Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz Vartanus #2994 üzenetére

Nekem még Intelem van, ott is a memvezérlő a prociban van, elvileg nem lapfüggő lenne.
    Viszont előfordul gondolom a gyors generációváltás miatt hogy az alap bios nem tartalmaz minden memóriához teljeskörű támogatást. Ha nem sürgős, akkor ne siesd el a memória cserét, mert lehet rá egy hétre jön egy bios/uefi frissítés amiben orvosolják a problémádat.
    Esetleg addig a ramok manuális hangolásával próbálkozhatsz.
    Inteles praktikákat tudok mondani, de az nem biztos, hogy AMD-s memvezérlővel is be fog válni.
    B2B érték növelése, időzítés lazítás enyhe mértékben, CR érték 2-re állítása stb.

Lacces: Ubuntu topikban kaptam egy linket támogatott hardveres listával. Ami biztos, hogy a Realtek 8111-es vezérlő rajta van, gondolom az APU GPU erejét is lehet használni, mert azt a HTPC topikban olvastam, a hangkártya még egy kérdés. Eddig MSI A75 E35 tűnik linux kompatibilisnek talán a legjobban... olcsó Asrockon Via hangchip van és azt nem tudom támogatja-e.
    Esetleg a tulajoknak ha van RW-s CD-je egy Ubuntu live-ról bootolhatnának ha nem túl nagy kérés, hogy kép, hang, net van-e.. :B

Új hozzászólás Aktív témák