-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
ratam23 #3868 üzenetére
Félretéve a viccet, a kormánnyal és pedálokkal jobban ellehet ereszteni a járgányt, és ha sok is tudsz korigálni, de persze kormánnyal is lehet véteni. De billel elég fárasztó lehet, én még billentyűzettel a GP4-et nyomtam, de elegem volt egy jó pár kör után, mert nem a versenyre koncentráltam, hanem arra hogy ne zsibbadjon le az ujjam!
-
JONAS77
aktív tag
Nálam az a baj, hogy droppol a játék, elég erősen, ami élvezhetetlenné teszi a vezetést, sokszor ezért csúszok ki a pályáról!!!!!!!
Az utolsó javítás mit orvosol, mert ott olvastam ilyen "dropos" dolgot:• If you have seen lower GPU usage and framerate drop on the more recent patches you can try adding the line to hardware_settings_config.xml in Documents\My Games\FormulaOne2012\hardwaresettings. If this does cause unwanted side effects, please undo the change by deleting the line from the config.
Sajnos nem tudom kivenni ebből mit ír.
-
JONAS77
aktív tag
Nem tudom, lehetséges szert tettek rá. Egyébként a videót végignéztem, van külömbség a kettő között. Rögtön a színek, a környezet, és az aszfalt, nekem a pCARS-os jön be, de ugyanúgy elmondható a vezetésről, mivel én pCARS-on tesztelgetek, sokat kell művészkedni egy jó időért. Az erőhatások is máshogy jönnek vissza a codis és a pcarsos
játékból, erre egy jó példa a videón, amikor a Mercedes tribüne-hez érnek, a codis simán ki tud gyorsítani a pcarsoson kicsit művészkedik az ipse. -
JONAS77
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1669 üzenetére
Mi történt azután, én kíváncsi lennék. Netán kidőltél?
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Expulso #1625 üzenetére
Ha az rFactorra és a project CARS-ra gondolsz, ezek még pre alpha és beta verziósak. Az rFator2 -ről nem tudok sokat mondani, de én is tagja vagyok a CARS projectnek, hála az égnek! Itt a fejlesztés gőzerővel folyik és jól szervezetten. Fórumon folyik az eszmecsere, ötletek és fejlesztés, minden formában. Én heti szinten töltöm az új buildeket. Az eddigi elért eredmény ahogy kapcsolódtam lassan egy éve, meggyőző és elkápráztató. A fizika is eddig jónak tűnik, ahogy kezdetben teszteltem már jó néhány javításon is átment a játék minden részlete, de nem akarom itt reklámozni, szóval ütősnek ígérkezik, csak ajánlani tudom! (REALISZTIKUS játék).
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Expulso #1623 üzenetére
Ezt játszották el az előző kettőnél is, ezért nem veszem meg és nem is fogom, én beleuntam!
De azért a stemen elkérnék az árát a ratyinak! 39,99 euró, na ezt nem teszik zsebre tőlem.
Le se sz...m, hogy majd jön javítás, ezek arra játszanak mindíg, hogy majd a sok rajongó észreveszi hol vannak hibák a játékban, majd "orvosoljuk" címszó alatt, de mondom én ezt miért nem lehet a játék kiadása előtt megtenni, hogy lenne beta verzió és szerintem még ütősebb lehetne az egész játék! RFactor, WMD Project CARS ők így csinálják, ha van hiba azt még kiadás előtt orvosolják, és beletesznek kérésre is jó ötleteket!
Szerintem a Codemasters most jól kihasználja a licencet, velünk szembe. Egyébként is miért nem csinálnak F1-es szimulátort? Annyira nehéz dolog? -
JONAS77
aktív tag
Csak annyit, amennyit eddig is szoktak, náluk van a licenc, és ez a fő dolog a Codemastersnél.
A rajongók úgy is megveszik, mert kell nekik az F-1-es élvezet.
Találkozott már valaki nagyobb buggal, nem rég olvastam egy olyat, hogy esőben indult a srác Monacóban, esős gumikkal és beleszaladt a palánkba, ami itt nem nehéz. Visszajátszotta, és amikor visszadobta őt a versenybe, hirtelen napsütéses pályán találta magát. Az eső gumikkal, meg mehetett a boxba!Ennyit az előre megtervezett stratégiával, meg a játék élvezhetőségéről.
Nem merem még megvenni, pedig az előző kettő is itt van a gépemen.Kormánnyal ment valaki, mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest