Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ugyanolyan.
Yt-on is meg tudod nézni. -
dredjudge84
őstag
Létezik gt 7t rollback fw? megnézném milyen az android 16 de csak ha van ilyen. gt2 pronál volt.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
spiritex
üzenetére
Sanszosan elírás, mert mindkettő 4+2 év a támogatás. A GT7T-nél nálam sincs lehetőség semmire viszont nekem a 2 GT Masterben sem volt ilyen opció. 5 mp és off.
Mondjuk emlékszünk a Master első főverzió frissítésére ahol többnyire likvidálta az aod-t. Az párom telója is így járt az enyém meg hiba nélkül frissült és azóta sem tudjuk, hogy mi volt a frixi. -
spiritex
veterán
-
Milka 78
nagyúr
Kijött az RMX5085 16.0.3.700 update GT7T-re. Sima biztonsági frissítés, eddig nem bántott semmit.
-
spiritex
veterán
-
dredjudge84
őstag
Köszönöm!
-
spiritex
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Alul, Ajánlott szolgáltatások
-
D@niel
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
D@niel
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem.
Ugyanolyan.
System updates - recommended services: itt érdemes mindent kikapcsolni. Nálam az időjárás szolgáltatás aktív a widget miatt és a phone manager services, többi off. -
Milka 78
nagyúr
Látom vagyunk páran a GT Master topickból
-
Aurig@
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
A saját szokásaimhoz igazodva 3-4 napot bír, ekkor éri el a 25-30%-ot. GT 7.
Semmivel sem merül gyorsabban, mint a 15-ös. -
dredjudge84
őstag
Akit frissített, mik a tapasztalatok android 16-tal? Tényleg gyorsabban merül a telefon?
-
spiritex
veterán
-
Debilon
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
a szoftverfrissítés menü pontban ott van, hogy "nyílt bétateszt" a frissítésnél, ebből gondolom, hogy nem végleges/stabil
-
Debilon
addikt
GT 7T-n mi az utolsó stabil frissítés?
jelenleg RMX5085_15.0.0.1.1102(SP01EX01) ami fel lett telepítve UI6
aztán utána felajánlott egy elérhető frissítést amit nyílt bétának jelöl, RMX5085_16.0.0.212(EX01) 3,40 Gb -
Milka 78
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kezdtek összecsiszolódni
-
dredjudge84
őstag
Sajnálattal tapasztalom, hogy itt is hiányzik a volte roaming. Ezt a gt2 pro sem tudta. Az éjszakai újraindulás egyelőre elmúlt, ehhez a fejlesztői beállításokban kellett az automatikus frissítéseket kikapcsolni. Én nem frissítettem 16-ra, sok rá a panasz, így marad a 15. Reszponziv és nagyon jó az uzemido.
-
Lampard19
tag
Nálam van vadiúj 120w töltő több db is és már 8 ezerért is oda tudom adni. Gyári realmes, bontatlan. Nekem is ilyen telóm van.
KB 15 perc alatt meghaladja a töltöttség az 50%ot, nagyon megkönnyíti a mindennapokat ez a töltő.
-
Debilon
addikt
alin a realme flagship store-.ban a 120W töltőfej 20,86 eur (04.01-től meg 20,63)
én hétvégén 25 eur-ért rendeltem, itthon meg 12-15 ezer ahol néztem -
Milka 78
nagyúr
Én is rendeltem egy 256gb-s, GT7T-t az Aliról, nem tudtam ellenállni a 107k-s árnak. Eddig elégedett vagyok vele. Volt már GT Masterem így ismerős az OS. Egy pici fájdalmam van, hogy van pár nem törölhető app, de e téren el voltam kényeztetve a Moto Edge 30 stock Androidja után, de ez legyen a legnagyobb bajom és érdekes módon ez a Realme UI jobban kézreáll mint a Moto rendszere pedig az sem rossz eresztés.
Most már csak egy gyári töltő kell mert az Alis vooc töltő egy kalap ganéj a gyári meg drágább mint itthon. -
Debilon
addikt
megrendeltem ma a Firstphone-tól a GT7 T-t, nem bízok abban, hogy aliról rendelve legyen, ennyit megér nekem a hazai gari, kíváncsi vagyok mikor vehetem át a kaposvári üzletben
na meg aliról egy töltőfejet, mivel az nincs a dobozban -
dredjudge84
őstag
Üdv!
Valakinek jött elő olyan hiba, hogy annak ellenére hogy ki van kapcsolva az automatikus frissítés, néha random módon éjjel, de nem minden éjjel, újraindul a telefon? Roppant bosszantó.
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
Jó vastag tokot rá ([link]) plusz üveg fólia, bár a gyári is jól bírja, január eleje óta van meg és hibátlan. Nem mondom, hogy dobálom, de munka eszköz, ide-oda teszem, hajtom. Gép, nem ékszer, szolgáljon ki. Értem van, nem fordítva.
Nekem nem szempont a töltő, itthon kajál 15w-ról, időnként laptopról (lassan), vagy autóban szintén 15w-vel, ritkán töltöm 100%-ig, de mindig van benne elegendő. 7000 mah 30%-on is még bőven 2 óra.Settings - system&update - recommended services: itt legyen minden kikapcsolva.
-
-
Debilon
addikt
van magyarországi szerviz, ahonnan nem hajtanak el egy meghibásodás miatt?
most megnézegettem, és a GT7 is jó áron lenne, plusz a töltőfej, mert a leírás szerint az EU/Global verzióhoz nem adnak a csomagban (realme flagship store, aliexpress), itthon Firstphone válasza, hogy szintén nincs a náluk kapható telefon dobozában töltő
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Kérdeznék még egy dolgot:
A GT7 készülékben elvileg 50 megamixeles főkamera van. Ezt hogyan tudom működésre bírni?
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert sem a gyári sem pedig telepített camera appal nem találom ezt a beállítást.
Jelenleg a BigKaka 8.8 vAGC8.8.224_V12.0 féle GCam appot használom, egészen jó képeket készít, viszont ez is csak 12,6 megapixeles felbontást enged.
Igaz még nem mélyedtem bele jobban a beállításokba.
Sajnos az LMC 8.8-at - nálam - képtelenség működésre bírni.
Köszönöm a válaszokat, előre is! -
Aurig@
őstag
Tegnap feltettem a 15.01-et, utána azonnal fel is dobta a 16.02-őt, ez már UI7.
Simán beállítható az idő másodperc alapú kijelzése, igaz ez benne volt a 15.01-ben is. Nagyon gyors telefeon, eddig kimondottan tetszik.
Tökéletes a VoLTE és VoWIFI is. NFC-és fizetés hibátlan.
Amit észrevettem, hogy elég sok - számomra - felesleges applikáció van alapból, amik helyett más, igényeimnek jobban testreszabható alkalazásokat használok. Ezeket ADB-vel véglegesen tiltottam, volt vagy 40-50 darab!Köszönöm a korábbi infókat.
Tervben volt a POCO X7 Pro is, de nem bántam meg, hogy ezt vettem. -
D@niel
addikt
Üdv, érdemes ilyenkor jelezni, hogy melyik gépről van szó, mert a topik 7 és 7T-ről szól.
Gyorsan belenéztem reddit-en a realme topikba, nem jeleznek hibát.15.01-et írsz, ezek alapján neked még az android 15-öt frissítené? 7T januárban érkezett, egyből feldobta az A16-ot, teljesen hibátlan.
-
Aurig@
őstag
Üdv. Mindenkinek!
A jelenlegi szoftververzió RMX5061_15.0.1.571 (EX01)
Feldobott egy értesítést, hogy új verzió érhető el:
RMX5061_15.0.1.821 (EX01). 1.37 GB
Érdemes feltenni, tartalmaz olyan plusz opciót, amire a hétköznapi használat során feltétlen szükségem lehet?
A jelenlegi funkciók megmaradnak?
Nagyon jól beállogattam mindent, nem kéne, hogy bármi eltűnjön.Köszönöm
-
Debilon
addikt
üdv!
GT MAster Editiont cserélnek erre a telefonra, de a Firstphone megbízható üzletnek számít? itt van a legjobb áron jelenleg
-
G48
senior tag
Hívásrögzítéskor csak a saját hangomat rögzíti, a hívott felet nem, még True Phoneal, és Cube ACRel sem. OOS 15, 16on működött, mindkét irányban.
-
G48
senior tag
ColorOS Időjárás itt sem frissül automatikusan.
Mint a OnePluson. Másnak sem megy, miután frissítette Playen?
Kikapcsolt kijelzőn, mikor felvillan az élvilágítás. Nem mutatja az értesítés tartalmát. Ennek így kell működnie? -
Folee
tag
Ez az AOD a 9 Pro+-on és a 12+-on sem ment folyamatosan. Tehát, a régebbi verzióknál sem működött.
-
Folee
tag
Köszönöm a visszajelzéseket!
Megrendeltem. -
spiritex
veterán
Nem fogsz benne csalódni, nagyon jó telefon, számomra a folyamatos AOD hiányán kívül semmi hibája nincs (ez is csak az UI7 óta romlott el, amit valószínűleg javítani fognak). Az NFC-s fizetés is tökéletesen működik. Szép a képe, jó az akksija, jó a hangzása, 125W-os Realme töltővel kb. 35-40 perc alatt feltölti 100-ra, én imádom!
-
Folee
tag
Köszönöm a válaszokat!
Kipróbálom, remélem, nem kell csalódnom a realme-ben, mert nagyon jó kis telefonok. -
walter70
tag
-
Folee
tag
Sziasztok! GT 7T vásárlásán gondolkodom. Eddig négy realme telefonom volt/van, alapvetően nagyon meg voltam velük elégedve, pedig alsóbb polcosok voltak: 6s, Narzo 30 (8 5g), 9 Pro+, 12+. A 9 és a 12 már AMOLED, mindkettőnél előjött az a hiba, hogy bejövő hívást nem tudok felvenni, mert nem aktiválódik a kijelző, tök sötét. Ha valahogy mégis sikerül a hívás, a hívás végén elveszem a fülemtől a telefont, és nem tudom bontani a hívást, mert a kijelző tök sötét.
A 9 Pro+ esetében más is panaszkodott erre. Mindenféle beállítást próbálgattam, de nem oldódott meg. Újraindítás után pár óráig hibátlanul működtek, aztán újból előjött ez a probléma.
Az érdekelne, hogy a GT 7 vagy a T esetében tapasztaltatok-e ilyet? A GT sorozat már mégiscsak felsőbb polcos. Előre is köszi!
Amúgy most én is egy Poco X7 Prot használok, mert kell a nagy akksi, de a relame UI nekem is sokkal rokonszevesebb, mint a HyperOS.
-
D@niel
addikt
1) Van fejlesztői mód és be tudsz lépni.
2) Másodperc beállítást nem találok.
3) Van ne zavarj mód és időzíthető.
4) GT 7 tapasztalatom nincs, nekem nem érné meg, call of duty mobile stabilan 120 fps-el fut, nem melegszik semmilyen körülmények között, feszes a tempó, fém struktúra tetszik, de vastag tokot használok.Szerk. nekem továbbra is hihetetlenül tetszik ez a telefon és különösen a ui.
-
Aurig@
őstag
D@niel
Még néhány kérdésem lenne:
A fejlesztői módba be lehet lépni?
Jó néhány dolgot állítottam a jelenlegi telefonban is, amit az újban is szeretnék majd beállítani.
Az óra beállítható másodperckijelzésre?
Pl. 19:34:56
Ami nagyon fontos még számomra a "Ne zavarjanak" mód, vagy ennek megfelelője.
Nálam teljesen automatán van ide s tova 6.5 éve.
Mindennap este 20:30 be, reggel pedig 6:00 ki, hétvége pedig reggel 7:00.Köszönöm a válaszod!
Egyébként, szerinted megéri a felárat a sima GT 7?
Játszani nem játszok.
Nagyjából a proci más a többi szinte ugyan az, mint a GT 7T. -
spiritex
veterán
Az új Realme 7-es UI-val neked is eltűnt az AOD (mindig bekapcsolt kijelző) háromféle megjelenítési lehetősége (Energiatakarékosság / Ütemezve / Egész nap)?
Kipróbáltam egyébként az infra távirányítót, és eddig 2 TV márkából kettőt (Panasonic és Sony) azonnal tudott irányítani (irigy is lett rá egy ájfonos haverom, mert az csúcs és méregdrága telója nem tud ilyet...).
-
D@niel
addikt
Üdv
inkább itt írok, hátha másnak is releváns.
GT 7T-vel hibátlan 4g, VoWifi és az nfc-s fizetés.
Volt X7 pro korábban (12/256), sokkal jobb a GT 7T, elsősorban a felület miatt. Kifinomultabb, egyenletesebb. Két micro-lagom volt január eleje óta.
Üzemidő szépen beáll 1 hét után, teljesen valós a 7000 mah. -
fekete-puma
kezdő
A menüben van külön DC dimming és PWM dimming beállítási lehetőség?
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Telekom kártyával működik a VoLTE és a VoWifi?
Számomra ezek nagyon fontosak lennének.
Továbbá NFC-val való fizetés zökkenőmentes?Vagy ez vagy a Poco X7 Pro lenne a kiszemelt. Hardverben szinte azonosak. Viszont 1000 mA-rel nagyobb akku, nem lenne rossz.
-
spiritex
veterán
Azt megtennéd, hogy küldesz egy képernyőmentést, hogy nálad hol lehet állítani az AOD ütemezését, hogy mindig menjen, egy konkrét időpontban menjen, vagy csak power saving módban? Mert ez elvileg ott volt, de már nem találom. Nálam így néz ki most a beállítási ablak:
[kép] -
spiritex
veterán
Tegnap jött meg Aliról. Eddig két problémám van vele: az AOD nem teljesen AOD, mert először elhalványodik, majd eltűnik, és csak érintésre ébred fel, a másik pedig, hogy a GMail értesítések sokkal később érkeznek meg rá, mint a korábbi GT Master telómra, ami nem tudom mi miatt van, pedig még a Wifi szabályozást is kikapcsoltam a Fejlesztői beállítások alatt. Realme UI 7.0, Android 16.
-
Na és akkor most kapcsolja be a nagy tesót
-
D@niel
addikt
7T-re is érkezett ui 7?
Most rendeltem meg, poco X7 pro-t vált.
-
cibus
senior tag
ma jött meg a gt7-re az android 16 és realme ui 7.
1-120Hz tökéletesen működik most már (eddig) -
H2o-pok
senior tag
Üdv.
Csatlakozom egy sárga gt 7t vel, a Gt2 pro-m utódja lett.
Alis volt, 108ezer ami szerintem nagyon jó ár volt. -
cibus
senior tag
ebben nincs DC halványítás, mint pl a realme 9pro+ ban?
-
cibus
senior tag
Van itt még valaki?
-
cibus
senior tag
Helló, gondolkozom egy 9pro+ cserén egy gt7-re. Valami gond esetleg valakinél, ami előjött? YouTube -on látni ilyen aksi gondokat. Az már megoldott lett frissítéssel? Vagy nem is igazán jött elő?
Hol lehet megvenni legolcsóbban? Akár külföldi rendelés is játszhat.
+ Hol érdemes megvenni hozzá a 120as töltőt, mennyi még az? Vagy meg lehet venni valahogy úgy eun kívül globalban, hogy benne van a töltő?
Köszi -
Pár kép a kamerával.
-
Tibike83
újonc
Sziasztok ! Egy linket a Dream edition hoz tudtok adni ? A német amazonon nem talàlom az Aston kiadást! Köszönöm
-
klaya86
őstag
Igen, ennyiért ez sovány. Egy ideje nézegek valami legalább 6000mah aksis telefont max 300-350e forintig ,de valami gyengéje mindnek van. A 2x optikai zoomnak abszolút semmi értelme a mai főkamerák mellett. Mind legalább 50mp, abból simán tud 2x képet kivágni. Ha egy 3x zoom lenne rajta, azt mondom oké, de így igazából 1 kamera van a gt7-en. A másik kettő értelmetlen.
-
hdavid1
aktív tag
Na végre, itt végre érződik is a nagy akksi, legalábbis a teszt alapján.
-
roli543
őstag
800 euróért kétszeres optikai zoom meg egy vacak 8MP széleslátó? Hát ez igencsak drága ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Horgász topik
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 9 Pro+ esetében más is panaszkodott erre. Mindenféle beállítást próbálgattam, de nem oldódott meg. Újraindítás után pár óráig hibátlanul működtek, aztán újból előjött ez a probléma.