Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Velem tegnap történt egy felettébb kínos eset: A gumiszimuláció ki volt kapcsolva a carrier módban (minden más szim be), mert túl sok defektes problémáról hallottam itt (és velem is történt már 1-2), de spanyolhonban, Catalunya-ban mégis sikerült már mindezek ellenére az edzés 3. körében defektesre járni a lágy gumimat!!!
Mivelhogy a szim ki volt kapcsolva ugyebár, igy hiába mentem a boxba, hogy új szett gumit tegyenek fel, csak a kemény volt, nomeg a defektes lágy!Így próbáltam versenyezni,de mivel mindenképp haználni kell a lágy gumit is és a keményet is, így esélyem sem volt, hiába hagytam az utolsó körre a lágyat. Ezt kellene a T. fejlesztőknek bemutatni!
(ezért egyébként bosszúból roncsderbit csináltam a versenyből és diszkvalifilkáltattam magam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- ALIENWARE Area-51 R5
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest