Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
-
WATERDACA
őstag
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
donki
senior tag
válasz
MasterDeeJay #966 üzenetére
Peblessnek 12-es bátorságot ír perkkel, ami téves. Nálam 30-as bátorsága van felszerelés nélkül. Azt is figyelembe véve összességében a legjobb ló.
Peace: Pisek lad nem rossz, de összehasonlítva Peblessel (amit a saját játékomban látok), Peblesnek minden egyes statja jobb, de csak mákszemnyivel.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #966 üzenetére
A hazait kellett volna stamina és sebesség miatt, de elvette a kedvem a bátorsága, ezért lett a
Pisek Lad. -
Ha valakinek kellene lovak statja:
Nekem most elég jó a Pebbles is ingyen még így fejletlenül is, de az elsőben is inkább a leggyorsabb lóval mentem azaz Pegaussal. Ebben pedig egy hazai ló a leggyorsabb de a bátorsága kevés, nem tudom ez nekem lovasíjászként mennyire okoz majd gondot. Talán Kasztanka lesz majd Pebbles után.
[ Szerkesztve ]
-
-
nubreed
veterán
Azok az NPC -k, akik skill teacher -ek, valamelyiküket szürke színű ikon jelzi a térképen, valamelyiküket viszont kék ikon. Mi a különbség a kettő között?
-
Peace
nagyúr
Én visszamentem már egyszer a DLC páncélt összeszedni, de jó gyengék voltak a statjai, úgyhogy el is adtam.
végre bevásárolhattam és elköltöttem vagy 25k-t páncélra. Meg vettem egy pacit is 5k környékén.Kuttenbergben Végre volt értelme, hogy annyit gyilkoltam és folyamat halmoztam fel az értékes motyókat a ládámban.
-
gyimger
őstag
-
nanofocus
tag
Hali!
Aki már kijátszotta esetleg vagy van infó róla, később vissza lehet menni az első térképre valahogy? 1-2 mellékküldi kimaradt.
-
WATERDACA
őstag
Igen, az esküvőit is kicsit elkapkodtam. Ugyanis most néztem pár videót, hogy nemcsak a kamrából lehet a kaját összelopni trükkel, hanem bizony a kitett ételekből (repik) is össze lehet gyűjteni a 40 féle kaját a hajléktalanoknak.
Mivel ez a végigjátszásom lopás elleni, így vissza fogom tölteni a játékállásomat, tehát kb. 1 órám a Troskyval együtt kuka.
Mivel a kamrás-lopós annyira adta magát, így nem tűnt fel, hogy van más opciós is.
És igen, mindig van több opció.
-
gyimger
őstag
Pedig az jó küldetés volt és van egy csavar a végén. A madárfészek keresés se volt rossz (jobb, mint az elsőben a károgást hallgatni és lerakni a ketreceket), de a legviccesebb a sütis néni gyűrűje, aki álmában beszél. Faék kis mellékküldetés, mégis zseniálisan van megírva.
-
Peace
nagyúr
válasz
WATERDACA #946 üzenetére
Az is izgi rész volt!!! De az egész úgy ku*va jó, ahogy van!!! Éreztem, hogy legalább annyira fogom imádni, mint az első részt, de minden téren sikerült túlszárnyalnia azt. Nem tudom mennyi van még vissza, de szerintem most már csak a fő küldetésre koncentrálok. Pár olyan mellékes küldetés maradt ki, amikre egyáltalán nem vágyok. A helyi ökölvívás bajnokságok, amikből egyet csináltam végig, de pont elég is volt. Meg volt egy, ahol lopkodni kellett volna egy faluban meg szarka fészket vadászni. Na ahhoz már egyáltalán nem volt energiám pár napja, el is vágtattam onnan jó messzire.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Igen, valószínű én is visszatöltöm. Ritka az ilyen játék, de ha elengedi a kezed, imádnivaló, ha fogja a kezed main questbe, mindig van egy kis görcs a gyomrodba
Trosky is idegesítő most, alig tudok bemenni bárhova, az őrök mindig meg akarnak büntetni.
Szegény Thomas így meg fog halni előbb-utóbb. [ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
WATERDACA #944 üzenetére
Az a baj, hogy sosem tudhatod. Én kétszer szívtam meg eddig. Egyik alkalommal a küldetés felé tartva barangoltam és gyilkolásztam, összeszedtem egy csomó cuccot, elment 45-50 percem vele. És mire odaértem, már nem volt meg a küldetéstárgy a helyén. Vissza kellett töltenem és rohannom a helyszínre, így már ott volt, amiért mentem. Nyilván nem volt kedvem újra végigmenni azokon a helyeken, mint előtte, úgyhogy ugrott az a játékidő. Másik alkalommal el kellett lopni valamit. Éjszaka beosontam, de útban volt egy ember, hátulról kiütöttem. Utána szintén mentem még pár helyre, majd végül az átvezetőnél jött a szöveg, hogy én márpedig ott voltam és loptam. Úgy hogy senki nem látott meg soha.
Úgyhogy itt is tölthettem vissza és szintén buktam kis játékidőt. Úgyhogy ezek mindig csak később derülnek ki......
-
WATERDACA
őstag
Ha nem csináltam meg a teljes Wedding Crashes küldetést, mert
lebuktam már a konyhában a szakácsnál és rám küldték az őrséget, mi a helyzet? Elvileg ugyanaz a cutscenes mintha végigcsinálom, de kíváncsi lennék, a jövőre nézve ennek lesz-e jelentősége, hogy kb. a felénél elbénáztam? A kamrába hirtelen nem tudtam hova nézzek, aztán jött a szakácsasszony és bukta lett. -
Peace
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #938 üzenetére
Nem semmi!!! Remélem iszonyat sikeres lesz és jöhet a folytatás!
-
nubreed
veterán
válasz
xandrush0831 #939 üzenetére
Aszem az egyik játék fejlesztő nyilatkozott valami ilyesmit a Twitterén (akkor még így hívták és nem X -nek), amikor megjelent a Baldur's Gate 3. Ment előre a sírás, hogy nehogy már ezt gondolja a játékos társadalom az elvárásnak, amit pl. a BG3 hozott. Ebben az a szomorú, hogy ezek a hatalmas cégek, akik 1000 -szer annyi pénzből gazdálkodnak mint egy független Larian, és csak ótvar szarfosokat képesek kiontani magukból.
-
nubreed
veterán
válasz
Nagyon király, ezúton is gratula a Warhorse -nak!
-
gyimger
őstag
válasz
-
xandrush0831
tag
válasz
Tényleg, az EA vagy a Ubi valamelyik fejese lenyilatkozta már, hogy ne ez legyen az elvárt színvonal minden játéktól?[ Szerkesztve ]
-
Ferke[HUN]
tag
Megvan a 2 milliomodik eladott példány.
-
Peace
nagyúr
Nálam egészen másképp alakult.
Odavonultunk, hogy elkapjuk a gyerekét. Az egység parancsnoka teljesen begőzölt és közölte, hogy lemészárol mindenkit, mert biztos tudott róla az apja is és bújtatja. Én közbeléptem, hogy rohadtul nem kéne mindenkit megölni, mert a többiek ártatlanok. És ez végül azt eredményezte, hogy Oldáék oldalára álltam és közös erővel legyilkoltuk Bergow küldöttetit (akikkel érkeztünk). És kénytelenek voltunk felgyújtani egész Semine-t, hogy hihető legyen a sztori, hogy mindenki odaveszett kettőnkön kívül. Oldáék pedig elmenkültek egy biztonságos helyre, őket azóta nem láttam. És valószínű nem is fogom már. Innentől ugye Semine már csak egy füstölgő romhalmaz és nincs ott senki. [ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
Ha egy kicsit tovább játszod a főszálat, megkapod rá a választ...
Ha nem mártod be őket, nem történik velük semmi, végső soron kimaradsz egy felkavaró eseményből. Ha bemártod, le lesznek mészárolva, amit később megbánsz valószínűleg. A játékra nézve nincs jelentősége egyiknek sem. -
gyimger
őstag
Tudtam, hogy
Úgyhogy most én is nagyon kíváncsi vagyok,kivel akarok szövetkezni, mégis rosszul sült el a beszélgetés. Visszatöltöttem, de aztán ezt a döntésemet meg is bántam. Abban biztos vagyok, hogy így vagy úgy, de ugyanoda köt ki a sztori.hogy mi lett volna, ha a Semine családot választom, miben lenne más. De majd a második végigjátszásban. -
nubreed
veterán
KCD 2, Necessary Evil quest kérdés:
Szerintetek melyik a jobb választás? Otto von Bergownak elmondani és bemártani Olda Semine -t, vagy ezt inkább jobb elhallgatni Bergow előtt? Hiszen a helyiek közül Olda paktált le a banditákkal... -
Peace
nagyúr
válasz
WATERDACA #912 üzenetére
Én belőttem szombaton a DLSS4-et a leírásod alapján. Mondjuk én nem sok változást látok, mert előtte is ritka jól nézett ki és gyönyörűen futott 1440p Ultra beállításokkal DLSS Quality-ben. De ha fejlődik a technológia, annak csak örülök! Nagy megelégedéssel használom hosszú évek óta.
-
WATERDACA
őstag
válasz
xandrush0831 #924 üzenetére
Ugye-ugye
-
l.skywalker
titán
Én no RTX kártyával tolom (1080Ti) és fostam, hogy szar lesz, de 4K-ban is stabil 60FPS Mediumon Performance módban. Quality-ben már csak 40. Nekem a felbontás a fontosabb, én a látványt szeretem
[ Szerkesztve ]
-
xandrush0831
tag
Ránéztem. Hú b+!
Eddig fél másodperc alatt megmondtam ránézésre ha DLSS on. Na, most már szerintem fél napig is nézhetném.
-
xandrush0831
tag
-
WATERDACA
őstag
válasz
xandrush0831 #920 üzenetére
Az első a Quality. És ez itt a beszar*s 2025-re. A DLSS gyakorlatilag már beérte a natív minőséget, talán nagyító kellene már ide.
Cserébe +20-25 fps..
-
WATERDACA
őstag
válasz
xandrush0831 #918 üzenetére
Fokozzuk a dolgokat.
2560*1440, minden maxon:
Az egyik kép DLSS natív, a másik quality. Hogy melyik-melyik, rejtvény.
Ki lát hasonlóságot, és mi az?
[ Szerkesztve ]
-
xandrush0831
tag
Vartam kicsit a kijelentessel, amig nem volt idom picit jobban korbenezni... Azt hiszem vegre valami lenyomta az RDR2-t latvanyban, igy 7 evvel kesobb.
-
WATERDACA
őstag
Azt valaki meg tudja nekem mondani, hogy a statisztika/crime fül miért mutat legalább 250 ellopott tárgyat 4000 garasként? Nem raboltam soha, erre figyeltem is, mégis valami a statisztikába kerül, és minden nap után valami növeli.
Ötlet?
-
WATERDACA
őstag
válasz
Roland861010 #911 üzenetére
DLSS4-ben nagyon sokat javult a Quality, de a Balance is. Egyre közelebb vannak a natívhoz, ez így van.
Bár ha DLAA-zok, még most is feltűnik, hogy az az élesebb. Lehet ez full hd-n már nem annyira jön át.
-
Roland861010
veterán
válasz
WATERDACA #910 üzenetére
DLAA off. A DLSS is 99%-ban Quality módban van használva.
Azt kipróbáltam 30FPS...annyira nem is nagy valami.
Az ultra lenne még jó de ott is van hogy indokolatlanul be esik az FPS 40 alá.
Igaz ott inkább az átlag 55 körül van.Ha vissza jön a szervizből a másik laptop ott kíváncsi leszek mit mutat.
R7 7735 HS / 32 GB DDR5 / RTX 4060M viszont 20% nagyobb wattal. -
WATERDACA
őstag
válasz
Roland861010 #909 üzenetére
Na igen. DLAA-t használsz? Mert ha pár dolgot visszaveszel, natívban is lehet meglenne a 70-80 fps. Csak egy ötlet
Btw, Highon vagy, már nincs nagyon mit visszavenni. Leginkább az experiment (ultra utáni) beállítás eszi indokolatlanul az fps-t.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Ha valaki szeretné finomhangolni a grafikát/teljesítményt, itt van egy nagyon jó leírás a grafikai beállításokról:
Kingdom Come Deliverance 2 PC Optimized Settings + Comparisons
-
pooty
tag
válasz
xandrush0831 #905 üzenetére
Hát végülis majdnem tíz, mert az első KCD-ben is ő volt, ami 2018as megjelenésű.
-
chris0000
őstag
válasz
xandrush0831 #902 üzenetére
Pál utcai fiúk Remastered!
-
xandrush0831
tag
válasz
l.skywalker #903 üzenetére
És akkor gondolom a szinkron is ő, mert egy másik bennemragadt mondat az lett volna, hogy nem illik az archoz a hang.
Nem passzol nekem ez az arc a képbe valahogy, bár ezen a fotón talán más érzetet kelt mint a játékban. A játékban az egész olyan izé, tényleg nem találok jobb szót a genericnél.Mintha valami 10 éves karakterszerkesztőből lenne egy template.
-
gyimger
őstag
válasz
Majd ingyenes frissítésben jön a borbély, lehet szakállat és frizkót adni neki
-
l.skywalker
titán
válasz
Szegény Tom McKay
-
xandrush0831
tag
válasz
WATERDACA #901 üzenetére
És szebb is vele?
Amúgy nagyon beszívott ez a játék, pedig évente talán 1 olyan játék van, amit nem unok meg 20 perc után. Mindezt úgy, hogy ez a középkori setting sem igazán érdekelt. Kinőttem belőle, mióta a lakótelepen kardoztunk meg gyártottunk ijjakat 12 évesen, a másik lakótelepiek ellen. De ez a játék rohadtul odaver. Egyedül a főhős arcával nem vagyok kibékülve. Olyan semmilyen, generic hatású.
A vegetation tényleg ki van maxolva, sokszor nem hiszem el amit látok. Ahogy azt sem hogy ez 60fps-sel fut 4K ultrában. Ez egy 5 csillagos megjelenés.[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...