Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Aktív témák
- 

keIdor
titán
válasz

Mákos7észta

üzenetére
						Régen vettem még GameSz*rt, de egyszer az MSI 965P-Neo-F deszkáját ajánlották Core 2 mellé
 Azóta nem is írom le, hogy mekkorát estek a szememben... hozzánemértőlamabanda! 
 (azt meg sem említem, hogy mennyire gáz az oldaluk, meg az ott születő gyerekes hozzászólások) Én szeretem Alvin tesztjeit olvasni, lehet visszaszokom erre a havi újság vásárlásra, csak mostmár PC Guru-ra! 
 Legalább tudom, hogy ott értenek a hardverekhez is és nem csak kocka gémerek vannak a csapatnál. 
 GameSz*r meg menjen csődbe! 

Aktív témák
Aktív témák
		- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Dacia topic
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - Spórolós topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - BestBuy ruhás topik
 - ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
 - További aktív témák...

Új fizetett hirdetések
	- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
 - ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
 - Creality Nebula Camera

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azóta nem is írom le, hogy mekkorát estek a szememben... hozzánemértőlamabanda! 
 (azt meg sem említem, hogy mennyire gáz az oldaluk, meg az ott születő gyerekes hozzászólások) Én szeretem Alvin tesztjeit olvasni, lehet visszaszokom erre a havi újság vásárlásra, csak mostmár PC Guru-ra! 
 Legalább tudom, hogy ott értenek a hardverekhez is és nem csak kocka gémerek vannak a csapatnál. 
 GameSz*r meg menjen csődbe!