Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
szacsee #2980 üzenetére
igazad van
a performance per watt táblázatot néztem félreMüszi:
csak a saját példámból indulok ki:
augusztus óta forgalmazzák az fm2a75m-dgs -t annyira rossz nem lehet, ha meg mégis akkor 2 év gar van rá
a nagykerekből is kapkodják mint a cukrot de nem panaszkodtak arról, hogy sokat vinnének vissza garanciális problémávalpersze hibás széria mindig becsúszhat
-
szacsee
nagyúr
válasz
Vartanus #2994 üzenetére
Nekem még Intelem van, ott is a memvezérlő a prociban van, elvileg nem lapfüggő lenne.
Viszont előfordul gondolom a gyors generációváltás miatt hogy az alap bios nem tartalmaz minden memóriához teljeskörű támogatást. Ha nem sürgős, akkor ne siesd el a memória cserét, mert lehet rá egy hétre jön egy bios/uefi frissítés amiben orvosolják a problémádat.
Esetleg addig a ramok manuális hangolásával próbálkozhatsz.
Inteles praktikákat tudok mondani, de az nem biztos, hogy AMD-s memvezérlővel is be fog válni.
B2B érték növelése, időzítés lazítás enyhe mértékben, CR érték 2-re állítása stb.Lacces: Ubuntu topikban kaptam egy linket támogatott hardveres listával. Ami biztos, hogy a Realtek 8111-es vezérlő rajta van, gondolom az APU GPU erejét is lehet használni, mert azt a HTPC topikban olvastam, a hangkártya még egy kérdés. Eddig MSI A75 E35 tűnik linux kompatibilisnek talán a legjobban... olcsó Asrockon Via hangchip van és azt nem tudom támogatja-e.
Esetleg a tulajoknak ha van RW-s CD-je egy Ubuntu live-ról bootolhatnának ha nem túl nagy kérés, hogy kép, hang, net van-e.. -
Lacces
őstag
Bár mondjuk azt nem tudom, hogy mi a különbség az alaplaphoz adott vga driver és a hivatalos amd catalyst driver között?
AMD Graphics Driver V8.982.0.0 for Windows Vista 32bit & Win7 32bit---(WHQL) (ez 450mb-os telepítővel van), amit az alaplaphoz adtak.
Ezt felrakjam, vagy csak a natúr hivatalos amd catalyst?Én már összevagyok zavarodva.
-
Lacces
őstag
Hali,
Lehet lüke kérdés, de az APU-hoz is kell catalyst driver-t feltelepíteni igaz?
Illetve ha kell a 12.11 bétát is feltelepíthetem igaz? -
cyrix
csendes tag
válasz
troszti #2982 üzenetére
Itt egy cikk a prociról: A4-5300 teszt by tikshow
Ha nem kell SATA 6Gbit/s vagy USB3.0 akkor a tesztben szereplő konfig teljesen jó (A55).
P4 után nagy ugrás lenne az biztos. -
Vartanus
őstag
Skacok mennyit számít az ha olyan RAMok vannak a deszkában amik a tesztelt ramok listáján nincsenek az alaplap oldalán? most jó áron sikerül úgy fest az 1866-os kittem eladni és vennék gyorsabbat...a gyártónál és típusnál maradnék szívesen a 2133mhz 1,5V-on miatt de az nincs a deszka teszt oldalán...a másik kérdés lenne hogy a deszkámon UEFI-ben nincs szorzó ramokra 2133mhz fölött,de arra gondoltam kicselezném és ha vennék egy HyperX 2400as ramot a 2400as tempót XMP-vel lőném be akkor az működne szerintetek dacára annak hogy a biosban nincs 2400hoz szorzó? vagy maradjak tényleg csak az msi által is tesztelt memóriáknál?
-
atti_2010
nagyúr
Ezeket a statisztikákat azért némi fenntartással illik kezelni mivel nem lehet tudni hogyan gyújtotték az adatokat.
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy ismerősöm kérte, hogy rakjak neki össze egy új gépet. Csak netezésre kellene neki, ilyen alap játékok, néha, amik a jelenlegi konfigon is futnak. Most egy P4-es gépe van (3,2 ghz es proci, 1,5 giga rammal, valami gyenge lap és videokártya).
Én egy AMD A4 5300 processzorra gondoltam, szerintem ez megfelelne neki. Tudnátok ajánlani valami elfogadható lapot, amivel nem lesz gondja? Esetleg memóriát is, bár abból már én is tudok választani, szerintem megteszi akármelyik.
A cél hogy minél olcsóbb és persze működőképes legyen, esetleg később lehessen fejleszteni jobb procival.
Köszi,
-
Findzs
addikt
válasz
headhunter #2977 üzenetére
ez érdekes
a meghibásodás is meg a 5700 -as több fogyasztás is
furcsa is hogy 65W -nak írják holott a gyengébb 5600 -as 100w -os
-
cyrix
csendes tag
válasz
domnorbi #2967 üzenetére
Nekem is Pro4-M megy egy 5800k-val hétfő óta. Pöccre ment minden összerakás után és azóta is hibátlanul megy Win7-el és Ubuntuval egyaránt napi 8-10 órát. Itt már hűtőbordás a VRM, bár azt nem néztem, hogy mennyire melegszik fel nagyobb terhelés után. Egyedül a Predatorokat nem sikerült stabilizálni 2400MHz-en, 2133-on viszont minden okés.
-
headhunter
addikt
Asrock "meghibásodás" : Components returns rates (7)...
- ASRock 1.67% (against 1.90%)
- Gigabyte 1.77% (against 2.17%)
- MSI 2.24% (against 2.11%)
- ASUS 2.34% (against 2.66%)---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A10-5700 < A10-5800K : + 20W eltérés a fogyasztás átlagában.
Test: AMD A10-5700, A8-5600K und A10-5800K...
AMD A10-5700: la APU Trinity a piu basso consumo...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
szacsee
nagyúr
válasz
maxmanus #2920 üzenetére
Nem tudom AMD-nél hogy lehet XMP-t aktiválni, gondolom van rá valami módszer.
XMP beállításra, ha nem reagál, akkor így beállítva mit csinál a lap:
1600Mhz 9-9-9 @ 1.65V
XMP-t beállítva újrainduláskor többször indul vagy csak simán indul és nem jegyzi meg a beállításokat? -
csebi
tag
szerintetek érdemes az új amd videó driver-t feltenni?
-
Müszi
senior tag
válasz
szacsee #2969 üzenetére
Jól látod. A régiekkel azért nem vetném össze ezeket, mert egészen más volt az akkor elérhető alkatrész készlet és másképpen terheltek az akkori procik is. Én kizárólag csak az FM2-ben néztem szét és ahogyan írod is csak Asrockék vállalták be néhány alsó kategoriás lapjuknál és a pici ITX-nél a csupán 4 fázisú VRM-et. Hát ez a fajta költségcsökkentés sajnos úgy tünik nagyon nem jött be most nekik.
-
szacsee
nagyúr
Ezt a hsz-od most veszem csak észre.
Itt valami más gond lehet, vagy tervezési probléma, vagy silány anyagminőség.
Van pár olyan deszka, ami anno a kőkorszaki VRM-ekkel 3 fázissal lazán vitt OC-ban egy B3-as Q6600-at és hiába volt rajta borda sokat nem segített. Asusnál P5K , Gigánál P35 DS3 pl. A proci TDP-je 95W volt, ami alapon emlékeim szerint 2,4Ghz-en ment, pár ismerősöm hajtotta őket 3,2-3,4Ghz-en és felette, ahol már a 150W-os TDP-t is átlépte. Volt olyan esset, hogy a 4 pines EATX csati olvaldt le a lapról fórumtársnál úgy is bírta. Igaz cicergett kegyetlenül nálam is OC alatt de bírta és azóta is megy egyik ismerősömnél
Ha ezt figyelembe vesszük és azt is, hogy azóta a VRM áramkörök nem kicsit fejlődtek ez lehet nem a 4 fázis hibája, hanem valami tervezési baki, vagy rossz alkatrészt szórtak a lapra. Tippem az, hogy az FM2-es tokozású AMD mivel újabb energiagazdálkodást használ a hirtelen feszültség és frekikülönbség miatti áramlökést idézhet elő emiatt 4 fázis lehet FM1-en bírta, de Asrock-ék bevállalták és beszívtak vele a megnőtt áramfelvétel miatt. Elég lenne a 4 fázis gondolom megfelelő alkatrészekkel, csak ugye az többe kerül a 4 fázisú lapok meg azért olcsók mert olcsóbb cuccokat szórnak rá. Giga és MSI is spórol ahogy látom, de ők meghagyták a leggagyibb lapot is 5 fázisosnak, vagy legalábbis 5 tekercset látni a proci körül ami erre utal. -
-
törölt tag
Az A8 5500 és az A8 5600K IGP-je ugyanaz, de a különböző TDP osztály miatt nem lehet, hogy játékokban az 5600K kicsit jobban teljesít, mert míg az 5500 elérte a 65W-os limitet, az 5600K viszont növelheti az IGP órajelét (és ezzel együtt a fogyasztást 100W-ig)? Vagy ez hülyeség?
-
Müszi
senior tag
válasz
HeavyToys #2962 üzenetére
Ebben be kell lássam, teljesen igazad van. Viszont többek közt azért fáradozok, hogy az előrelátóbbakat, és az érdeklődő tulajokat informáljam az esetleges meghibásodás elkerülésének lehetőségéről. A tőbbieknek meg ott a gar és persze a bosszúság sajnos. Bár nem tudom melyik a jobb helyzet. Ha még garanciában tönkremegy, vagy megfelelő óvintézkedésekkel eltolom a problémát és esetleg 3-4 év múlva adja be a kulcsot. Ez így is, úgy is gáz sajnos az Asrocknak, tehát azt kell mondjam összességében az itt említett négy tipus sajnos kerülendő.
-
senki66
senior tag
-
HeavyToys
senior tag
Itt nem márkákról van szó. Én is szeretem az Asrockot, de ezt itt elcseszték. Figyelj, oldalon az szerepel hogy up to 100W, most lehet csűrni csavarni, hogy alulfeszelve jó stb, alapon nem. Egy ember ha összerak egy gépet, akkor nem fog nekiállni alulfeszelni, főleg egy átlag ember nem. Alap állapotban pedig nagy rá az esély hogy behaljon. Ha csak 10-ből 1 hal be, az is túl sok.
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
A RAM-okat, ha 1866 -on futtatom, akkor a késleltetés 11 , ha 2133 -on , akkor 12 , érdemesebb akkor is magasabb frekvencián használni?
-
StSanya
senior tag
ELFOGTÁK AZ ANTIKRISZTUST, ELMARAD A VILÁGVÉGE
A TEK emberei ma hajnalban kapcsolták le A.Krisztust egy Diószeghy Sámuel utcai rajtaütés során.
-
Vartanus
őstag
Nyilvan emiatt nem esunk egymas torkanak
En is gondolkodtam hogy veszek i5ot de rajottem nem tudnam kihasznalni es az az igazsag hogy meg az A10es alulfeszelve is tobb mint amit kihasznalok belole pl egy 800megas XviD konvertalasa mp4be az A10el 5sec.mal volt tobb mint a regi 3,6ghzes X6-ossal es szerintem ezzel sokan vannak igy hogy meg az A10-es potencialjat sem hasznaljak ki
-
zsola32
őstag
most jött meg az asus f2a85-m lapom és a hozzá tartozó corsair 1866 mhz-es ramok.
a proci sajnos már nem lesz meg karácsonyig - ez szinte biztos
addig kiagyalom legalább hogy a8 vagy a10-es proci lesz benne.
htpc-s felhasználáson kívül néha azért szeretnék játszani is vele. (DIRT3 F1-2012)
-
Müszi
senior tag
válasz
HeavyToys #2945 üzenetére
Nem szeretnék belebocsátkozni egy olyan vitába, hogy most melyik gyártó a jobb, mert ez nagyon szubektív dolog és őszintél szólva MSI-vel nincsis sok tapasztalatom. Az biztos hogy az Asrockkal nem volt idáig semmi problémám, pedig már a régi átkozottabb Intel 478 platformmal is az volt a tulajdonomban. Hű maradtam a márkához és most sincsen panaszom mert minden tekintetben bőven hozza a kis ITX-es lap a hozzá fűzött reményeimet. Ez már az ötödik lapom tőlük és mind teljesen ok volt mikor megváltam tőlük. Megteszem azért amit tenni tudok hogy ne legyen baj ezzel sem. A fesz csökkentés úgy is a fő szempont lett volna, hiszen azért váltottam erre hogy minél kisebb legyen az összfogyasztása a gépnek. Kár lenne érte mert nagyont tuti kis lapocska egyébként.
-
quazar
csendes tag
válasz
atti_2010 #2949 üzenetére
Tudtam mit veszek a lányomnak!
Nem is vonom kétségbe a proci létjogosultságát és ár/érték arányát! - Amire szántam arra nincs jobb olcsóbban!!!
De azért, az hogy majd 1,5 GHz vel nagyobb órajelen, gyorsabb RAM -mal, fele annyit tudjon, az azért érdekes, -hogy finoman fogalmazzak!! -
Goose-T
veterán
Szerintem használj Landmarkot a sebességmérésre, az sokkal mérvadóbb.
-
quazar
csendes tag
Össze raktam a lányomnak egy A10 5800k procival egy gépet -játszani.
Csináltam egy SuperPÍ tesztet 1M.
Az A10 5800k - 22 sec
Az én i5 alapú gépem pedig - 11 sec
Ez azért elég elgondolkodtató!!!
Azért játékra jó lessz neki, karácsonyra. -
HeavyToys
senior tag
Ezt én a kezdetektől fogva értem. Csak felhoztam mint példát. De most egy kép alapján ezt nem tudod megítélni. Általában elmondható, hogy az MSI jobb minőségű alaktrészekből épít, mint az Asrock. Ezt be kell látni. Nyilván funkcionalitásban bagatel dolgokon meg spórolnak (pl venti szabályzás pontosabb megvalósítása). Az FM2-es ITX-es Asrockok esetében nagy az esély a hibára. Ezt az MSI-t nem ismerjük még, de úgy általában az is elmondható, hogy valószínűleg kevesebb lesz a hibára az esély, mint az előbb említett márka esetén (mivel az egy sz*r szériája a gyártónak)
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Goose-T #2939 üzenetére
Az tuti, hogy fejlettebb a venti kezelése az Asrock-nak. Ebben sokkal jobb. Viszont írom ezt Asrock tulajként, anno az E350-es Brazosok idején, az Asrock lapok ha megnyomtad, csak úgy tekergőztek, az MSI-e meg olyan volt mint a beton. Nagyon masszív anyagból készültek. Gondolom ezt a különbséget tartja a nagyobb lapok között is. Szóval én nem gondolnám, hogy ők is ilyen alulméretezési hibába estek volna.
-
zakoa
csendes tag
Sziasztok!
Gépcsere elött állok.
Házat, tápot, vinyót, meghajtót megtartanám.
Szemezgetek az asus f2a85m-le lapjával, egy 5800k társaságában.
Tuningot nem tervezek, ezért sztem elég lenne ez a lap nekem, esetleg az f2a85m amire gondoltam még.
Mi a külömbség közöttük?
Légyszives segítsetek! -
Goose-T
veterán
-
Findzs
addikt
nekem is előjött, hogy ha a cpu fullon megy akkor kicsit ciripel a vrm -nél
egyébként az 5800K dobozán az van, hogy ajánlott a 85 -ös chipsetes lap hozzá, lehet nem véletlenül?
akiknek ciripelés után elhalálozott azoknak milyen cpu+lapjuk volt?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Goose-T #2934 üzenetére
Azt azért megemlíteném, hogy az ASRocknak sokkal fejlettebb a ventiszabályzása,
Ez nem nagyon állja meg a helyét mert az MSI lapokon is meg tudod adni hogy hány fokig hány százalékon menjen a hűtő, ennél több nem nagyon kell egy szabályzóra pl. nálam a házventi fordulatát is lehet állítani.
-
-vitya-
őstag
Jó ötletnek tűnik hűteni, de ha valaki ITXes lapot keres, amin több VRM van, úgysem talál...
Magyarhonban még lehet ezt kapni: MSI FM2-A75IA-E53 , ezen ugyanaz van a betápnál, mint az Asrock-nál - lehet csak azért nem hallunk elhalálozásokról, mert kevesebb lett ebből eladva?Bár lehetséges, hogy a beépített alkatrészek minősége jobb...
(most nézem a képeket közelről, lehet az MSI-n mégis más van?
)
-
törölt tag
Köszi srácok, valószínűleg akkor az MSI-t választom, a gari is több rá. Az asztali gépemben több MSI termék, pl lap, vga sok éven át kiszolgált, sosem volt gondom a márkával, mondhatni megkedveltem.
-
szacsee
nagyúr
Nem biztos, hogy szerencsés oda bordát tenni.
Legjobb esetben 3M-es hővezető ragasztó, vagy valami jobb anyag az apróból.
Gond az, ha rossz minőségű, akkor nem biztos, hogy átadja a hőt normálisan és egy fentről fújó ventilátoros hűtő többet ér ebben az esetben. Anno GAP-pad + borda volt elterjedt, de ezen a lapon nincs semmilyen furat a közelben, így mindenképp valami ragasztós megoldás kellhet. Arra viszont ügyelni kell, hogy ha mégis lehalna valamiért a deszka gar idő alatt, akkor semmi nyoma ne maradjon. Nagyítóval se láss rajta nyomot, hogy buherálva volt a VRM áramkör, mert lazán lepattintanak. -
Müszi
senior tag
válasz
#75912448 #2929 üzenetére
Ebben az esetben nem kell parázni tőle. Ezeket amiket itt irkálunk csak elővigyázatosságból tesszük. Új verziója van a most kapható ilyen lapoknak amin nagy valószinűséggel már változtattak és nem utolsó sorban a bios is új. amiben már ki van kapcsolva alapból az EZ OC mód és gondolom máson pl az alapfeszeken is változtattak. És azért a gari is ott van ügye. Persze ez sokakat azért kevésbé vigasztal.
-
törölt tag
Van most megbízható és ajánlott FM2 mITX lap? Eredetileg én is az Asrock-kal szemeztem, de kezdek elbizonytalanodni az olvasottaktól. HTPC felhasználásra kellene A8 vagy A6 mellé, tuning, ram-tuning nem lesz, inkább alulfeszelés.
-
bakter24
őstag
Scythe Grand Kama Cross Rev. B
Az még semmi, de egyedi házat is építek a rendszernek fából. Többek közt ezért is vettem APUs CPUt, mert ez a hűtő nem ijed meg, ha melegszik alatta a cucc
Addig nem veszek dedikált VGA-t, amíg ez is elég.
-
bakter24
őstag
A hűtés elég lesz, remélem. A képen látható elrendezésben lesz beépítve, a nagy venti éppen oda fúj. De inkább alulfeszelem, azon nem múlik.
update.: Ha találok olyan bordát, ami a hosszt kiadja, akkor vágok rá egy csíkot pluszban. Köszi az infót.
-
Müszi
senior tag
válasz
bakter24 #2923 üzenetére
Ezekről beszélek:
Persze a mellettük lévő 3db kondit sem szabad nagyon elszigetelni, mert azok is tudnak melegedni és ha emiatt csökken a kapacitásuk akkor a chipek még jobban terhelődnek, jőn a cicergés majd a füst. Tudom az Asrock lapos topikban kéne ezt írnom, de valamiért ott áll a levegő, pedig sokunknak van már Asrock lapja. Elnézést a többiektől.
-
Müszi
senior tag
válasz
bakter24 #2923 üzenetére
Mindenképp sokat használna. Ha normál feszen megküldessz teszttel egy 100W-os procit benne, kis idő után ha hozzáérnél a 8db VRM chiphez, odaégne az újad. A négy kocka munkaellenállást ami a fázisokba be van építve, nem kell lehűteni. Azonak bírniuk kell a hőt. Én már rajta vagyok az ügyön, csak az a problémám, hogy hogyan erősítsem oda a bordát amit aplikáltam garvesztés nélkül. Egyenlőre alulfeszeltem és így sokkal jobb a helyzet. Szerintem nem a chipekkel van a gond, hanem egyszerűen kevés ez a 4fázis ebben a szituban a procinak, így határon űzemelnek. Már az is sokat érne, ha egy külőn kis venti csak oda fújna és persze egy jó szellős ház sem árt.
-
Müszi
senior tag
Srácok itt mindenki a lapját szidja, ha nem mennek rendesen a memóriái. Elfelejtkeztek arról, hogy a memória vezérlője beköltözött az APU-ba. Innentől kezdve az a fő felelős, ha a ramokkal nincsen semmi gond.
Persze a bios beállításokon is múlik nem kicsit, de ha megvan minden részletes opció amit az AMD átküldött mindegyik gyártónak, akkor ezen múlik a legkevésbé.
Szerintem ha átpakolnánk más tipusú lapba egy egymást nem komáló ram-APU párost, ott sem lenne jobb a helyzet. -
attiati
veterán
alsó-középkategóriás FM2 lapokról nem láttatok valahol tesztet?
-
kircipeti
senior tag
Jelent meg egy új teszt az Asrock Extreme6-ról: [link]
Corsair Platinum rammal tesztelték, amivel én is szívok... nekik a 2666-os ment 2400-on, de nekem 1866 felett sehogyan sem indul el a gép. Beállítottam mindent úgy, ahogy a tesztben, de semmi. Számíthat valamit, hogy nekem a 5700-as proci van és nem az 5800K?
-
senki66
senior tag
Látod kinek a pap, kinek a papné, nekem a 20 ezres Gigabyte-ommal minden trükközés nélkül 2133-on megy az 1600-as ramom. Úgy látszik a lap és a memória véletlenszerű passzolása (vagy nem) határozza meg az eredményt.(ha nem, akkor a tapasztaltabb kollégák majd megcáfolnak)
-
Findzs
addikt
válasz erre
végül 5800K lett az 5600K helyett
Teljesen jó ez az olcsó asrock FM2A75M lap
míg a 30 ezres gigabytomban trükközni kellett az 1866-os ramokkal [link], hogy azon is menjenek addig itt 1 kattintás volt
most 1866, 9 9 9 1T,
annyi bajom volt, hogy túl magas a ram bordástól és a cpu hűtőm (Thermalteke contact29) rálógott az egyik slotra, de a ramról könnyedén lejött a borda így jó (raktam rá egy revoltec réz ram bordát ami csak 1-2 mm -rel magasítja meg a rammot) nem is értem minek ez a csicsás magas borda? minden normálisabb magasabb frekis rammon olyan van, miért nem elég egy alacsonyabb? alig melegszenek
mintha már a gyártók is azon versengenének kinek magasabb a ramjakeresnem kell majd egy 2400-as normál méretű rammot
ha valaki asrock lapnál találkozik olyannal, hogy max 512MB adható az apu -nak akkor frissítsen biost (már amennyiben van újabb) utána már akár 2 GB is beállítható
-
maxmanus
tag
Szerinted gariba be kell hogy cseréljék? gondolom ez az a hiba amit nehéz reprodukálni náluk! mi van ha belerakják egy másik lapba ami náluk meg jó lesz?!
Még azon gondolkodtam hogy megcserélném a ramokat a foglalatban egymással! lehet hogy butaság de sok minden néha megoldást hoz anélkül hogy tudnánk mi miért történik!
-
senki66
senior tag
Üdv,
Bepróbálkoztam egy kis memory tuminggal.
Biosban beállítottam ezt:
de a CPUZ ezt mutatja:
Az Easytune 6 :
Akkor mot mennyivel is megy a RAM-om?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest