- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
milyen ramokkal van szerelve?
Sapphire HD 2600Pro -> 2.0 ns Quimonda DDR2, 1100 MHz-en gond nélkül ment, feljebb nem tudtam nyúzni (értsd: nem tudtam kipróbálni, hogy bírja-e, GPU a Catalystban beállítható max. 660 MHz-en lazán ment, érezhetően van még benne tartalék, reméljük gyorsan megoldják, hogy 3rd party progival is lehessen tuningolni őket)
MSI HD 2600XT -> 1.4 ns Hynix GDD3, nem tuningoltam, tesztek alapján nem sok tartalék van benne
Atitool kezeli rendesen?(elvileg az ujban már támogatja)
kezeli, de órajelet nem tudsz benne állítani, mert egyből visszaállítja alapórajelre sajnos
lesedted a hűtőt?(ha igen mennyire gányul van pasztázva? )
nem szedtem le egyiket sem, a Sapphire HD 2600Pro (és valszeg az XT is, mivel megegyezik a hűtőjük) eszméletlen halk és a tesztpadon max. 61 fokig sikerült felkergetnem. Az MSI HD 2600Pro GDDR3 66-67 fokig, a HD 2600XT 512 MB pedig 73-74 fokig ment fel, utóbbi viszont plusz hűtés nélkül egyszer szemetelve fagyott, egyszer pedig újraindult. 12 centis Glacialtech Silent Blade hűtővel a seggükön 40-50 fok között mozogtak fullon (az XT nagyon közel volt az 50-hez).
a Sapphire mint ventis- mennyire hangos viszonyitva x1650Pro-hoz(esetleg ha van dB az lenne az igazi)
nagyon hasonló hangja van, és emlékeim szerint a Sapphire X1650Pro is baszott halk volt.
hány fokos a GPU alapon és terhelve?
alapon Sapphire HD 2600Pro olyan 43-45, terhelve 61, MSI-k pedig 50-55 körül mozognak alapon és 66-67 illetve 73-74 fok fullon, de passzívan nem használnám őket sem télen, sem nyáron.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- BestBuy topik
- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest