Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Csak most akadtam rá erre a PH-s fórumra, de látom sokan vannak itt a Gocompete oldalról is.
Én is ott veszek részt a B ligában. Sajnos még nincs kormányom ezért billentyűzettel nyomom és ezért kénytelen vagyok full assisttal játszani. Cooler féktvávjai azonban még nekem is késeinek tűnnek, hiába vagyok max segítséggel én is elszállnék ha így fékeznék mint ő. Nem tudom mi a titka. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is ott veszek részt a B ligában. Sajnos még nincs kormányom ezért billentyűzettel nyomom és ezért kénytelen vagyok full assisttal játszani. Cooler féktvávjai azonban még nekem is késeinek tűnnek, hiába vagyok max segítséggel én is elszállnék ha így fékeznék mint ő. Nem tudom mi a titka.