Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Nem semmi.

Mondjuk nálam már az is kiverte a biztosítékot ahogy az rFactor illetve egyéb szimulátoros közösséget és emellett a hozzájuk tartozó modkészítőket ostorozta valamint próbálta nevetség tárgyává tenni a cikkeiben. Nem tartozom egyikhez sem, de kívülállóként is elég zavaró volt olvasni bizonyos dolgait.
Igaz azóta erről a szokásáról letett, talán bocsánatot is kért.
-
Patrick
addikt
Kemény.
Csak azt nem értem az illető mit képzel magáról és egyáltalán kinek hiszi magát? Szánalmas ami ott folyt, valaki nem tud veszíteni és totálisan nincs tisztában magával a játékkal és azzal, hogy is tevődik össze egy tökéletes kör és mik szükségesek ahhoz. És mind ezt felnőtt fejjel.
Én nem vagyok valami nagy ász ebben a játékban, szeretem az F1-et, ennyi. De ha jól tudom a kínai pályán történteket írták le, bár igaz, csak egyszer sikerült ott 35.777-et mennem, akkor ezek szerint már én is csaló lennék, mert nevem sincs és úgy verném meg a tisztelt admin urat.

2011 elkezdődött...

UI:
A búnyós részről nincs képed?

Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest