Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
sziasztok,
Egy olyan problémával találkoztam, hogy professionalon elkezdetem egy karriert, és Bahreinben még kis gyakorlás után 1,5 -2 mp-vel vertem mindenkit simán nyertem úgy, hogy semmit nem állítottam az autóm, minden alap beállításon volt. aztán Ausztráliában az edzésen is kis gyakorlás után elöl tudtam végezni minden szakaszban, de már csak pár tized volt az előnyöm, majd jött a verseny és csak szenvedtem fél-egy másodpercel lassabb köröket mentem, akárhogy eröltettem... aztán verseny elött kicsit bele mentem a beállításokba kicsit állítottam, a váltón, felfüggesztésen, motort fast-ra állítottam, és máris versenyképes lettem és nagyon jó kis versenyt futottam, de rengeteg körbe és időbe került mire ide jutottam. Most elkezdtem a gyakorlást Kualalumpurban és alap beállításokkal sehol nem vagyok... mitől van ez a nagyon drasztikus erősségváltozás versenyről versenyre?? lehet találni jó beállításokat minden pályára? hogyan működik a kutatás felylesztés? köszi előre is a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest