Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Autós kamerák
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Hàt ez elég pökhendi vàlaszra sikerült.
Ha ennyire nem szàmít, akkor ne kérdezősködj, vedd a legjobbat. Annàl jobb nem lesz.
Fúú te..... -
vakablak93
őstag
A pontszerű, és hasonló számháborús értékek nem érdekelnek, nem egy pixelt nézegetek a kijelzőn. Csak a teljes kijelző, és az az érték amit tart is.
Mint írtam feljebb, egymás mellett megnéztem mindegyiket, és érezehetően jobbnak tűnnek az újak a régiek mellett.
Az, hogy más - számomra huszadrangú - dolgok alapján az ár/érték aránya nem a legjobb, az nem érdekel.
-
ddaydome
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
A pixel 9 maximàlis pontszerű fényereje maximálisan 2800 nit. A projé 3000. Ez bőven több, mint amennyi kell bàrkinek is. Nekem Pixel 9 pro van, aminek olyan maximális fényereje van, hogy kb. megvakulok, ha arra àtâllítom.
Szerintem a sima pixel 9 jobb vétel lesz, mint a pixel 10a. -
vakablak93
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igen, láttam hogy az is nagy fejlődés a Pixel 7-hez képest.
Azt is elhiszem, ha azt mondod, te jól látod napfényben.De nekem attól még a legjobb kell, mert az új szerintem sokkal jobb.
-
válasz
vakablak93
üzenetére
A Pixel 9 Pro fényerejével sincs gond.
-
vakablak93
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem tudom mennyi lesz, de remélem a pixel 10 fényerejét megkapja, nem a pixel 9-ét.
Valamint remélem meg tudom állni, hogy a sokkal drágább pro XL-t vegyem. Marhára sok pénz az egy mobilért.
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Szerintem legalább 550€ áron nyit a 10a.
Fényerő minden évben fejlődik kicsit, igazodva az előző széria számozatlan modelljéhez.
Reméljük a legjobbakat, hogy fejlődik mindenben egy kicsit.Napokban gondolkoztam, hogy 3a-ról váltottam 7-ra, majd 11a-nál kell önuralmat gyakorolnom.
-
vakablak93
őstag
Várom nagyon, eddig sikerült megállnom, hogy megvegyem a 10-est, mert nekem elég lenne az "a" verzió is.
Remélem legalább egy 50-100€-val olcsóbb lesz, kevesebb Ai-al a fedélzeten.
Amit remélek, hogy a Soc ugyanaz marad mint a 10-es sorozatban.
Akkuban hasonlóan nagyot vagy nagyobbat kapjon mint a 9a. I
lletve a kijelző fényereje legyen olyan mint a 10-esé, ez utóbbi a legeslegfontosabb számomra.Élőben a 9a/9/9 pro szinte szürkének néznek ki a 10-es sorozat mellett, a fényerő puszta külömbségétől. Sokkal többnek érződik, mint az a 10% amit a speci listában írva van.
Részemről kb. ennyi. Ha ezeket hozza, én tuti megveszem azonnal. A Pixel 7-est sikerült pár hete (hátlapot) összetörni, és az akkuja is így 3 évesen mar eléggé ergya.
Funkcionálisan, sebesség stb. elég lenne nekem még évekig. De jobb akkuidőt, és sokkal jobb fényerőt azt akarok. Vonaton/állomáson animézni, mangázni, ebookozni.
Legalabbis eddig így gondoltam.
Mostanában, pont a fenti felhasználás miatt, mikor élőben egymás mellett, az aktuálisan kapható összes Pixelt megnéztem, szöget vert a fejembe ami eddig még sosem.A nagy méret kivételesen talán jobb lenne 🤔
Pixel 10 Pro XL, meglehetősen tettszetős volt.
Viszont az árát, egy nyamvadt mobilért nem akarom kicsengetni.
Bár a visszaküldött azaz kb. új darabokat online shopokban 850-880 € körül láttam. Annyiért már megfontolós nálam is.Na mind1, mire ez megjelenik, addig még sok időm van dönteni.
-
ddaydome
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Annyira zsàkutca, hogy az egyik legjobb telefonom évek óta.....😁 Volt iPhoneom is, Samsungom is, xiaomim is. Kameràban is jobb, mint az s25 ultra.
Pixel9 pro. -
válasz
csakany2001
üzenetére
Az iPhone 17 is 8gb.ram és 400e ft. 7 év támogatással. A tárhely viszont 256gb.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mit nem értesz rajta, hogy az egész Pixel vonal egy zsákutca, mivel drágán adják a vackukat, amit még butítanak is?!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mondjuk ennyiért tényleg jó deal....
-
viktor.80
csendes tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hol van 10 Pro 301.000-ért 2 év garanciával?
-
tomboy0013
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mennyit? 301.000-ért megveheted a 10 Pro-t ha szeretnéd, 2 év gyári garanciával. Az olyan nagyon sok?
10 Pro 256Gb-os 346.000Ft
iPhone 17 Pro legolcsóbb GSM-ben 1 év garival 455.000Ft.Csak hogy a korrektség kedvéért a 256-os modellek legyen szembe állítva mivel Pixel -ből van 128Gb.
R*hadtul nincsenek azonos áron meg hivatalos helyen sem, szóval nem értem a problémát. -
MikeWazowski
veterán
Minden HW elemet nézni kell. Pl. a 128-as Samuba ufs 3.1 van. Pixelbe meg 4-es. Support asszem mind a kettőnél 7 év. Így nagyjából ugyan az, csak a SOC harmat gyenge egy S25-ös elite snapihoz képest. És azért az jól jön fényképezésnél is. Pixelen este egy kép készítés több mp, míg s25-ön nem is látod h dolgozik. Nyilván, ezekkel együtt lehet élni, de ha ennyi pénzt fizetek elvárom h mindenben a legjobb legyen.
-
ddaydome
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem csak a soc képzi az àrat. Kb. Ugyanannyiba került az s25-s Samsungja a feleségemnek 12/128-al, mint az én Pixel 9 prom 16/256-al jobb kamerarendszerrel, 7 év supporttal.
Ezt kell nézni. Akkor drágàbb volt?Ne engem ijesztgess Wazowski😁
-
MikeWazowski
veterán
-
ddaydome
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azért ez nem ennyire egyszerű képlet. A szintetikus tesztek is okozhatnak meglepetéseket. Hosszútávon a több memória fontosabb, mint a gyorsabb soc.
Android vonalon meg jóideje bőven elegendő a középkategória soc is. Nem is tudok âtlagos felhasználàsnàl probêlémàt a pixel 9promon....
A feleségemnek gyorsabb a soc, s25-s Samsungja van, de gyengébb a kamera, kevesebb a ram és a tàrhely és asszem 15e-volt drágàbb a telefonom.
Szóval, nem ennyire a vagy b a kérdés. -
tomboy0013
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Maximum a bevezetésnél, de ha kicsit tájékozódik az ember akár már 2-3 hónappal a megjelenés után is jóval olcsóbban meg lehet vásárolni a Pixeleket, a középkategória felső ársávjában. Pixel 10-et ma pl 221.000-ért is tudsz venni 2 év gyári garival, 10 Pro-t meg 301-ért. A bevezetésnél a 10-es 400.000, a 10 Pro meg 480.000 volt. Persze hivatalos helyen nem sokat ment le az ár, de a Pixeleknél csak akkor érdemes ezzel foglalkozni ha 250.000 fölött vásárolunk és nagyon fontos az extra 1 év garancia, nem elég a 2 év. Amúgy nyugodtan meg lehet venni az EU-s készülékeket a legolcsóbb GSM boltban is.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Persze, mert jön a 10 és veri lefelé az árakat.
Én a 7a esetén már 2 hónappal később a 200k helyett 160k GSM-ből.
-
MikeWazowski
veterán
Jó ideig nem kell Pixel. A HW középszint, de persze top ligás ára van....
-
tomboy0013
veterán
Ezek a Pixelek jó deal-ek lettek mióta hivatalosan is elérhetőek nálunk. Vár az ember 6-8 hónapot a megjelenés után és a legolcsóbb GSM-ből véve az eredeti ár ~60%-áért is meg lehet venni 2 év gyári garival.
Jövő ilyenkor a 10a is simán 150 alatt lesz árban, annyiért meg megérős. Megjelenéskor kb semmit sem éri meg megvenni, a lényegesebb inkább az melyik veszít gyorsabban a kezdeti árból, a Pixelek ebben jók. -
janeszgol
félisten
Igen ez így van. Úgy lenne értelme, ha az Xa széria már a következő SoC-t kapná, ha felvezetésnek szánná a Google. De nem, sima fillérbaszás lesz, majd meglátjátok.
Eddig az "a" széria mindig a fő széria hardverét kapta. Szerintem ezen fog változtatni a Google. Ez a fillérbacás1. Akkor a fő kamerát még jobban gyengíti. Fillérbacás2.
A jövőre megjelenő Pixel 11 legolcsóbb tagja még jobban elüt majd a többitől. Fillérbacás3.
Mindezt úgy, hogy marha drágán fognak nyitni ezek a telefonok.Megjegyzem a Pixel 9a-nak és a sima 10-nek is versenyképes a kamerája szerintem, de akkor is csökkentettek a szenzorméreten.
-
-
ddaydome
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a várható memóriadrágulás miatt egy jó húzás lenne egy micro sd foglalat és jack jó DAC-al. Szerintem kiemelkedne vele a tömegből. Mert ebben a kategóriában már minden telefon nagyon jó átlagfelhasználásra.
-
-
joelke HU
őstag
Ennek a szériának nem értem az értelmét. Mindig akkor jelenik meg, amikor a nagytestvér már szinte egy árban van vele. Nem értem kinek szánják.
-
ddaydome
senior tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Hello!
Szerintem nem feltételül igaz, itt 7 év támogatás van, ezt fizeted ki. Ha igaz, hogy 8 gb rammal lesz az már kicsit karcsú, bár stock droidnál nem kell több, azt azért hozzáteszem ( nyilván ár függő az egész).
Hozzá kéne tenni egy Jack aljzatot, meg egy Micro SD helyet és már figyelemfelkeltőbb lenne. -
csakany2001
senior tag
2 probléma:
Ez is egyre nagyobb, nah és ezen az árszínten elég karcsú a 8GB memória.
Kár érte, mert igazán prémium telefon minden tekintetben, különösen kamerában és kézbe véve de a konkurencia bőven többet kínál az A szériás Pixel árán. -
raveinT
tag
Tárhely mondjuk igazán lehetne duplája...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest