- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Hát no-cd patch-et nem tudok ,de miniimage használatával kikerülhető a CD használata.
Remélem ez nem számít warez-nak:
[F1 miniimage]
Le kell tölteni hozzá az Alcohol 52 %-ot, bemountolni ezt a miniimage-r,és így műxik. Én is így használom. -
Rototti
senior tag
Pénteken lesz a móka (meg szombaton is). Nem tudom, ki mikor ér rá, én kb 5-6-tól leszek fenn.
Steady74: Hát, monaco-t lehet inkább érdemesebb kihagyni, vagy hanyagolni, amíg elég összeszokott lesz a csapat.
Pénteken Rolly fog szerót csinálni, ha lesz elég ember, ezért aki szeretne jönni, annak érdemes lesz őt felvenni barátnak, hogy meg tudja őket hívni. -
plaschil
aktív tag
Monaco-t ne is emlegesd. Most voltam. 5. helyről indultam, első pár kanyar után 2. voltam. Erre elkezdtek lökdösődni, persze hogy mindenkinek letört mindene, és mint általában, én szívtam megint, utolsó előtti lettem.
Amúgy én nem értem ezt a játékot... hát pont kanyarba, amikor lassít az ember, akkor lesz megint visible az autó? Hát így persze hogy aki elől van, abba belemegy a hátulról érkező. Főleg kedvtelésből. Utálom az ilyen embereket. És ezt minden áldott versenyen eljátszák velem.Én még olyat is szoktam, ha pl ketten vagyunk, és kicsúszik a mögöttem lévő, bevárom hogy versenyezhessünk, ne csak fusson utánam.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest