Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Én sem emlékszem rád
Mi volt a neved Gridbe?sith7 Hidd el ,hogy bejönne! Habár ott ,nekem mindég a Box ,vagy az autó állítgatása volt a hiány ott azért sírtam ,de a többi efekt egyensúlyozta a dolgokat. Szórakozásképp tökéletes volt.
A másik meg Steady videóján nézők nincsenek berakva ebből kifolyólag gondolom,hogy nem full grafikával tolta,szal elég csini kis gamma volt abban az időben

Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mi volt a neved Gridbe?