Hirdetés
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SONY LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Házimozi belépő szinten
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen asztali médialejátszót?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Nem értem miért javítás az, hogy billel közelebb lehet kerülni a kományosokhoz.

Ha csak utcai autóknál elképzeljük, hogy 4 db gombot raknak elénk, úgy menjünk néhány utcányit akár egy kisvárosban, akkor meglepően kevesen tudnák ezt kivitelezni. Hogy miért, az egyértelmű. És ez a játék elvileg a világ legkorszerűbb technikáival felszerelt brutálisan erős autócsodák irányításáról szól nem is utcai autókéról. úgyhogy becsülöm azokat, akik billentyűzettel bevállalják, de ez a játékstílus szerintem ordít a kormányért.Ha persze marketing szempontból nézzük, a Codi segítsük a billentyűzeteseket és gamepadosokat (utóbbit főleg a konzolosok miatt) programozási taktikáját, jónak tűnhet, de az NFS babérjaira hiába ácsingóznak, nem fog bejönni, így másik megoldás kellene. Pl. NFS kontra pl. a GRID és Shift kontra F1... Vagy megmaradni a szimulációsabb vonalon és valamilyen hardvergyártóval (pl. Logitech) stratégiai szerződést kötni és a kedvezményes kombinációkat összehozni, ami mindenkinek megérné. De nem én vagyok a marketing managerük, így csak ötlet marad.

Amúgy én meg azt tapasztaltam, hogy ABS nélkül vagy ABS-el is ugyanakkor lehet megállni, csupán ABS nélkül sokkal több gyakorlást igényel.

De amúgy már nem billentyűzettel mész?
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 fejhallgató erősítő (DAC)
- CSERE IS! BONTATLAN 3 év garancia Honor 400 Lite 8/256 Velvet Black
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7735HS 16Gb ram 1TB SSD RTX 4060 6 hó garancia!
- HP Victus 16 Core i7 13700H 16Gb ram 1TB SSD RTX 4070 6 hó garancia!
- iPhone 14 pro max 256gb, független,akku 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest