Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Kemény.
Csak azt nem értem az illető mit képzel magáról és egyáltalán kinek hiszi magát? Szánalmas ami ott folyt, valaki nem tud veszíteni és totálisan nincs tisztában magával a játékkal és azzal, hogy is tevődik össze egy tökéletes kör és mik szükségesek ahhoz. És mind ezt felnőtt fejjel.
Én nem vagyok valami nagy ász ebben a játékban, szeretem az F1-et, ennyi. De ha jól tudom a kínai pályán történteket írták le, bár igaz, csak egyszer sikerült ott 35.777-et mennem, akkor ezek szerint már én is csaló lennék, mert nevem sincs és úgy verném meg a tisztelt admin urat.

2011 elkezdődött...

UI:
A búnyós részről nincs képed?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Far Cry Primal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest