- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 3D nyomtatás
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Mire cserélted le?
Egyébként nem tudom hogy ez milyen probléma, de valami szoftveres lesz tuti, mert gépinduláskor ill, biosban meg mogndom szebb a képe mint ediggi bármilyen kaimnak!
Csak vindóz alatt néz ki ocsmányul, de ott nagyon.
Szerintetek érdemes Vistával próbálkoznom, vagy halott ügy?
Boltban ahol vettem, kötelesek kicserélni?
szerk.: Esetleg egy DVI kábelt érdemes lenne vásárolnom, hogy ne kelljen az átalakító?
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
2D-ben a 2400 is tökeletesen megfelel, játékhoz valóban kell legalább egy 2600XT, de a passzív megoldásokkal ált. csak a baj van, huzamos terhelés esetén vagy nyári melegben egy jól szellőző házban is csődöt mondhat. Inkább dobj rá egy VF700-at, 5V-on is eleget hűt és szintén hangtalan, és ahogy az árakat elnézem még pénzben is jobban jössz ki. (már ha nem csap be az argep.hu)
-
rocket
nagyúr
Sapphirenal FULL/LITE retail kartyak vannak, amik a kartyak melle adott dolgokban ternek el, BULK az az OEM kartyakat jeloli, ezt ugye elvileg nem lehet arulni kiskereskedelmi forgalomban mert csak teljes konfigba epitve lehetne eladni, de ez nem zavar senkit, newegg is arul ilyen kartyakat, ezekhez a kartyan kivul max. egy driver cd-t szoktak adni.
-
GuMipOkE
senior tag
A neten található tesztek többségét elolvastam. Csak gondoltam, hogy egy PH! nem akkor tesztel, amikor már az újabb generáció kopogtat. De lehet hogy tévedtem...
Végülis mind1, Alvin tesztje és véleménye nekem elég...
A teszt most már annyira nem sűrgős, csak a kártya, mert már kezd irritálni az S3Virge...
Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kezdjük ott hogy a 2900pro-ban több SP lesz, +duplaakkora membbusz, szóval eléggé esélytelen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)