- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Akár DLC-ben is megjelenhetne, olyan kevés a változás.. Tavaly tele volt a net az Austin-i pálya beharangozójával, remélem valaki veszi majd a fáradságot, és összeveti vele.. Ugyanaz..
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4916 üzenetére
Elindítani sikerült, de a kormánnyal még küzdök, pár éve még nem volt ilyen egyszerű a kalibrálás mint manapság...
....Egy pár éve egész komolyan nyomon követem az F1-et, (egész pontosan 2005 óta), így lehet baromságot beszélek, de nekem a forma-1 a "legeket" jelentette, csúcsra járatva a technika, maximálisan kihasználva mind a versenyző, mind pedig az autó. Szerintem, (és akkor ez csak az én véleményem) most ez nem így van. Napokban néztem meg Schumacher brazil "búcsú-futamát. és bár nem vagyok Schumacher fan, de élvezettel néztem végig az egész futamot, időmérős köröket futott futam közben.. Most nem látni ilyet, a gumik miatt,.. És lehet, hogy baromság, de ha a Pirellinek lenne vetélytársa az F1-ben, akkor kénytelen lenne versenyzésre alkalmas gumikat tervezni, nem olyat, amin végig lehet menni egy versenyt, hanem olyat, amin versenytempóban lehet végigmenni egy versenyt. Értem én, hogy ezt "kérték" tőlük, ha tényleg így van, hogy Berni Ecclestone "kérhet" ilyet, akkor rendben, legyen, csupán azzal van/volt bajom, hogy úgy lett ez kikommunikálva, hogy ez milyen jó nekem, mint nézőnek... Bocsánat, nekem ez nem jó, cseréljenek 5 körönként gumit, nem érdekel, de versenyzést akarok látni, nem pedig a felhajtást, meg ámítást, ami az F1-et ma jellemzi..
-
prtvlogan
aktív tag
Régen ezzel nyomtuk a haverokkal, próbálgatom elindítani Win7 alatt, mert nekem játékélmény (vezetés) szempontjából jobban bejön, mint a codmasters féle F1… Vessetek meg érte, de szinte minden más jobban bejön.. :-/
A napokban ugrottak a mentéseim, carriert játszogattam néha, és már az első szezon közepénél tartottam.. Nekem teljesen mindegy, hogy a Steam felhő problémája, vagy a Codmasters programozói miatt történt, nem fogom megint elkezdeni a szezont azzal, hogy megtanítja a kedves young test driver, hogy melyik a gázpedál, és merre kell tekerni balra kanyarodásnál a kormányt.. A kedves fejlesztőknek is jól jönne egy versenytárs, így lenne választása a játékosoknak is. Ugyanez a helyzet az F1-el is, amióta a Pirelli szállítja az gumikat egy nagy rakás sz* r az egész, persze ott is ment az „etetés” hogy ez mennyire jó a nézőknek, egész Monacoig… Ezen a szinten olyan 2-3 mp-el lassabb köröket menni, mintha én 110-el megyek autópályán.. Na jó ez kissé túlzás volt, de a lényeg sztem érthető marad. -
prtvlogan
aktív tag
válasz
werszomjas #4722 üzenetére
Próbáld meg ezt: realFFB
A racedepartment-en találtam, anno nekem sokat javított az irányításon. Csak be kell másolni a Neked megfelelő mappából a fájlokat, és felülírni az eredetit. Előtte készíts másolatot!! Ha jól emlékszem, én ezt próbáltam: 7 - Realistic - Medium Tarmac, annyivel jobb volt, mint az eredeti, hogy tovább nem is próbálkoztam. -
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok! Nyomon követem, ami itt a fórumon/gocompete-n történik, így nicknévről már jól ismerlek párotokat, ezért "merek" belepofázni is.
Egy másik fórumon már leírtam a véleményem az irányításról már hónapokkal ezelőtt, Néztem, hogy közületek ki milyen időket megy TT-n versenyen, majd próbáltam hasonló köröket futni én is. Kb 2 éve vettem kormányt, amit azóta lecseréltem egy jobb típusra, és a kezdeti nehézségek után hamar ráéreztem, és úgy gondoltam, hogy soha nem fogok billentyűzettel autós játékot játszani. Egyszer azonban elgurult a gyógyszerem, kihúztam a kormányt az usb-ből, és elkezdtem billentyűzettel játszani. Két kör múlva hasonló időt futottam, mint előtte kormánnyal, négy kör múlva megjavítottam az addigi legjobb körömet, és folyamatosan gyorsultam. Ami legszembetűnőbb volt az akkori változatban:
1, billentyűzettel tökéletesen tudtam fékezni,
2, a billentyűnyomogatásnak hála kanyaríven tudtam maradni a maximális sebességgel.Úgyhogy hátradőltem a székemben, feltettem a lábam az ágyra (így kényelmesebb is volt) és pár futamot lenyomtam billentyűzettel. Előtte minden alkalommal felidegesített a játék (F1 2012) billentyűzettel már tudtam élvezni. Közben beszereztem a Race 07-et, illetve a Project Car-t, miután ezekkel játszottam, bár imádom a Forma 1-et, de a játékkal már nem tudtam játszani, és letöröltem. Hozzáteszem még, hogy segítségek nélkül játszottam kormánnyal, és billentyűzettel is, kivéve a váltót, billentyűzetnél automatával játszottam, mert egész egyszerűen nem volt annyi ujjam, hogy kanyarokba lekezeljen az eseményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- macOS PC-re
- Garmin topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest