- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
devil-k #51473 üzenetére
Én már minden ilyen ismeretlen cucc előtt feljövök ide PH-re és körbeolvasgatok, kérdezek. Nekem ez evidens, aki nagyon igényes, az bele se megy ilyenbe, csak ismert EUban is hasító márkát vesz, aki meg ért a technikai részletekhez, az zsigerből tudja mire kell figyelni, mi az átverés, mi lehet a csúsztatás.
DE!
Tudod (vagy tudjátok) mi a legnagyobb genyaság? Hogy netes teszteket, youtuberek álltal készített elemzéseket is nézve minden szupi, minden jó, ha nem is csodálatos, de élvezhető, mindenttudó, átlag usernek bőségesen használható masinának állítják be. Erre meg a valóságban egy rakás fos, amit tényleg csak a legesleg optimáisabb közegben lehet használni, minimális állítással. Tehát az összes teszt HAZUDIK! Ha ennyire retek én semennyire nem adnék rá jó pontot, meg ajánlanám, ha egy zsáknyi lepkét nem ér. A vásárlókat a youtube teszterek erősen megvezetik, csak hogy a gyártó továbbra is majd küldje a szarait nekik, amiből nézettség lesz, amiből pénz! De ez nem kicsit geciség!
(bocs, de kicsit kiakadtam).
Jó, most éppen lehet hogy sasának valami egyedi probléma lesz ez, de a net és szaggató film problémától függetlenül is messze van a jótól fényereje. Így persze érthető, hogy egy árva lélek nem készített bemutatást arról mit tud kültéren este.(A Blitzwolf egyébként a kínai csodák közt annyira nem a gagyibb márka, elég elfogadható dolgokat csinálnak, nekem mondjuk volt egy usb kábelem tőlük, csak megtörtem véletlenül én hülye egy rácsukott ajtóval. De teljesen érthetetlen számomra, hogy a 3 másik projektoruk mellett, amiknek 3500lumen a fényerejük, a legtöbbet tudó miért csak 2000 lumennel rendelkezik [még ha az nem is ANSI]?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest