Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
prtvlogan
üzenetére
Igen ezt szépen leírtad
egyet értek . lehet vissza kellene térni a Bill-re,ahhoz,hogy gyorsabb legyek és fenomenálisan élvezzem? ááá,nincs már annyi idegzetem,hogy visszaszokjak
Grid tökéletesen ment billel is ,kíváncsi leszek az utódjára..... Mert ez a f1-es verzió ez nagyon nem jön be ,hiába van az ember kezében akár egy G27 rajtam ez sem segített. vagy csak lehet egyszerűen nem tud már olyan szinten felpörgetni a játék mint az elődjei 
Gaben: Szerintem meg bady megy helyette

Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyet értek . lehet vissza kellene térni a Bill-re,ahhoz,hogy gyorsabb legyek és fenomenálisan élvezzem? ááá,nincs már annyi idegzetem,hogy visszaszokjak
Grid tökéletesen ment billel is ,kíváncsi leszek az utódjára..... Mert ez a f1-es verzió ez nagyon nem jön be ,hiába van az ember kezében akár egy G27 rajtam ez sem segített. vagy csak lehet egyszerűen nem tud már olyan szinten felpörgetni a játék mint az elődjei