- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MSI notebookok
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem csodálom, hogy gyorsan túllépték az 5060 kártyát...Én sem akarnám túlzottan kiemelni a helyükben ...
-
ripla
addikt
Mindenben is ők akarnak az elsők lenni, de egy szétolvadó csatlakozót nem képesek megoldani a hiba nélkül. Aztán ott voltak a kamuzások is az 5090-es kártyákról. Az nvidia minden, csak nem minőség.
-
S_x96x_S
addikt
a jó hír - hogy a DGX -hez ingyenes lesz az nVidia szoftver
a rossz hir, hogy windows egyelőre nem lesz rá
( pedig a Windows for ARM- játékoknak futni kellene rajta
mert van RT Core-ja : 4th Generation )"""
NVIDIA DGX Software Bundle & NVIDIA AI Enterprise
NVIDIA AI Enterprise is included in the NVIDIA DGX software bundle that comes with every NVIDIA DGX system. This enables users to streamline their AI development with a full-stack solution and enterprise support.
"""
nvidia-dgx-software-bundle-nvidia-ai-enterprise -
PTM
aktív tag
Shield 2 nem volt, igaz? Gondolom nem, pár perc alatt át is pörgettem a felvételt és nem láttam ilyen blokkot, de azért hátha.
-
pengwin
addikt
Azért hazudják ezt, mert egy kicsivel magasabb darabszámot adtak el a rajt utáni hónapokban, mint a korábbi sorozatokból. Csak azt felejtik el megemlíteni, hogy az RTX 50 sorozat ebben az időszakban rögtön a 70, 70 Ti, 80, 90 modellekkel rajtolt, míg a korábbi szériák életciklusainak ugyanezen időszaka alatt csak a csúcsmodell volt kapható.
-
S_x96x_S
addikt
> DGX Station ... miközben a megosztott rendszermemória kapacitása 768 GB lehet.
Ebből a GPU - max 288GB.
GPU Memory Up to 288GB HBM3e | 8 TB/s
CPU Memory Up to 496GB LPDDR5X | Up to 396 GB/s
https://www.nvidia.com/en-eu/products/workstations/dgx-station/ -
Soulles
aktív tag
"Legsikeresebb rajt"... Pénzügyileg vagy minőséget illetően? Ha az utóbbi, akkor még sok hasonló sikeres rajtot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest