior tag
válasz
gergobaby
üzenetére
Szia. A kérdés az, hogy mit vársz a túrától?
Kanyarokat? Felejtsd el.
Szép tájat? Éjszaka semmit nem látsz belőle, felejtsd el.Én jómagam nem értem, miért jó körbemotorozni a Balatont. A Balatonra strandolni kell menni.
Bogyó, én már motoroztam éjszaka nagyobb távot 3X is, most vasárnap is úgy kezdünk.
Baromi unalmas, de lehet haladni, nincs baleset, dugó, meleg.
Franciákat hőséghullám sújtja (35-45 °C) , nekem meg lesz ott 700 km autópálya, jobb azt 15-20 fokban lenyomni, mint 40-ben, hidd el!
18:30 körül elindulunk Londonból Folkestone-ba, határátlépünk majd bevagoníroznak minket es 22:20-kor elindulunk Calais felé. Fél óra az út a La Manche csatorna alatt, 22:50-kor megérkezünk Franciaországba, ami +1 időzóna, tehát 23:50. 4 körül kell a nap, addigra a táv felét lenyomjuk és 12 körül Champagne-ban leszünk. Most autópályán megyünk, de mentünk már főutakon is. Nem kell gyorsan menni, mert folyamatos a haladás, 2x annyi távot meglehet tenni, nyugisan.
Mikor pakolunk össze pont te jutottál eszembe, két dobozba befértünk a feleségemmel, pedig tettünk el utcai ruhát és fürdőruhát is, 7 napra megyünk. A hátsó doboz majdnem üres lesz, oda már csak a drón, lakat és egyeb apróságok kerülnek. -
Geresics
addikt
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Hehe, lehet olyan jót találtál, megvette ő!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
Jövő hét közepe felé van újra motor!!

Mennek fel a Dunlopok és irány a Mátra, április 24. óta nincs nálam a vas de jó lesz végre csapatni.
Hosszú egy szerviz volt.

-
Jakab66[hun]
senior tag
runner kolléga, ránéznél erre a hirdetésre, hogy látsz-e valami furcsaságot?
A színén kívül minden stimmel, azzal meg szerintem meg tudnék barátkozni. -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok

Többen írtátok már, hogy a Balaton körbemotorozás nyáron nem olyan jó móka napközben, mint amilyennek tűnik. Viszont éjszaka próbálta már valaki? Pestről indulnék vasárnap este, hétfő hajnalra visszaéréssel

-
Geresics
addikt
válasz
BlackPriest
üzenetére
Amatőr kérdés, de a lánckerekeken állítottál már? Hatalmas fejlődést jelent pár fog különbség is!

-
BlackPriest
őstag
nem biztos, hogy előbbre jutottam, megpróbálom leírni a saját szempontokat. volt korábban gsx600f meg zzr400 a seggem alatt, ott megszoktam bizonyos dinamikát, ami a jelenlegi crf250m-nél nyilván nincs meg, bár nagyon messze sem áll tőle (városi forgalomban motorozás az elsődleges felhasználási terület, kb 9-10 hónapot használom, a megbízhatóság fontos). ezért gondolkodok, hogy mit lehet tenni.
- első megoldás, big bore kit, 305cc-re átépítés, elég kellemes eredményt hoz külföldi oldalakon utána olvasva, megmarad a viszonylag fiatal vas, gazdasági totálkár
- drz400, nem üzemórás (a 40 lovas blokk legalábbis), van gyári sm, nem egy fiatal konstrukció, de sokan értenek hozzá, olcsó a fenntartás
- husqvarna sm610, ahogy nézem ez több, mint elég nekem, viszont az üzemeltetés drága (de cáfoljatok rá)
- ktm 640lc, esetleg 690, ez is több, mint elég, kérdés, hogy milyen állapotút sikerül találni, üzemeltetés a fentihez közeli, kevés helyen szervizelik mindkettőt
- xt 660 x, az erő bőven jó lenne, a súlytól kicsit félek, viszont megbízható, injektorosesetleg más sm, amit nem vettem számításba?
-
z123456789
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Ehhez annyit hozzátennék, hogy életemben először ültem fel Gabomannál egy normális enduróra, amitől eleinte tartottam, mert magas(abb, mint a z750 mondjuk). Aztán mondta, hogy ne féljek tőle, fogjam meg, milyen könnyű a Z-hez képest. Na onnantól elszállt a ronyó, miután felültem rá, meg egyenesen gyerekkor. Vigyorogtam mint vadalma.

Tartottam tőle, hogy nem merek majd vele menni, meg nehéz lesz kezelni, aztán a végén úgy voltam vele, hogy na most szálljak le róla, mert az éves költségvetést boríthatom fel egy enduró beszerzése miatt.
Szóval konkrétan Gabo motorjához annyit tennék hozzá, hogy magasnak tűnik (De gondolom az endurók ilyenek), de szerintem játszi könnyedséggel kezelhető, és nem nehéz, és nem is széles.

-
hroberto
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Abban tényleg igazad van, hogy hobbi célra, nem a hartárokat feszegetve tényleg jól el lehet motorozni a DRZ-vel. Pl. száraz földutakon nagyon élveztem.
Ezen kívül az is igaz, hogy legendás a tartóssága. Részben ezért is vettem anno DRZ-t.
Meg aztán akkoriban a hasonló KTM-ek jóval drágábbak voltak, úgyhogy nem is volt más opció.
Mindent összevetve szerettem a DRZ-t, csak egyre többet mentem közúton, és váltottam. -
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Múltkor is említettem már neked, gyere el, elmegyünk motorozni ha akarod kipróbálod és utána eltudod dönteni milyen egy ilyennel menni.
Nem akarlak én meggyőzni semmiről,, de miután mennél egy KTM és egy Husqival előre leírom hogy nagyon-nagyon tetszene.
Egyáltalán nem olyan mit egy 600 kategória, érzésre egyik súlya sem arra hajaz, meglepődnél.
És a többin is, mennyire jól, könnyen kezelhetőek, milyen egyszerű velük mindenféle körülmények között motorozni.
Akár szűk egynyomos enduró utako, domboldalakban. -
runner 125
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Még időn belül javítottam a postot.
Nem nem vagyok tisztában, hanem szimplán a keresőben rászűrve rossz találatra kattoltam és azonnal görgettem le. Így már nincs akkor súlykülönbség, de attől még továbbra is megkérdőjelezem, h endurozni, fák között kanyarogni jobb alternatíva egy 600 + -os gép hobby felhasználsára és gyakorlatilag az összes ilyen kategóriájú motor tesztje az ellenkezőjét igazolja, és az XR-nél én is ezt éreztem.Linkeltem a 701 tesztet, hiába van sok esetben részingfutómű, ha szar, E verzión gyárilag FCR41-es karbi van, de használtan 50-ért már azt is kapni, tehát 180k.
Csak ma legalább 2x leírtam, h terepen túrázásra néha még ezt is indokolatlanul erősnek érzem. Ilyen felhasználási körülmények mellett egyszerűen nem vágyom erősebb gépre, bármennyire is hihetetlen számodra. Ettől függetlenül a motor erőt helyén tudom kezelni. Mert ahol van tapadás, át lehet adni, ott csípem ha van motoerő. Ezért van 1.2-es VFR-em, és 5.0 literes autóm.
Meddő a dolog és kiszállok belőle, mert kiforgatod a tényeket. Sehol nem állítottam azt, h jobb motor. Hanem szimplán azt, h a már sokszor említett tulajdonságok mellett (fogyasztás, hatótávolság, használhatóság, rendszámozhatóság, tömeg, fenntarthatóság, szervizigény, alkatrészellátás, alkatrész árak, felépítés) hobby endurozásra az egyik legjobb vétel némi módosítás után. -
runner 125
nagyúr
válasz
üzenetére
A gazdasági okok mellett legalább 5-6 másik érvet felsoroltam, amik még pluszban okozták a típus jelentős "drágulását". Így fordulhatott elő, h közel KTM szinten vannak az SM verziók.
A legnagyobb igazság pedig, h minden annyit ér, amennyit ad érte piac. Márpedig ha megveszik 1,2-ért is őket, akkor annyit ér.
-
Jakab66[hun]
senior tag
Nehéz meggyőzni egy embert arról, hogy amit drágán megvett, aztán egy csomót ráköltöt, az nem érte meg. Semmi értelme ennek a vitának.

-
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Kérlek ha valamivel nem vagy tisztában akkor arról ne írj, én sem írok olyanról amiről nem tudom mit beszélek!
SXC625-ről volt szó nem LC4 640-ről, de ott az SC 625 ami megtankolva 130-133 kg körül van.
SC625 nekem az SC 620 volt 119 kg szárazon.
Az a 130000 Ft hol lesz neked WP futóműved, Keihin FCR 41 MX karburátorod!
Szerintem felesleges folytatnunk a témát, neked a DRZ a jó, nekem meg nem!
Semmi gond nincs ebben csak nem szeretem amikor egy alacsonyabb kategóriás gépet elkezdenek összehasonlítani egy magasabbal, kihozni jobbnak.
Aztán ha mennél egy SXC-val vagy SC-vel a DRZ-t gyorsan a hahun találnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

72-ben alapitottak, amiota nezem a Gp-t mindig volt valaki nolan bukoban, pedrosa, meg 250-ben melandri, o a mai napig ebben nyomja, stoner, toni elias, magyar ob-n toth imi..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)