- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
Probiker
üzenetére
Asus..csak azért mert vmi asus nem biztos, h jó..SŐT..
Jobban megéri akkor már vmi olyan márka ami kicsit jobban specializálódott az adott területre, jelen esetben: HIS, Sapphire, hogy csak 2 nagyot említsek..
Szal inkább tesztek alapján válassz ne márka szerint, Asus amúgyis egy százlábú csótány gyártanak mindent, de semmit se jót..najó ez csak az én véleményem -
Komplikato
veterán
válasz
Probiker
üzenetére
Asus silent széria elég szarul sikerült eddig, még az MSI hasinszőrű megoldás is kevésbé melegedős szerintem.

Amúgy nekem HIS iSillence volt X1650XT-ből, és plusz ventik nélkül ment jól, a GigaByte-nak meg elég jó a passzív hűtése, legalább is Silent Pipe II-es 7600GT-k okésak voltak. (A Silent Pipe I-es 7600GS már nem annyira sajnos), és a SP3-ról is jókat hallottam. Szóval ha mindenáron passzív, akkor én pont a GigaByteot javasolnám. Azért vásárlás elött nézz utána fórumokon ... és mivel itthon eddig nem nagyon volt kapható, kinti fórumokon, hogy mennyire melegszik.
Amúgy mire lesz ha nem játékra? Mert ha csak videora lesz, akkor egy lassú DDr2-es 2600Pro, vagy 2400Xt nem jobb lenne? Azok biztos kevésbé forróak.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Probiker
üzenetére
Nem akarlak megbántani, de reméltem érződik majd a maró gúny a hsz-ből, ASUS-t akkor se vennék ha egy 45-ös Magnumot szorítanának a halántékomhoz.

Szerk.: Jah, és jobb ha tudod, a VGA-kon és az alaplapokon kívűl semmi sem ASUS gyártmány, csak a matrica kerül rá, így helyből min. 10%-kal drágábban lehet eladni ugyanazt a...
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
Probiker
üzenetére
igaz hogy a GeCube az Ati egyil leghűségesebb partnere, de nem nagyon hiszem, hogy egy referencia karit ilyen szinten változtatnának, ez senkire nem jellemző.
a saját hűtés meg esetleg egy kis OC belefér egyes gyártóknál, de nem hiszem hogy a 128bit-et feltornásznák 256-ra.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

((

asus táp? (olyan még van is). egyébként nem szeretem az asust, nem is tudom, hogy bírod ki hogy ennyi cucca van a gépházadban (ami maga is asus

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)