- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Nem értem miért javítás az, hogy billel közelebb lehet kerülni a kományosokhoz.

Ha csak utcai autóknál elképzeljük, hogy 4 db gombot raknak elénk, úgy menjünk néhány utcányit akár egy kisvárosban, akkor meglepően kevesen tudnák ezt kivitelezni. Hogy miért, az egyértelmű. És ez a játék elvileg a világ legkorszerűbb technikáival felszerelt brutálisan erős autócsodák irányításáról szól nem is utcai autókéról. úgyhogy becsülöm azokat, akik billentyűzettel bevállalják, de ez a játékstílus szerintem ordít a kormányért.Ha persze marketing szempontból nézzük, a Codi segítsük a billentyűzeteseket és gamepadosokat (utóbbit főleg a konzolosok miatt) programozási taktikáját, jónak tűnhet, de az NFS babérjaira hiába ácsingóznak, nem fog bejönni, így másik megoldás kellene. Pl. NFS kontra pl. a GRID és Shift kontra F1... Vagy megmaradni a szimulációsabb vonalon és valamilyen hardvergyártóval (pl. Logitech) stratégiai szerződést kötni és a kedvezményes kombinációkat összehozni, ami mindenkinek megérné. De nem én vagyok a marketing managerük, így csak ötlet marad.

Amúgy én meg azt tapasztaltam, hogy ABS nélkül vagy ABS-el is ugyanakkor lehet megállni, csupán ABS nélkül sokkal több gyakorlást igényel.

De amúgy már nem billentyűzettel mész?
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Brutál AMD minigép: 4,5 GHz Ryzen 7 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs