Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy ismerősöm kérte, hogy rakjak neki össze egy új gépet. Csak netezésre kellene neki, ilyen alap játékok, néha, amik a jelenlegi konfigon is futnak. Most egy P4-es gépe van (3,2 ghz es proci, 1,5 giga rammal, valami gyenge lap és videokártya).
Én egy AMD A4 5300 processzorra gondoltam, szerintem ez megfelelne neki. Tudnátok ajánlani valami elfogadható lapot, amivel nem lesz gondja? Esetleg memóriát is, bár abból már én is tudok választani, szerintem megteszi akármelyik.
A cél hogy minél olcsóbb és persze működőképes legyen, esetleg később lehessen fejleszteni jobb procival.
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- OLED monitor topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest