Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi76
aktív tag
válasz
ProEvoFan #4836 üzenetére
Na, ez a program:
Windows Installer CleanUp Utility 7.2
Innen például letölthető:
http://majorgeeks.com/download.php?det=4459Kis progi, futtatáskor összeszed egy kis ablakban programokat, megkeresed a számodra fontos bejegyzést/eket - codamesters F1-et - kijelölőd csak azt és törlöd.
Elvben így kiszedi a bennmaradó szemeteket, hivatkozásokat és telepíthetsz. -
stefi76
aktív tag
válasz
ProEvoFan #4836 üzenetére
Tehát nem installáltad le format előtt a játékot ha jól értem, így még a telepített progik közt jegyzi a játékot, ha jól értem?
XP-hez biztosan - Vistához+Win7-hez nem tudom - van egy olyan programja a microsoftnak, ami pont erre van, ha rosszul van leszedve a játék - rossz az uninstallja, vagy a felhasználó törli és utána akarná uninstallálni, erre az esetre van.
Megoldható, át kell logolnom XP-re és megmondom, kicsit régen volt. Mikor ott használtam, Crysisnál jártam így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest