Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy használ-e valamelyikőtök vezeték nélküli fejhallgatót.
A problémám a következő: van egy Arctic Cooling bluetooth headsetem, ami átlagos felhasználásra teljesen rendben van, azonban tegnap kipróbáltam F1 alatt és észrevettem, hogy minimálisan késik a hang a képhez képest (valószínűleg az USB bluetooth megoldás miatt), így azonban lehetetlen pontosan váltani, mert mire hang alapján felváltanék, addigra a kép alapján már le is szabályozott a motor....
Szóval, tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli fejhallgatót, ami tutira nem laggol? Szerintem csak olyan megoldás működhet normálisan, ami nem USB-s bluetooth-os, hanem a jack kimenetből jövő jelet alakítja át a fejhallgató saját konvertere vezetékmentes jellé.Elnézést, hogy ide írtam offtopicban, de reménykedem, hogy valakinek van közületek gyakorlati tapasztalata és tud konkrét típust ajánlani, amit nem aranyáron mérnek...
Előre is köszönöm segítséget

Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bittorrent topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest