Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
A motorral egy hasonló kaliberű földúton mentem, ültem rajta, kb 50-es tempóval, a bal csapában, csak középen még nagyobb volt a fű. Mint írtam tele volt, tócsával mindkét fele, a tócsa alatt pedig ilyenkor 8-10cm masszív sár van, amin max akkor nem esel el, ha full egyenesen veretsz át rajta.
Egy szakaszon ahol hosszan tócsa volt mindkét nyomban úgy döntöttem h felhúzom a két nyom közé és ott megyek tovább. Ahogy elkezdtem a manővert (testsúly jobbra, kormány kicsit jobbra) észrevettem h az egyik nagy tócsa félig belenyúlik a középső füves sávba is. De kb. már csak akkor amikor esélytelen volt visszakormányozni egyenesbe, mert a lendületem jobbra vitt. Magyarán a tócsába (és alatta a masszív sárba) nem egyenesen ment bele az első kerék, hanem enyhén jobbra kanyarodva. A sár miatt hiába a kocka gumi, nem tudott irányt váltani, megkapaszkodni az eleje / felugrani a középre a füves területre, hanem ment tovább 1 métert egyenesen. Eebből fakadóan kibillentem az egyensúlyomból (így utólag inkább estem volna el..) és leléptem a jobb lábammal, érzésem szerint ahogy rugózott a motor is, pont úgy jött a domborzat és úgy rugózott be, h egyszerűen "letapadt" /megakadt a csizma alja. A motor meg én persze ment tovább az eredményét pedig fent leírtam..
_
Többieknek ismét nagyon köszi! -
csongi
veterán
válasz
bigdady #107781 üzenetére
Nem szempont hanyadik.
Egy csomo tulajdonsag van aminek meg kell felelni.
Nyomasra higyan viselkednek, magas homersekeleten mekkora viszkozitas vasztessel jarnak, koszt mennyire tudja lebegtetni, Az adalekok mikor faradnak el...stb. Ezeket is tesztelik, es kapjak meg a minositest.
Inkabb ez arra jo, hogy egymashoz viszonyitva milyen lehet egy folyadek nyomas mentes kenyszer olajzasi ponton. Latvanyos de kb ennyi.
A valodi teszt a minositesek mogott van.
Eszveszelyto elteres nincs a koptatos tesztben. Par szazad, az meg ilyen tesztnel kb sokat nem er. :). -
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
z123456789 #107797 üzenetére
Mármint a nicknevemben? Eddig is 2 votl.
-
z123456789
addikt
válasz
Jakab66[hun] #107796 üzenetére
Hova tűnt egy hatos? Vagy eddig is csak 2 volt?
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan motoros ruházati boltot ahol lehet szépkáyta szabadidő zsebből fizetni ? Szeged, Kiskunfélegyháza, Soltvadkert, Kecskemét bezárólag? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Geresics #107791 üzenetére
Ez változó, van hogy csak pár mert már bejárt területen megyünk és csak kisebb ismeretlen kitérőket teszünk, van hogy sok akár 100 kilométer is.
Ha most Vinye irányába fogunk menni az nekem teljesen ismeretlen a 82-es főútról, hatalmas vidék.Ott is meglesz a közel 50-100 kilométer között.Burt1793 Eddig is a Bakonyban motoroztam, dehogy tájvédelmi az egész, vannak részek amik igen, oda nem megyek be.
Mi ott motorozunk ahol az erdészek, vadászok is mennek, rendes utakon haladunk, kijárt egysávos ösvényeken stb......
A videóban is látszik milyen helyeken megyünk, sehol egy tábla, kerítés, sorompó ami tiltaná az ott tartózkodásunkat. -
Gaboman
nagyúr
válasz
z123456789 #107789 üzenetére
Tervezek majd arrafelé is egy gurulást, Pannonhalmáig szeretnék eljutni földúton, legközelebb Vinye lesz az úticél.
Ott kezdődik az igazi Bakony, felfelé Bakonybél irányába. -
Gaboman
nagyúr
válasz
z123456789 #107782 üzenetére
Hát nem jártam.
Talán akad egy-két darab belőlük, nem sok van az országban, főleg nem gyári TE, talán SM-ből átalakított.
Bár odaadtam a srácnak hogy menjen vele egy kört, ennyire eltévedt volna?
Gyanús volt hogy eléggé tisztán hozta vissza! -
Gaboman
nagyúr
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
runner 125 #107742 üzenetére
Ó b*zd, jobbulást!!
-
yodamastah
őstag
válasz
Mielőbbi teljes felépülést
-
-
válasz
runner 125 #107768 üzenetére
Most olvasom a baleseted runner125, jobbulást, nekem is volt már komolyabb motoros balesetem, kvázi tudom milyen szar...
Megkérdezhetem hogy hogy is volt a baleset pillanata, mikor letapadt a csízmád?
A sár megfogta avagy beakadhatott valamibe, és lerántott a motorral a lábadnál fogva, vagy egy rándulás történt, a lábad egyidejűleg kifordult és meginogva de haladtál tovább?
Az dúrva hogy még rá tudtál állni utána..Egy térdgép ezt kivédte volna és ha igen hogyan?
Mindig tanulni kell az ilyen esetekből mert súlyosak a következmények emiatt firtatom csak..
-
gergo5991
őstag
vannak itt csopperesek? inkább olyan érdekel akinek újabb vasa van, mert ahogy nézem elég gyér a kinálat csopper téren újonnan
-
törölt tag
szia motoros topic hogy vagy ?
-
veze
őstag
válasz
Jobbulást, és át tudom érezni azt a részét ,amikor az ember azzal szembesül, hogy egy szezont ki kell hagyni, ( és akkor még ez a kisebbik baj)
Én egyszer hagytam ki, amikor bevonták a jogsim, mert az előttem lévő gyorsan hajtott
Mellesleg az még nem is hasonlítható ehhez, mert a csontom attól még egyben maradt, nem vártak rám műtétek..
Szval ez kombó így együtt nagyon nem jó sajna -
etnies
senior tag
-
hroberto
veterán
válasz
Amikor én vettem a DRZ-t, az úriember azért adta el mert valahol Romániában enduróztak, és ő is letalpalt. Hozzád hasonlóan szétment a térde, őt is fúrták-faragták. Ő ekkor adta fel az erdei motorozást.
Jobbulást! -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Tudtok egy oldalt, ahol utána lehet nézni, hogy egy 1999es Honda Shadow 1100 milyen olajat illetve szűrőt szeretne...? -
runner 125
nagyúr
Kösz srácok mindenkinek, tippeket is, szedek mindent ami elősegíti a gyógyulást. Ettől függetlenül nem úszom meg a műtétet, ez ma derült ki. Jövő héten kedden valszeg pár gramm platinával nehezebb leszek.
ui. Jah és természetesen marad a gép, számoltam vele, h ez benne van a pakliban. Sajnos erre pont nem gondoltam, nyilván ha tapasztalt enduros lennék, akkor nem térdvédővel kínlódtam volna, hanem térdgéppel rögtön és akkor talán meg van előzve a problem.
-
KoVee84
senior tag
válasz
Jobbulást, a drz-t átveszem amennyiért vetted
-
etnies
senior tag
válasz
csongi #107754 üzenetére
Nekem most pont ilyen van benne (Liqui Moly 4 Stroke 4T Semi Synthetic Street), de a Castrollal és a Motullal sem volt gondom. Saját tapasztalat, hogy ha az előírt API SG szabványt és viszkozitást teljesíti, akkor akármelyik nívósabb gyártó, közepestől felfelé pozicionált termékét megveheted és beleteheted.
Vannak olyan blokkok, amelyek nagyon speciális olajat igényelnek, de a motorkerékpárok többsége elmegy szinte bármivel. Tévesen gondolják az emberek, hogy füllel meglehet mondani, melyik a jobb olaj, Pl a DL650 kuplungja hangos (üresben ciripel) egyes olajokkal és hangtalan másikkal. Egyáltalán nem biztos, hogy a hangtalan állapot a jó neki, mivel ez ilyen és így gyártják már 20 éve, DL-nek nem szokott kuplung gondja lenni.Szerintem sokkal fontosabb az, hogy időben cseréld (és cseréld a szűrőt is, alátétet is, és néha az olajleeresztő csavart sem árt), mint hogy melyik gyártó.
Én minden olajcserénél cserélem az alátétet, és mindegy negyedik cserénél az olajleeresztő csavart is.Ja, akartam még írni a láncolajozóról is! Remekül funkcionál, kb minden 100 km-nél tekerni kell egyet rajta és az egész láncot szép fényesen tartja. Kb egy hónapja van fent, koszos lett a lánc, tegnap letakarítottam. Már készült fejben a sikálásra meg spray-re, de semmi. Sima ronggyal tisztára töröltem, olyan mint az új. Nagyon picit dobja rá a hátsó kerékre, de lejön onnan hamar, Sthil biodegradable olajat használok.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Mielőbbi jobbulást kívánok én is!
(#107763) canniball: neked is!
-
canniball
nagyúr
válasz
Ejj, mielőbbi jobbulást! Ezt olvasva egyáltalán nem bánom, hogy nem vágyok offroadozni.
Ugyanakkor Murphy nem okoz csalódást, én is épp térdporcszakadással küzdök, pedig pont semmit nem csináltam. Úgyhogy lehet én sem sokat fogok motorozni idén... Persze inkább ez mint a törés. -
vendingo
veterán
válasz
-Mosquito- #107761 üzenetére
Közel 2 év telt el a bokaszalag sérülésemtől, mostanság szűnt meg teljesen a fájdalom bizonyos mozdulatoknál.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Na bazz,mielőbbi jobbulást! Térd,porc,szalagok szar dolog.
Mike:
Ha viszel virágot,még olcsóbban is oda adja. -
mm89
őstag
válasz
Jakab66[hun] #107715 üzenetére
[link]
Ktm Kecskemét Orange Day
Mondjuk itt csak duke lesz, de hátha lesz nekik bérelhető adv ia később.Runner
Baszki olvasni is szar volt.... Jobbulást.. -
-Mike-
addikt
válasz
Gyors felépülést, ugyanitt DR-Z eladó?
-
törölt tag
válasz
Sajnálom, remélem, gyorsan fogsz gyógyulni! A térdgép az endurózáshoz jó ötlet.
-
z123456789
addikt
válasz
Na bazmeg. :/
Mielőbbi felépülést!
És kitartást. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Uh, jobbulást, gyógytorna és a terhelés fokozása onnantól kezdve hogy az orvos engedi nagyon sokat fog segíteni, sok odafigyelést és munkát igényel te szuperül rendbe lehet rakni a térdet is, tapasztalatból mondom.
-
zgospel
őstag
válasz
Ihhh na basszameg
Ráadásul a térd elég kényes és nehezen gyógyul. Jobbulást!
Na hát a balesetiről mi is tudnánk mesélni barátnőmmel sportsérülések kapcsán. A vége mindig az hogy magánkórházba megyünk rengeteg pénzért, de ott mindig alaposan kivizsgálják és a megfelelő kezelést vagy rögzítést kapjuk, és kiderül hogy amit a balesetin mondtak az hülyeség (nyilván, hiszen 4 óra várakozás után fél percet foglalkoztak vele).
Csak akkor meg mi a brének fizetjük a TB járulékot... -
csongi
veterán
válasz
Gyors gyogyulast!
Alovera cucc sokat segit a regenralodasban, sok kalcium,magnesium.
-
vlevi
nagyúr
Szeretnéd tesztelni a KTM utcai motorokat?
Akkor itt a lehetőséged rá!
2019. június 8-án (szombaton) a KTM Kecskemét kereskedés megszervezi az első "ORANGE DAY" tesztnapot.
A bejelentkezés érkezési sorrend szerint történik.
A regisztrációhoz szükséges egy érvényes kategória jogosítvány, személyigazolvány és lakcímkártya.
A motor teszteléséhez feltétlen szükséges felszerelés, mely 1 bukósisak, 1 pár kesztyű, 1 pár csizma és egy 1 protektort foglal magába. Amennyiben a felsoroltak közül bármelyik védőfelszerelés hiányzik, sajnos nem áll módunkban biztosítani a motort a vendég számára.
A részvétel ingyenes, mindenkit sok szeretettel várunk, azokat is akik nem motoroznak, hiszen nekik is fogunk kedveskedni a nap folyamán.
Az esemény 9:00-tól 18:00-ig tart.
Tesztmotorjaink:
1290 Super Adventure
790 Duke
125 Duke -
zolee5016
őstag
válasz
mielőbbi felépülést -
ath
senior tag
válasz
Hat ez..
jobbulast, gyors felepulest!
-
emre
veterán
válasz
Kitartás!
Nekem majdnem három hete a bal bokám törött el, és még csak nem is motoroztam. Kívül lemezzel, belül csavarral lett rögzítve és már alig várom hogy végre ráálhassak, mert ez a mankózás nem nekem való. De sajnos még elég szépen bedagad ha nincs felpolcolva és lógatom.
(#107744) llwynog
Ezt élőben is nehéz megállapítani, de felvételről szinte lehetetlen, mert nincs olyan telefon ami ne torzítaná el egy kicsit a hangot. Javaslom szerelőhöz vidd el.
Egy példa, az én régi gépemen is volt egy kis csörgő hang, amit jobbára szelephézagnak tulajdonítottak, de nem lehetett egyértelműen beazonosítani a forrását és több szerelő is aki belenézett állította hogy a hézag jó. Szóval félő volt hogy komolyabban bele kell nézni. Később nekiállt csúszni a kuplung is és amikor szétszedtem hogy cseréljem a rugókat kiderül hogy a kuplung szerkezetből hiányzott egy biztosító gyűrű.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Jobbulást, enduróban könnyen benne vannak ezek a dolgok, törésem még nem volt, de húzódásom, ficamom stb....nem egyszer, az évek alatt többször estem, csúsztam.
Remélem a kedvedet nem veszi el!
A sürgősségi osztályról meg inkább semmi nem mondok, engem majdnem kinyírtak ott, aztán elmentem helyette maszekon, ki is gyógyítottak! -
Geresics
addikt
válasz
Ó basszus, jobbulást!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Jujjj
Olvasni is fájt.
Mielőbbi jobbulást kívánok én is. -
vendingo
veterán
válasz
Jobbulást kívánok!
Végig se bírtam olvasni, nem bírom az ilyen katasztrófa sztorikat. :(
Nekem nem is értem hogyan nem lett komolyabb bajom, amikor hosszú métereket csúsztam az árokban úgy, hogy a motor a lábamra volt szorulva. Egy életre belém tette a parát az eset, azóta nagyon körültekintő lettem hasonló szituknál.
Szombathelyi kórházban voltál?
A sürgősségi Sopronban is káosz. -
etnies
senior tag
válasz
Jobbulást
-
HoaryFox
őstag
Előzetes véleményt szeretnék kérni erről a csörgésről. Eddig annyit mondtak fülre, hogy vezérműlánc.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Jobbulást! A térd nagyon kényes "alkatrész", amikor már engedik, mozgasd sokat!
Ha a PAMOK C, szubintenzív vagy szeptikus osztályán vagy, akkor üdvözlöm a nővérkéket.
-
runner 125
nagyúr
Hi, nos egy pár hónapra nekem off az idei szezon. Ma a DR-Z-vel sikeresen eltörtem a jobb térdem (combcsont condylus) + porcleválás + ficam.
Gyűlölöm a kórházakat, de komolyan mondom ez az egészségügy... meg az emberek. Egyáltalán nem irigylem aki itt dolgozik.
Konkrétan 5,5 órát ültem a váróban, törött térddel mire rámkerült a sor (oké, sose jártam még sürgősségin, de a nevéből fakadóan én naív tényleg azt hittem h relatív gyors ellátás folyik..). Közben olyan emberek futottak be h az agyam eldobtam. Bejön a középkorú nő, h 2 napja kiütések jelentkeztek a bőrén. Sürgősségire, bszod. Másik, betintázott, bűzlő hajléktalan pofára esett biciklivel, őt bezzeg azonnal betolták mert vérzett a feje. Másik nő elvágta a kezét késsel és bejön h kicseréljék az otthoni ragasztót kórházira.A konkrét szitunak amúgy nem nagyon van konklúziója. Talán annyi, h kerül amibe kerül, veszek térdgépet endurozni.
Mentem cimborámmal földúton, megint volt qrva sok eső, a csapákban elég sűrűn álltak a tócsák, srác ment elől a bal csapában, én utána ugyanabban a csapában úgy 30 méterre lemaradva. Láttam h ő felmegy az útról balra a vetés szélére és ott megy el a sok felázás miatt. Modom a 2 csapa közepe (amin persze végig 20 cm-es fű volt) általában mindig száraz és púpos, tehát ott végig tudok menni, főleg h nem akartam utána szívni a porfelőt... Olyan jó 50 körül mehettünk, amikor bal csapából próbáltam felhúzi a 2 csapa közé, amikor megpillantottam egy qrva nagy tócsát, ami természetesen belenyúlt a 2 csapa közti területbe is. Fékezni már nem volt időm, viszont a jobbra tartó kormánymozduattal és az én testsúlyáthelyezésemmel már nem tudtam mit kezdeni. Ennek ellenére a motor elejét megvezette full egyenesen a felázás. Az esést elkerülve meg reflexszerűen leléptem a jobb lábammal (máskor is volt már ilyen, mindig sikerült jól korrigálni), de most valahogy betapadt a csizmám és szó szerint kicsavarta az alsó lábszáramat térdnél.
Hallottam és éreztem a reccsenést, meg persze az erős fádjalmat, tudtam azonnal h gáz van. De érdekes, mert akkor ráállni rá tudtam, aztán pár órával később már nem. A story többi részét meg fent leírtam. Ez van.geresics
Hajrá hajrá, ez jó gép!
-
Geresics
addikt
válasz
Vismajor01 #107740 üzenetére
Nagyon kedves vagy, köszönöm Neked, de
- van akciókamerám több is,
- a mai szerelős napról írtam, amit írtam,
- a versenyen tilos a sisakra kamerát (és egyebet) rakni.
De tényleg köszi, jól esett! -
Micsurin
nagyúr
Van valakinek esetleg 3D nyomtatós ismerőse?
Ha modellezek egy apróságot (autó beltéri levegő terelő belső lapjainak az összefogó síne a kis patkó alakú klipszekkel) akkor tudna egyet nyomtattatni? Persze egy rekesz sörért vagy valami!Akkor nem a durva megoldés kéne jöjjön, 2mm-s alu lemez 3 as furatok, rudak aljára o gyűrűk.
Köszi
Ha nem fér itt meg a kérdés majd a topik mester seggbe rúg, és bocsi!
-
Ferdzsoo
addikt
GS konzekvencia:
Marad a VFR. Összességében véve nem győzött meg hogy mégegyzer a VFR árát kéne a cserére költeni, hogy annyival jobb, kényelmesebb lenne a vfr-nél. Kis szűkek és nagy túrázások kényelmesebbek, de 130 felett imbolyog, a lábtartó kényelmetlenebb az utasnak mint a VFR-en és erőben is elmarad tőle. -
csongi
veterán
válasz
-Mosquito- #107730 üzenetére
Akkor jo, koszi!
:).
Lehet masik olajjal csendesebb lenne.
Ahogy melegszik, es higul az olaj, ugy lesz erosebb a morgas.
De a sebessegeket rendesen veszi.
A kuplung kar kb a fele es az utolso 2/3 tavon fog. Csusztathato, nem hirtelen fog.Majd a szezon vegen ranezek. 38K van bene, ildomos lesz egy szemrevetelezes. -
csongi
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Nt, vagy NTV 650 blokkal?
Uresbe alapjaraton, kiengedett kuplunggal, morgos hang jon a kuplung oldalon.
Behuzva a kart, megszunik.
Ez ennel a blokknal ez normalis, vagy cserelni kell valamit? -
gergo5991
őstag
sziasztok, tudnátok magyar oldalakat linkelni ami a motorokrol / motorozásrol szól? gondolok itt olyanra hogy totalbike pld
-
Geresics
addikt
válasz
Vismajor01 #107724 üzenetére
Van fb csoport, ha itt nem kapsz segítséget, ott is érdemes lehet megkérdezni
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
A citedallás motorstalin 50 cm3 robivla mennyire lennék kinézve? Szoktak kisrobisok is menni vagy csak nagytestvérek?
-
etnies
senior tag
válasz
dellfanboy #107710 üzenetére
-
zolee5016
őstag
skacok help!!!
Esetleg valaki tud segíteni
Problem: xj 600 első fékbetétezés
Bárdiéknál nincsen.....melyik yamaha hord még esetleg ugyanilyen betétet??
Újabb xj? Xj6? vagy más típus esetleg??
van erre valami kereső vagy adattartalmi oldal?
Azért lenne fontos ebbe a boltba van 50% kedvezményem,és azért nem mindegy.....
THX -
Geresics
addikt
válasz
Jakab66[hun] #107715 üzenetére
Na végre valami!
-
canniball
nagyúr
válasz
dellfanboy #107712 üzenetére
Amiről te beszélsz az a motoros farmer kevlár betéttel, amiről a kolléga az pedig a kevlár szálakkal szőtt anyagból készült motoros farmer. Ami a képen látható az meg egy utcai farmer (bármiféle védelem nélkül).
-
törölt tag
válasz
dellfanboy #107710 üzenetére
A kevlárszálasok (+25 e) biztos többet bírnak, mert azok hő- és kopásállóak. Ami csak sima farmeranyag (20 e alatt), azok ugyanígy elégnek....
-
zgospel
őstag
Ha valakit esetleg érdekel akkor ilyen a hangja a Triumphnak a Bódis kipuval: [link]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #107706 üzenetére
Kösz az infót akkor feldobjuk itt a postán...
-
Ferdzsoo
addikt
Olaszokkal is van megállapodás ami szerint kiküldik a közlekedési bírságot postán magyarországra mint az osztrákok?
Megbüntettek 60 eur-ra parkolásért mert a járdán parkoltunk. Tábla nem tiltotta, gyalogosoknak volt 3 méter hely. Itthon ez biztosan nem szabálysértés. Olaszoknál más a kressz? WTF? -
Geresics
addikt
válasz
Jakab66[hun] #107702 üzenetére
950, és felette!
Igaz, nem volt még túl sokhoz szerencsém, de pl. egy SER-t egyszer szívesen elvinnék egy hétvégére! -
Geresics
addikt
válasz
runner 125 #107699 üzenetére
csak 3 betű: KTM
Megy mint egy VFR, kényelmes, mint egy GS, és ahol a DRZ elmegy, ott ez is - bár ehhez már igen jó pilóta kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest