Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Régen vettem még GameSz*rt, de egyszer az MSI 965P-Neo-F deszkáját ajánlották Core 2 mellé
Azóta nem is írom le, hogy mekkorát estek a szememben... hozzánemértőlamabanda!
(azt meg sem említem, hogy mennyire gáz az oldaluk, meg az ott születő gyerekes hozzászólások) Én szeretem Alvin tesztjeit olvasni, lehet visszaszokom erre a havi újság vásárlásra, csak mostmár PC Guru-ra!
Legalább tudom, hogy ott értenek a hardverekhez is és nem csak kocka gémerek vannak a csapatnál.
GameSz*r meg menjen csődbe! 
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Mákos7észta
üzenetére
nem publikus, maradjunk ennyiben

Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fejhallgatós találkozó
- Jövedelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azóta nem is írom le, hogy mekkorát estek a szememben... hozzánemértőlamabanda!
(azt meg sem említem, hogy mennyire gáz az oldaluk, meg az ott születő gyerekes hozzászólások) Én szeretem Alvin tesztjeit olvasni, lehet visszaszokom erre a havi újság vásárlásra, csak mostmár PC Guru-ra!
Legalább tudom, hogy ott értenek a hardverekhez is és nem csak kocka gémerek vannak a csapatnál.
GameSz*r meg menjen csődbe!