Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Mire cserélted le?
Egyébként nem tudom hogy ez milyen probléma, de valami szoftveres lesz tuti, mert gépinduláskor ill, biosban meg mogndom szebb a képe mint ediggi bármilyen kaimnak!
Csak vindóz alatt néz ki ocsmányul, de ott nagyon.
Szerintetek érdemes Vistával próbálkoznom, vagy halott ügy?
Boltban ahol vettem, kötelesek kicserélni?
szerk.: Esetleg egy DVI kábelt érdemes lenne vásárolnom, hogy ne kelljen az átalakító?
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
2D-ben a 2400 is tökeletesen megfelel, játékhoz valóban kell legalább egy 2600XT, de a passzív megoldásokkal ált. csak a baj van, huzamos terhelés esetén vagy nyári melegben egy jól szellőző házban is csődöt mondhat. Inkább dobj rá egy VF700-at, 5V-on is eleget hűt és szintén hangtalan, és ahogy az árakat elnézem még pénzben is jobban jössz ki. (már ha nem csap be az argep.hu)
-
rocket
nagyúr
Sapphirenal FULL/LITE retail kartyak vannak, amik a kartyak melle adott dolgokban ternek el, BULK az az OEM kartyakat jeloli, ezt ugye elvileg nem lehet arulni kiskereskedelmi forgalomban mert csak teljes konfigba epitve lehetne eladni, de ez nem zavar senkit, newegg is arul ilyen kartyakat, ezekhez a kartyan kivul max. egy driver cd-t szoktak adni.
-
GuMipOkE
senior tag
A neten található tesztek többségét elolvastam. Csak gondoltam, hogy egy PH! nem akkor tesztel, amikor már az újabb generáció kopogtat. De lehet hogy tévedtem...
Végülis mind1, Alvin tesztje és véleménye nekem elég...
A teszt most már annyira nem sűrgős, csak a kártya, mert már kezd irritálni az S3Virge...
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest