- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Felesleges sallangnak gondoltam akkor is a nézők jelenlétét, meg a zászlókat fújó szelet vettem ki, de nem a hardver miatt, hanem mert nem kellett oda nekem.
Sith.: nem szimulátor, inkább arcade játék volt, sokan voltak fent magyarok, és tényleg lehetett törttel is játszani online, szóval jó mókák voltak, nagyjából 10 000 versenyt futottam, Pepivel (
). Lóránttal, Rollyval, és még egy csomó olyan sráccal, akivel azóta meg F1-ezünk. És tényleg, hangulata volt. Az F1 már most is kiégett számomra, de azért még le-le ülök, de lassan áttérek megint a race07-re. Amúgy oda jöhetsz te is..
Hobo: tényleg, igazad van, telefonon néztem meg este a vidit, benéztem az időket. Ettől függetlenül az első köre tényleg kockás, a második már hasonlít a jóra
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest