Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC HOBO
    aktív tag

Nem értem miért javítás az, hogy billel közelebb lehet kerülni a kományosokhoz. :F
    Ha csak utcai autóknál elképzeljük, hogy 4 db gombot raknak elénk, úgy menjünk néhány utcányit akár egy kisvárosban, akkor meglepően kevesen tudnák ezt kivitelezni. Hogy miért, az egyértelmű. És ez a játék elvileg a világ legkorszerűbb technikáival felszerelt brutálisan erős autócsodák irányításáról szól nem is utcai autókéról. úgyhogy becsülöm azokat, akik billentyűzettel bevállalják, de ez a játékstílus szerintem ordít a kormányért.

Ha persze marketing szempontból nézzük, a Codi segítsük a billentyűzeteseket és gamepadosokat (utóbbit főleg a konzolosok miatt) programozási taktikáját, jónak tűnhet, de az NFS babérjaira hiába ácsingóznak, nem fog bejönni, így másik megoldás kellene. Pl. NFS kontra pl. a GRID és Shift kontra F1... Vagy megmaradni a szimulációsabb vonalon és valamilyen hardvergyártóval (pl. Logitech) stratégiai szerződést kötni és a kedvezményes kombinációkat összehozni, ami mindenkinek megérné. De nem én vagyok a marketing managerük, így csak ötlet marad. :B

Amúgy én meg azt tapasztaltam, hogy ABS nélkül vagy ABS-el is ugyanakkor lehet megállni, csupán ABS nélkül sokkal több gyakorlást igényel. :K

De amúgy már nem billentyűzettel mész?

Ez jogos... Én sem érzem javításnak, inkább csak arról van szó, hogy azoknak kedveznek, akik nem kormánnyal játszanak... Gondolom, azért, hogy ne csak azok vegyék meg a terméküket, akiknek kormányuk van... :F

Ezt szépen megfogalmaztam! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák