Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
válasz
plaschil #6111 üzenetére
A másik dolog, meg hogy be van kapcsolva a profilomban az automentés. Mentem single-be egy versenyt, kiléptem a game-ből, és baszott elmenteni. Na lefutottam mégegyszer a versenyt, de már elmentettem manuálisan. Ma reggel indítom, megint nem mentett el semmit. Az az egyetlen 1 darab árva patch is fent van.
Ötletek? -
Dózer
tag
válasz
plaschil #4818 üzenetére
Szárazon a ranglistán 39. vagyok, és ami megfogott, h esőben 3.
Az egyik kedvenc pályám és eddigfájt is, hogy nem volt belő rendes kiadás rF...
Most van, csak nem nagyon terjedt el ahogy észrevettem...Láthatalanság:
Bahrainben volt olyan, hogy áttetsző volt, majd mire melléértem és épp egy kicsit egyben voltunk váltott vissza fizikailag jelenlévőre a kocsi, és pördültem ki...
A magas pinget/laggolást is így korrigálja.Más:
Tudja valaki, hogy miért van az, hogy a eddig volt csapatrádióm, csak multiban nem.
Most nincs csapatrádió, helyette viszont a menüben lévő nyilatkozatnál hallottam a riportert, amit eddig nem. -
Rolly Dy07
senior tag
-
Đusty
addikt
válasz
plaschil #4669 üzenetére
Akkor sorjában:
1 igen
2 igen
3 igen, bár gondolom kormánnyal többen, de játszható billel is (én is azzal nyomom)
4 jól, nincs vele gond
5 nincs külön költsége
6 igen, úgyis lehet
és amire már válaszoltak, hogy van már magyarországi LIVE is tehát az idézett szöveg már nem aktuális bár ez eddig sem volt megoldhatatlan probléma :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest