Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
andorra #46335 üzenetére
Ez logout-os cikk lesz? Kivancsian varom es aterzem a folyton ugyanazon kerdesek-valaszok unalmas olvasasat. Mas forumtemaban is elofordul.
Addig, ha esetleg van valakinek otlete, velemenye az elottem allo feladatrol koszonettel olvasnam a topicban. Elegge raporogrem a temara.Mas: Jelenleg pc-rol 2 megoldassal hallgatok zenet. Tudom, erosen kompromisszumos mindegyik.
1. Szamitogepes hangkartya latja el a D/A atalakito szerepet. Asztali gepnel az alaplapi es laptopnal szinten. Mindketto realtek, de ha lehet hinni a jelenlegi erosen amator rendszerem hangjaban es a botfulem sem csal erosen, akkor talan az asztali gep hangja egy picit jobb. Persze, lehet csak veletlenul eppen passzolobb modon szinez. Ezt az analog jelet viszem aztan az erositokhoz.2. Az asztali gepen az alaplapi, a laptopnal egy usb-s Xonar hangkartya optikai kimenetet hasznalva juttatom a forrast az erositohoz. Itt mar csak egyrol beszelek, mert csak a hazimozi erositom tudja fogadni. Egy regi Yamaha-rol van szo. Annyira regi, hogy meg hdmi csatlakozoja sincs, kizarolag composite es 3rca megoldasokkal kezeli a videojelet. Viszont szerintem az also szegmensben egesz turheto hangja van igy a nagy oregnek.
Igazabol az erdekelne, szigoru szamokat es elmeletet kovetve melyik adhat esetleg jobb megoldast?
Sajnos jelenleg hangdoboz tekinteteben is kompromisszumot vagyok kenytelen elviselni. Van itthon egy par felujitott Videoton zart 3utas doboz. Hat... szol... Illetve van egy igazan szep reszletekkel dolgozo es szerintem egesz turheto es persze nagyon oreg Electro-Voice Sentry 30 polcsugarzo paros. Ezzel annyi a problemam, h a melyebb hangok hianyoznak a palettarol. Egy Yamaha aktiv mellyel probalom visszafogottan megtamogatni, persze csak elektronikus zene mellett, mert hangszeres eseten inkabb kikapcsolom, annyira szetrombolja a hangkepet. Olyankor inkabb elturom a melyek hianyat. Nos ilyen korulmenyek orvoslasara szeretnek egy jobb hangdoboz parost majd.
Igazabol csak azert reszleteztem a helyzetet, h aki kedvet erez hangdoboz ajanlasara ismerje azt a szintet amit at szeretnek lepni es feleslegesen koltsegbe se verjem magam azzal, hogy tullovok a celon. Azert annyit meg, hogy a muszaki reszeken is szandekozom a kesobbiekben fejleszteni, de szeretnem, ha a hangdoboz maradna egy biztos pont, mint szamomra talan a legfontosabb komponens.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ZIDOO médialejátszók
- BestBuy topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Stabil pályára állt az Android 16
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest