Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Velem tegnap történt egy felettébb kínos eset: A gumiszimuláció ki volt kapcsolva a carrier módban (minden más szim be), mert túl sok defektes problémáról hallottam itt (és velem is történt már 1-2), de spanyolhonban, Catalunya-ban mégis sikerült már mindezek ellenére az edzés 3. körében defektesre járni a lágy gumimat!!!
Mivelhogy a szim ki volt kapcsolva ugyebár, igy hiába mentem a boxba, hogy új szett gumit tegyenek fel, csak a kemény volt, nomeg a defektes lágy!Így próbáltam versenyezni,de mivel mindenképp haználni kell a lágy gumit is és a keményet is, így esélyem sem volt, hiába hagytam az utolsó körre a lágyat. Ezt kellene a T. fejlesztőknek bemutatni!
(ezért egyébként bosszúból roncsderbit csináltam a versenyből és diszkvalifilkáltattam magam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivelhogy a szim ki volt kapcsolva ugyebár, igy hiába mentem a boxba, hogy új szett gumit tegyenek fel, csak a kemény volt, nomeg a defektes lágy!Így próbáltam versenyezni,de mivel mindenképp haználni kell a lágy gumit is és a keményet is, így esélyem sem volt, hiába hagytam az utolsó körre a lágyat. Ezt kellene a T. fejlesztőknek bemutatni!
(ezért egyébként bosszúból roncsderbit csináltam a versenyből és diszkvalifilkáltattam magam
)