Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Csak most akadtam rá erre a PH-s fórumra, de látom sokan vannak itt a Gocompete oldalról is.
Én is ott veszek részt a B ligában. Sajnos még nincs kormányom ezért billentyűzettel nyomom és ezért kénytelen vagyok full assisttal játszani. Cooler féktvávjai azonban még nekem is késeinek tűnnek, hiába vagyok max segítséggel én is elszállnék ha így fékeznék mint ő. Nem tudom mi a titka. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is ott veszek részt a B ligában. Sajnos még nincs kormányom ezért billentyűzettel nyomom és ezért kénytelen vagyok full assisttal játszani. Cooler féktvávjai azonban még nekem is késeinek tűnnek, hiába vagyok max segítséggel én is elszállnék ha így fékeznék mint ő. Nem tudom mi a titka.