Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Kompakt vízhűtés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Én is 1 kiállással terveztem, a keményebbik keveréken 23 kört mentem
Csak nálunk interre majd esőre kellett váltani.
-
makkai
aktív tag
válasz
speedydb23 #4622 üzenetére
Nekem tört, 2x is.
Egyszer a kar, egyszer belül, és nem rúgom a pedált, hanem nyomom.
Túl erős a rúgó + a mágneses ellenállás a pedál anyagához, ezért idő kérdése, hogy eltörjön.
Ja és most közel 2 éves korára a váltó mikrokapcsolói is kezdik megadni magukat, pedig fél éve használom csak a váltó füleket, eddig autómata váltóztam. Egyenlőre a kontakt spré megoldja a dolgot, hetente 1x befújkálom. A hiba amúgy úgy jelentkezik, hogy sokszor 2 sebességet vált 1 helyett, és főleg a visszaváltó karnál, ami azt eredményezi, hogy egyből el akarja dobja a farát az autó.videó a pedálról belülről:
Pedál törés belül -
makkai
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4411 üzenetére
Fraps!
Nekem 30 ra van állítva, és mindíg a 30 többszörösére ugrik a felvétel közben az fps.
Tehát nekem 30 képkockára állításnál játék közben stabil 60 fps-em van.
Ha 25 képkockára állítom, akkor stabil 75 fps-em van. Felvétel nélkül kb. 85-90 fps-em van. -
makkai
aktív tag
Az Én C ligás versenyem. Az elején sajna kilöktek a 3-as kanyarban, de már az 1-esben is toltak ki a pályáról.
ABS: off
TC: off
Váltó: manual
Nézet: cocpitJavítottam, hogy ne smile legyen a :o az elején.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
makkai
aktív tag
Szia!
Én is ilyen vezeték nélküli infrás jeltovábbitásút használok és nincs késés.
Én valamikor vagy 4-5 éve vettem, a típusa THOMSON WHP265 és nincs gond vele.
Egyedül annyi, hogy nagyon jó ráltásnak kell lennie a fülesnek a jeltovábbítóra.
a mikorofonom meg egy 400Ft-os csiptetős Kolink KM01A.
Minden frankó velük. -
makkai
aktív tag
Az Én B ligás futamom!
-
makkai
aktív tag
Sziasztok!
Gépfejlesztés miatt valószínűleg újra kell húznom a rendszert (win7 64bit), de azért rápróbálok majd, hátha elindul a régi rendszer az új konfigban.
Tudja-e valaki, hogy miket kell kimenteni ahhoz, hogy az autó beállításaim megmaradjanak.
Karriert nem kezdtem, szóval az nem gond, de a pályákhoz a setupok jó lenne ha megmaradnának, mert 1 pályához több setup is van és nem szeretném azt a círka 50 setupot kiírni papírra. -
makkai
aktív tag
Go Compete B liga futam mezőny utolsó harmada
-
-
makkai
aktív tag
Gocompete-en ki lett hírdetve a liga heti 1 és 2 versenyes verziókban.
-
makkai
aktív tag
válasz
RevolutioN2 #1276 üzenetére
Ehhez képest az összes eddigi setupban, amit láttam 45-55 46-54% ra vannak állítva a fékek, azaz elöl 45 hátul 55%.
Akkor most hogy is van ez pontosan?
-
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #1049 üzenetére
Ez így van HOBO!
Máskor is érezni, ha túl tempósan fordulnál és elmegy a tapadás, akkor értelemszerűen felpuhul a kormányzás, aminek eddig is így kellett volna működnie, de csak nagyon ritka esetben működött így az előző 2 résznél. Úgyhogy ez nálam pozitívum, jobban jelez vissza kormány, ha elmegy a tapadás, mint eddig. és valószínűleg azért van ez a végpontnál jobban, mert már túl van fordítva a kormány, nem fordul jobban, csak oldal irányban csúszik.
-
makkai
aktív tag
Nekem is tört a pedál kar maga, de gariban megcsinálták, az már más kérdés, hogy hogyan.
Kivették belőle a mágneses ellenállást és gyengépp rugót tetteg bele, hogy ne törjön el újra a kar.
Rá pár hónapra belül tört el a fékpedál tengely csapjának rögzítő furata!
VideóEzek után már nem küldtem gariba, mert az megint 3-4 hét lett volna.
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur #521 üzenetére
ezt azt hiszem már láttam, de nekem gyanús, ilyen féktávokat nem tudom hogy tud venni, meg a tapadás is furcsa ilyen tempóval egyszerűen nem fordul el az autó, meg nem is lassul így, akárhogy fékezek.
Meg tudom, hogy nem megyek túl jól ABS nélkül, de hogy még csak 1 pillanatra sem áll meg a kerék neki, még ha nem is füstöl, de hogy még a gumi feliraton sem látszik, hogy megállna, hát.............. -
makkai
aktív tag
válasz
hermanyi #519 üzenetére
nekem a linearitás 45%-ra növelése és a szaturáció 5%-ra állítása megoldotta az érzékenységi problémát.
Próbálkozásom -
makkai
aktív tag
Nekem tetszik a demó alapján. Szokni kell, de jó lesz ez.
Én lenyomtam két ligát a linkelt oldalon, meg azt is, ami a felénél újra indult, és jó kis meccsek voltak.
Megvettem, és most is megfogom venni, mert gyakorlatilag júliusig folyamatosan játszottunk vele, szóval nekem megérte a 8k-t, pedig volt, hogy engem is kiakasztott a rajtrács összekeveréssel.
Megfelelő kormánybeállítással pedig szerintem az autó súlya is érezhető, a féktávval kapcsolatban meg szerintem az is közrejátszik, hogy szerintem a gyári setuppal valószínűleg közepes tárcsa és fékerő van csak, azzal meg a 2011-ben is hasonló féktávokat kellett venni. -
makkai
aktív tag
Első rénézésre nem rossz!
A hang nekem is fura.
Fizika jobbnak tűnik, gépészkedni kell rendesen, és a fékerő elosztás is tetszik.
De mindez semmit sem ér, ha most is tele lesz buggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128GB
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest