- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Megoldva.
-
plaschil
aktív tag
válasz
plaschil #6111 üzenetére
A másik dolog, meg hogy be van kapcsolva a profilomban az automentés. Mentem single-be egy versenyt, kiléptem a game-ből, és baszott elmenteni. Na lefutottam mégegyszer a versenyt, de már elmentettem manuálisan. Ma reggel indítom, megint nem mentett el semmit. Az az egyetlen 1 darab árva patch is fent van.
Ötletek? -
plaschil
aktív tag
Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy mikor csatlakozom egy játékhoz, ezt írja ki:
[link]
"Nincs elég játékos..."Ezelőtt az üzenet előtt pedig felvillan, hogy az emberkék szépen lelépnek ( XY left the game).
Pedig mikor csatlakozom, ott vannak a listában (tudjátok, ott ahol lehet állítani hogy Ready/Not ready).Ez miféle hiba lehet? Mióta feltettem kb. egyszer tudtam online játszani, előtte hónapokig nem játszottam, mert folyamatosan ezt a hibát dobta indításkor:
[link]Most az utóbbi hiba valami oknál fogva eltűnt (hogy mitől, passz). De most meg online nem tudok játszani.
Esetleg valami portbeállításom szar? (kolis vagyok, játszottam már koliból, szokott lenni portkorlátozás, most nincs). -
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Találkoztatok már ezzel a hibával?
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: F1_2010_game.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4c766231
Hiba – modul neve: ntdll.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16559
Hiba – modul időbélyegzője: 4ba9b29c
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00038c19
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Nem tudom mitől lehet, egyik nap még működött, most már nem. Természetesen eredeti játékról beszélünk.
-
plaschil
aktív tag
Monaco-t ne is emlegesd. Most voltam. 5. helyről indultam, első pár kanyar után 2. voltam. Erre elkezdtek lökdösődni, persze hogy mindenkinek letört mindene, és mint általában, én szívtam megint, utolsó előtti lettem.
Amúgy én nem értem ezt a játékot... hát pont kanyarba, amikor lassít az ember, akkor lesz megint visible az autó? Hát így persze hogy aki elől van, abba belemegy a hátulról érkező. Főleg kedvtelésből. Utálom az ilyen embereket. És ezt minden áldott versenyen eljátszák velem.Én még olyat is szoktam, ha pl ketten vagyunk, és kicsúszik a mögöttem lévő, bevárom hogy versenyezhessünk, ne csak fusson utánam.
-
plaschil
aktív tag
Nekem estefelé jó bármelyik nap.
Viszont azt valaki mondja már meg, hogy hogyan tudok nevet változtatni, mert olyan hülye nevem van, hogy InputGryphon1.
-
plaschil
aktív tag
Szóljatok már nekem is majd legyetek szívesek! Annyi hogy nincs mikrofonom, szóval énekelni nem tudok.
-
plaschil
aktív tag
Hajdihó!
Valaki tett már fel valami gumi-moddingos cuccot?
Én feltettem de semmi változást nem tapasztaltam.
Szükséges még valami más telepítése is? (pl. patch, más mod) -
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném ezt a játékot megvásárolni a multi része miatt. Játszható a multis rész? Vannak szerverek? Sokan nyomják bill-lel? Én azzal akarom egyelőre. Hogyan lehet játszani vele neten? Van valami költsége? Vagy ha én csinálok egy szervert az látja a listában, és bejelentkezhet hozzám? (mint anno az F1 challenge-be)
Azért kérdezem, mert a cdgalaxis oldalán ezt olvastam:Fontos tudni: A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon.
A játékhoz korábban F1 2010 posztert adtunk ajándékba, ez azonban már elfogyott.
A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon magyar XP-n hazánkban még nem játszható.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest