Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
Az első részt is toltuk a haverommal együtt, amíg voltak dedikált szerverek.
De azért nem voltunk olyan nagy játékosok!
Lorant például rendszeresen szarrá vert, ha közös szerón találtam magam vele.
Valahogy az ő kocsija mindig gyorsabb volt egyenesben is, állítása szerint nem csalás nem ámítás, csak a kigyorsításon múlik.
Mondjuk brazil és egyéb béna nemzeteket soha nem okozott gondot lenyomni, de voltak azért kemény harcok, például az orosz Tiger team-el.
Tegnap kicsit köröztem az első résszel: te jó ég, teljesen más, mint az f1! Kb minden palánkba belezúgtam!
Kiváncsi vagyok, mit hoz az új rész! Keményen rámegyünk, az biztos! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Kiváncsi vagyok, mit hoz az új rész! Keményen rámegyünk, az biztos!