- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
ProEvoFan #1533 üzenetére
Azt már elmondtam hogy én nekem elég az a 30 fps, viszont a menübe még így is érezni hogy szaggat elég rendesen, nem a benti menübe hanem a boxosba, ami azért zavaró. Meg nézd meg, azt se értem hogy nekem kisebb felbontásba nem sokkal gyengébb gépen 10 fps-el kevesebbem van, és nincs hatással erre az hogy egyedül vagyok a pályán vagy esik az eső vagy süt a nap. Olyan szempontból optimalizált hogy nem érzem hogy 30 fps ( az alatt már igen kellemetlen), viszont olyan szempontból nem, hogy 4 magost követel és nincs hatással rá a felbontás illetve grafikai változtatás sem. Másik dolog ami szerintem szintén gáz, hogy egy 5770-en nincs meg a fix 60 csak egy 5850-en, aminél inkább a 80-100 lenne az elvárható. Egy ilyen kommentbe ütköztem youtubeon, és úgy látszik nem csak én vagyok ezen meglepődve: "i also got the gtx 460 and was expecting it to max out at 60fps all the time. wonder whats up with the game?"
Tényleg nem akarom tovább feszegetni ezt a témát, de azért én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel.
Más téma: Majd egy dirtöt mehetünk valamikorcsak azzal is van egy bajom és azt már eleinte is észrevettem hogy túl érzékeny az analóg kar, de van amikor meg alíg akar kanyarodni, pl hajtű kanyaroknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest