Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
sziasztok,
Egy olyan problémával találkoztam, hogy professionalon elkezdetem egy karriert, és Bahreinben még kis gyakorlás után 1,5 -2 mp-vel vertem mindenkit simán nyertem úgy, hogy semmit nem állítottam az autóm, minden alap beállításon volt. aztán Ausztráliában az edzésen is kis gyakorlás után elöl tudtam végezni minden szakaszban, de már csak pár tized volt az előnyöm, majd jött a verseny és csak szenvedtem fél-egy másodpercel lassabb köröket mentem, akárhogy eröltettem... aztán verseny elött kicsit bele mentem a beállításokba kicsit állítottam, a váltón, felfüggesztésen, motort fast-ra állítottam, és máris versenyképes lettem és nagyon jó kis versenyt futottam, de rengeteg körbe és időbe került mire ide jutottam. Most elkezdtem a gyakorlást Kualalumpurban és alap beállításokkal sehol nem vagyok... mitől van ez a nagyon drasztikus erősségváltozás versenyről versenyre?? lehet találni jó beállításokat minden pályára? hogyan működik a kutatás felylesztés? köszi előre is a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Horgász topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest