Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
Jó volt tényleg.
Semmi gond.
Én is ilyet csináltam most. Suzukában voltunk. Beszéltem egy arab sráccal, írta, hogy fair play legyen, mondom persze, természetes. Írja, hogy hátulról szoktak mindig belemenni. Írom neki, hogy én sem szeretem a lökdösődést. Megyünk a hídon, gyors balos jön, utána jobb-bal lassító, na ott féktávon úgy nekimentem.Legközelebb is játszhatunk!
-
Davzone
senior tag
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
számít az erősség,ha ugy van beálitva.
a kocsikat random kapod de van olyan hogy minden kocsi equal tehát nincs különbség csak a külsőben.
Ha keresel game modot kitudod választani hogy ez a fajta legyen e vagy a reális,viszont akkor ha virgint kapsz nem leszel elsőAki xboxon tolja azoktól kérdezem hogy nálatok is akad a game?
Bizonyos pályákon vannak pontok ahol extrém módon leesik az fps.
pl catalunya célegyenes ráfordito,monaco utolsó előtti kanyar,europanagydij célegyenes ráfordító.
Illetve van hogy megkaad a game 3-4 másodpercre majd megy tovább mintha misem történt volna.Ez a legidegesítőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest