- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daredar562
tag
sziasztok, elnézést, erre valaki ? Processzor
-
kircipeti
senior tag
Kicsit méricskéltem ma az A10-5700-ast terhelve prime95-tel és furmarkkal:
- Scythe Ninja Plus RevB: max 73 fok
- Thermalright Macho Rev.A(BW) max 62 fok
A körülmények mindkettőnél azonosak voltak: szoba 22 fok. Elől és hátul egy-egy 800-on pörgő Noctua S12, a táp alul van a házban, az nem zavar be. Mindkét hűtő passzívan, venti nélkül!
A Macho ideális a nagybordás memóriák mellé, mert egyáltalán nem takar be föléjük, emiatt passzív hűtésre meg pláne, hisz a hátsó ventihez elég közel kerül a borda vége.
-
Müszi
senior tag
válasz
szacsee #2890 üzenetére
Ránézésre is megállapítható hogy miért lehet problémás néhány belépőszintű és az ITX-es Asrock deszka.
Ezen, ezen, ezen és ezen csak négy fázosos a VRM áramkör és nincsen rajtuk hűtés sem.
Ettől még tökéletesen használhatóak, de lehetőleg 65W-os procival és nem árt a magfeszültséget minél alacsonyabbra állítani nomeg a tuningot kerülni.
Ha meghajtjuk, túlmelegedhet és füst. Aztán -
Vartanus
őstag
Na itt tökéletesen érthetően le van írva mit jelent ez a modul dolog...ennél érthetőbben nehezen lehetne leírni tanácsolom olvassák el akik nem biztosak abban mi is az AMD-féle modul.
-
Müszi
senior tag
válasz
maxmanus #2883 üzenetére
Szerintem még egy pár lépcsővel kevesebb fesszel is beérné stabilan alapórajelen. Én biztosan megpróbálnám. Nem kell tőle félni. Az alulfeszelés semmiben nem tud kárt okozni és ha stabil, csak jó hatással van a fogyasztásra, hőmérsékletre. Tedd kapásból 1,25V-ra a biosban és ha netán fagyizna, újraindítod és megpróbálod egy lépcsővel magasabb fesszel. Én úgy szoktam, hogy ahol már éppen stabilan megy, ott még dobok rá plusz egy fesz fokozatot. Hajrá!
-
szacsee
nagyúr
2x4Gb ram elég ma minden általános célú feladatra és játékra is bőven.
Ha még nincs meg a deszka akkor vagy teljes ATX méretű Asrock-ot végy, vagy MSI-t vagy Asus-t.
Pár napja már rágom a fórumot és sajnos az mATX-es /ITX-es Asrockok korán halnak... túl korán.
Lehet már verziócserével combosítottak a proci tápellátó áramkörén, de nem biztos.
MSI és ASUS mATX deszkák bírják és 3 év gar van rájuk, ha gond adódna.
ASUS-t jobban lehet tuningolni olvasottak alapján.
Nagyából ennyit szűrtem le a fórumon olvasottakból.
Ez nem azt jelenti, hogy törvényszerűen le kell hallnia az Asrock mATX deszkáknak idővel, csak lehet egy szállítmány VRM nem olyan minőségű és amelyik lapra abból a szériából kerül, annak kuka. Az már más kérdés, hogy ilyenkor a táp védelem semmit sem ér, mert a proci mellett van és a túláramot simán benyelheti, ha keletkezik. -
HeavyToys
senior tag
válasz
Repsol600 #2882 üzenetére
Ne értetlenkedjetek már, abszolút rosszindulat nélkül mondom ezt, olvassátok el a bulldozeres cikket, ott is le van írva részletesen, de szerintem még a Trinity-s ben is benne van. Modulos felépítésű, úgynevezett 2 végrehajtó rész 1 modulba kapcsolóik, vannak közös részeik, de nagyrészt különálló. Felépítését tekintve sokkal inkább 4 mag, mint 2.
Ezt egy egyszerű táblázatba nem lehet belefoglalni. Ezért gondolom azt látták jónak, hogy így tüntessék fel, mivel sokkal közelebb van a valósághoz, mint a 2 mag 4 szál elmélet.
-
jeni
félisten
2x4GB adnak 2400Mhz memót,kisebb időzítéssel.
Geil 2133Mhz 2x4GB másik 16GB szerelésben 1866Mhz
2x8GB jó lenne de abban nincs olyan nagy frekis ram,kicsi időzítéssel.
Igazából van de az már 60000 Ft-s kategória. -
zedok
őstag
Hali!
Milyen memóriát ajánlanátok A10-5800K és Asrock FM2A75 Pro4-M-es laphoz? (8Gb-ra gondolok, az elégséges a napjainkban még?)
-
Repsol600
addikt
Tudtok mondani egy progit ami rendesen monitorozza már az A4 procikat?
-
lee56
őstag
válasz
Vartanus #2880 üzenetére
Ez igaz viszont közelebb áll egy valódi négy-magoshoz a 4 integer core miatt, mint az i3 amiben csak 2 van (+HT), és a HT ugye nem mindenhol segít be, ellenben a számolós magok jól jönnek ott ahol a programok ki is használják, és ott meg is látszik szépen az eredmény.
-
Vartanus
őstag
válasz
Repsol600 #2873 üzenetére
Ez nem igaz...az A8 és az A10 nem natív 4 magos, elkéne már felejteni ezt a "mag" dolgot, az AMDnél most már modulok vannak ezekről itt olvashatsz. Az AMD a moduljain un. klaszter alapú többszálúsítást használ, ez annyiban tér el az Intel féle HT-tól hogy itt az egész számos műveletekhez rendelnek dedikált "magot" de sok erőforráson megosztozik a modulon belül a 2 "mag" a Bulldis tesztben is írták Oliverdáék ez megfelel durán 1,5 "mag"nak így a 2 modul inkább 3 "mag"-hoz közelít...én azt mondom inkább hasonlít az i3-hoz mint egy natív 4 magos Ph II X4 Deneb-hez vagy A8-as LIanokhoz.
-
bakter24
őstag
Direkt vettem APU-s procit, mert egyrészt ritkán játszom, lehet elég is lenne az int.VGA is, másrészt viszont ha megoldható lenne, amit szeretnék, akkor egy csapásra megoldódna az a gondom is, hogy: HTPC üzemmód = kép a TV-n, játék üzemmód = kép a Monitoron.
Az a baj, hogy BIOSban nem tudom letiltani a dedikált VGA-t, csak az integráltat. Van olyan opció, hogy melyik az elsődleges VGA, de az szerintem nem tiltja le a dedikáltat.
Ez a ZeroCore a 7-es sorozatnál mindnél működik?
Van itt olyan, akinek A8-5500 van és mellé egy 7770-körüli VGA? Pár fogyasztás-mérést kérnék tőle, mielőtt vennék potyára egy VGA-t
-
Müszi
senior tag
válasz
maxmanus #2870 üzenetére
Igen sok az, csoda, hogy nem kapcsol le. A határán lehet. A helyedben így nem tolnám. Az a magfesz is igen sok. 4Ghz-hez 1,35V-nak is bőven elégnek kell lennie. Nálam pl. még ettől is kevesebbel beéri.
Vedd lejjebb a feszt sürgősen a biosban szerintem. Meglátod a hőmérséklet is jóval kevesebb lesz.
-
Repsol600
addikt
Üdv!
Tudtok ajánlani valami progit ami jól monitorozza az A4 cpu-t?
-
margithid
veterán
Az A8 5500 most 2 magos és négy szálas, vagy rendes 4 magos?
Valahol olvastam, hogy ez a proci igazából hasonló elven müködik mint az i3 és nem valódi 4 magos.
Mi az igazság? -
szacsee
nagyúr
válasz
FireKeeper #2865 üzenetére
-
Müszi
senior tag
válasz
bakter24 #2863 üzenetére
Helo!
Athlon II X4 740-750K lett volna erre a legjobb választás és hozzá olyan VGA amilyet óhajtassz. Ezeknek a modern VGA-k nak már igen csekély az idle fogyasztásuk, gyakorlatilag 3-5W-ról beszélünk. És azért a APU VGA-ja is felvesz idle 1-2W-ot, tehát nagyon kicsi a fogyasztási többlet ami tulajdonképp elhanyagolható plussz költség hosszú távon is. Terhelés alatt meg szintén arányos a teljesítmény felvétel, tehát nem fog egy erősebb dedikált VGA sem 60-80W-ot kajálni ha csak filmet nézel pl. Az ilyesminek csak mobil fronton van létjogosultsága, mivel az akkus üzemidőnél minden + wattocska számít.
Desktop fronton tudtommal nincs megoldva a szoftveres VGA kapcsolgathatóság. -
szacsee
nagyúr
válasz
bakter24 #2863 üzenetére
Guruk megmondják, de ilyenről még asztali megoldásoknál nem hallottam.
HD7xxx szérián belül viszont Zero Core segítségével (lehet az összes kártya is tudja 7-es szériában) ha kikapcsolod a monitort akkor 3W-ot fogyaszt.
Innentől kezdve pedig nem kérdés, hogy mit használj. Persze ezt csak az energiatakarékosság figyelembevételével írtam.
Intel deszkáknál ott a Virtu, gondolom itt is van valamilyen megoldás arra, hogy terhelve ne a dedikált VGA-t hanem az APU-t terhelje, de teljesen gondolom itt sem tudja lekapcsolni a dedikált VGA-t hogy ne fogyasszon.
Ezért HD7xxx széria + kis fogyasztású és elég teljesítményű proci kombót ajánlok. Ha van benne IGP az sem gond, de gondolom a fogyasztás a szempont és ha pl FTP klienst futtatsz kikapcsolod a monitort. -
bakter24
őstag
Sziasztok!
Egy spéci kérdésem lenne: Olyan VGA átkapcsolás megoldható szoftveresen asztali procikkal (konkrétan A8 5500 @ 7560D APU-val) mint a notebookoknál? Konkrétan Power Xpress féle megoldásokra gondolok.
A konkrét szitu: Vettem egy miniITX-es Asrock lapot, hozzá az említett procit. Külön VGA-t még nem vettem, olyat fogok venni, ami a lentebb vázolt módon tud működni. A gépet két jól körülhatárolható feladatra szánom:
1. Általános kiszolgáló 7/24-ben (zene, torrent, és HTPC feladatok) -> Erre az integrált APU ideális, üresjáratban 29W a rendszerem, maximálisan szuper.
2. Játékra, dedikált VGA-val, mivel a lapon van 16xPCIe, így tudnék egy erős VGA-t játékra fogni. Viszont a fogyasztás sok lenne, ha csak a dedikált VGA lenne a rensszerben, és az integrált mondjuk le lenne tiltva, vagy eleve olyan procit vettem volna, amiben nincs is.
Viszont az lenne a jó, ha ez a két funkció egyszerre működne, tehát mikor elindítok egy játékot, akkor váltson a dedikált VGA-ra a rendszer. Akár automatikusan, akár kézzel, de mindenképpen szoftveresen. Ne kelljen a kártyát kiszednem.
Tehát NEM azt akarom, hogy a két kártya Hibrid Crossfire módban működjön, hanem, hogy váltani tudja köztük a funkciónak megfelelően.
Na erre mondjatok nekem okosságot!
-
csebi
tag
A10-5700 Dishonored, 1280*1024-ben high beállításokon átlagban 40 fps, nagyon örülök ennek a kis gépnek, elvileg holnap hozzák nekem a far cry3-t szóval jön az!
-
mttaas82
csendes tag
Sziasztok!
Amd A4-5300-as mely videó karikkal megy duálban?
üdv
-
Vartanus
őstag
nálam ment 2133Mhzen is
-
zsola32
őstag
sok tanakodás és utánaolvasás után berendeltem az alaplapot:
Asus F2A85-M lett a befutó.
procinak ezt választottam: AMD FM2 X2 A8-Series 5600K BOX
a memóriákkal vagyok még mindíg hadilábon, ezt találtam hozzá:
Corsair Vengeance 8GB/1866Mhz KIT (2X4GB) CL9
tudom nem a leggyorsabb cserébe viszont jutányos áron van.Ti mit szóltok hozzá?
(htpc gépnek épül a masina, max. havi 2-3 DIRT3 jön még hozzá)
köszi
-
stratova
veterán
válasz
Trebron09 #2852 üzenetére
Már hogy' a viharba ne lenne.
A8-5600K vs. Core i3 540 -
szacsee
nagyúr
válasz
stratova #2848 üzenetére
Köszi!
A8 5600K és az 5500 közt nincs sok különbség, sőt van olyan bolt, ahol az 5600K olcsóbb mint az 5500.
Tuning ha nem lesz, akkor elvileg pár 100Mhz és a 35W TDP a különbség?
100W TDP-s APU milyen helyzetben eszik többet a 65W-osnál?
Pl gondolom üresjáratban van talán 2W különbség is. -
Müszi
senior tag
Esetleg vki nem tudja a választ az itt feltett kérdésemre?
-
headhunter
addikt
Trinity A10-5700 fogyasztási adatokat és max. órajeleket, tudna valaki írni? (CPU, IGP)
(Táp hatásfok, RAM MHz, stb...)
-
Vartanus
őstag
válasz
szacsee #2844 üzenetére
Hali!
Első kérdésre válasz:
Ha mindenképp beéred 1modulos (2 "magos") apuval akkor jó az 5400K bár én javasolnám inkább az A8 5600K-t ha belefér a keretbe-dupla annyi "mag" erősebb IGP..alaplap jó választás szerintem
Másik kérdés:
Azt az 1. genereációs i3+4670 kombót egy A8 5600K lazán üti teljesítményben és fogyasztásban is. Alaplapok közül inkább Asus,MSI,Gigabyte-ot nézz de állítólag az Extreme szériás vagy normal ATX-es Asrockokkal sincs baj.
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy netezésre és pár alap játékra (nem BF2) illetve néha audiovizuális tartalmak megjelenítésére milyen APU-t és alaplapot ajánlatok?
Egy olcsóbb alternatíva kellene:
(Steamen található gondolkodós kis játékokra gondolok és pár kisebb ugrálós stb cuccra) Coogs gondolom nem gond neki, Trine, Portal2 ilyesmi... viszont 1920x1080-on de ha nem megy az sem gond.
Intelt már unom, valami újra vágyok.
Elképzelésem A4-5300, vagy 5400K és mellette pl MSI A75 E35.
HDMI fontos lenne, sok audio kivezetés hátlapon szintén fontos, valamint az is, hogy lehetőleg UEFI-ben lehessen babrálni ha szükséges (alúlfesz stb)... bár nem tudom hogy van ez APU-knál, mert win-ben is láttam AMD-s progit ahol adott frekihez feszt lehet állítani.
Ezen a gépen Linux lenne, vagy Win7, de linux alatt elvileg többet kajolnak.
Másik szempont, hogy egy kisebb SSD lenne a gépben, így ha linux alatt megcsünök a TRIM-el, akkor marad a Win7 Upgrade.Másik pedig:
A családban van jelenleg egy ilyen gép ezt is APU-val szeretném kiváltani:
i3 540
LGA 1156-os H55-ös deszka (emlékeim szerint)
2x2Gb 1333Mhz-es Kingmax ram
HD4670 512Mb
Ezt a kombót melyik APU érné be CPU és 3D teljesítményben?Az elképzelésem az, hogy ha nem elmebeteg áron össze lehetne rakni egy lap+APU kombót ilyen teljesítménnyel, akkor öcsém gépét lecserélném rá, így kevesebbet fogyasztana addig is.
HD4670 és a többi sallang idővel menne a háztól és ahelyett összeraknék magamnak egy már említett netezős tapogatós kicsit játszós audiovizuális tartalmakat megjelenítős kis gépet.Alaplap, APU kombó javaslatokat, tanácsokat szívesen fogadok. Tuning nem nagyon lenne, ennek tükrében kell válasszak.Előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat!
-
cyrix
csendes tag
Asrock FM2A75 Pro4-M lap 2400-as Predatorokkal 1,3 profillal 2133MHz-en, a másikban (1.2) nem indult el a gép, az lenne elvileg a 2400-as.
-
zsola32
őstag
még mindíg alaplap krízisben vagyok.
az asrock az lehetséges befutó FM2A85X Extreme4-M
a másik alternatíva egy asus lap lenne: F2A85-M PROaz asrock oldalon nagyon ki van dolgozva a hdmi 1.4 vezérlő ténye (3d)
az asus oldalon illetve kézikönyvben nem találtam ilyen részletességgel infókat.
(nekem htpc-be kellene az alaplap leginkább)gondolom az alaplapok egyformán tudják ezeket a funkciókat, hdmi-n belül.
a proci egy A8-as darab lesz bele, még nem tudom melyik.
ramból megpróbálok 1866 mhz.est vagy nagyobbat nézni.
-
Müszi
senior tag
Vártam ezt a reakciót őszintén szólva. Természetesen a prime-ot előzőleg fél- fél órát járattam kb és a hőmérsékletek is nagyjából ezeken az értékeken állandósultak. Most csak a képkészítés kedvéért indítottam el újra. Hidd el stabil a cucc. Persze biztosat majd pár hét múlva tudok mondani, ha már minden alkalmazással kipróbáltam.
-
Müszi
senior tag
Jelentem, meg is van az eredmény az alapórajeles alulfeszelésre.
Biosban így néz ki:Teszt alatt meg így:
Ennyit tudtam kicsikarni belőle. Alapjában meg vagyok elégedve vele.
Az öszteljesítménye jobb mint a négymagosított B55-ös phenomos régi rendszeremnek. Jóval kisebb a fogyasztása és a mérete is nem utolsó sorban. Remélem a lap így hosszú távon is bírni fogja. Késöbb majd megmérem a konnektoros fogyasztásokat is, de előbb még egy paneltápot szeretnék aplikálni a házamba egy 250W-os ATX-es FSP-ből, hogy a jól bevált "régi" hűtőmet is fel tudjam szerelni a gyári helyett. Így már kellőképpen csendes és hűvös is lenne a masina.
-
Müszi
senior tag
Sziasztok! Üdv mindenkinek a clubban.
Beújítottam én is egy AMD FM2-es ITX rendszerrel. Lapot, procit és házikót vásároltam. A táp, SSD, ramok, HDD és ODD pedig átköltözöt az előző AM3+-os rendszeremből. Sajnos voltam olyan felelőtlen és nem olvastam utána, hogy ezekkel az ITX-es Asrock lapokkal vannak gondok. Konkrétan a proci VRM áramköre lett alulméretezve, így egy 100W-os IGP-s 5800K-val esetenként túlmelegedhet és zárlatos lehet, mint itt is néhány kollégának.
Ezt elkerülve és az egyébként is elsődleges fogyicsökkentés érdekében próbálok mindent alulfeszelni persze a teljesítmény megtartásával vagy akár emelésével. Szerintem egészen jól muzsikálnak ezek a procik ebben a tekintetben. Egyenlőre az IGP-vel nem foglalkoztam, tehát ott minden alapon van, de mivel nagyjából így is hozza az előző HD5670-es kártyám teljesítményét ezért ezt nem is piszkálnám. Egyébként sem sűrűn játszom.
A procit próbáltam a tesó A10 5700-as órajelein is a 65W TDP miatt, de akkor valamiért a Cool'n'Quiet nem működik rendesen. A feszt ugyan csökkentgeti néha, de az órajel marad állandóan a beállított 3400MHz.
Maradtam tehát a tesznél a pici húzásnál és a fesz csökkentésénél. Későbbiekben pedig az alap órajelen a fesz tovább csőkkentése a cél. Az NB órajelét is feltettem az alap 1800-ról 2000MHz re és ennek ellenére ott is tudtam csökkenteni a feszt 1,75v-ra. A 2X4GB Kingmax ramok is szépen dolgoznak 1600MHz max névleges frekin, 1,5v alapfeszen.
Azt viszont már most megkérdezném, hogy a turbó órajelet milyen alkalmazásnál használja? Sajnos nekem még nem sikerült tetten érni. Mielött még valaki megkérdezné, a biosban természetesen be van kapcsolva.
A többi esetleges kérdésemmel majd késöbb zavarnék. Egyenlőre itt egy kép a jelenlegi állapotról:Bocsi a hosszabbra nyúlt szösszenetért.
-
szdavid
tag
Tegnap Raktam össze egy gépet és lenne pár kérdésem.
Gigabyte GA-F2A85XM-D3H
Athlon II 740
Kingmax 1600MHzAlapból 1333MHz-en hajtja a Ramot (azt hiszem 9-9-9-24).
Ha felemel 1600MHz-re nem indul.
Ha BCLK-t felemelem 100-ról 120-ra és a ramot hagyom az alap visszaosztáson, simán megy a CPU 3850MHz-en, a Ram pedig 1600-n.Mit kéne csinálnom, hogy 1600-n menjen a ram, alap CPU órajelen?
Turbóval mit érdemes csinálni? Ki vagy Be?Előre is köszönöm.
-
senki66
senior tag
válasz
Vartanus #2822 üzenetére
Kell is emelni a feszültséget vagy csak akkor, ha nem stabil a rendszer? Kis lépésekben próbálgatom, csak a memóriát tettem XMP profile1-be, hogy 1600-on menjen, meg a szorzót 36x100-ra mást nem állítottam.
Az a fura, hogy az Easy Tune 6-ban van 3 profil (tudom nem javallt a használata) de ott a 3,57 GHZ 105 BCLK-val, a 3,72 GHz 120 BCLK, 3,78 GHz meg 123 BCLK - az gondolom a memóriáknak meg a video karinak sem tenne jót. -
Vartanus
őstag
válasz
Borokafa #2824 üzenetére
Nem tudom itt kb mindenkinek megy az IGP-je 1000fölött csak nekem nem....bár most már sehogy sem megy
A CPU NB párossal én is sokáig eljutottam alapfeszen is,de IGP sehogy nem ment 800 fölé egy jottányit sem... bár lehet ha Asus lapba tenném a mostani "ötvennyócnullanullámat" meg a ram kitemet (ami tényleg nem ugyanaz mint a tied) akkor se menne, de én továbbra is az alaplapot gyanusítom azzal hogy nálam nem működik... de hát én hozzád képest full laikus hülye vagyok tuninghoz ezt elismerem
-
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
Athlon II X4 750k-nál, ami ugye nyitott szorzós elég csak a szorzót emelni a proci gyorsításához (alapon 34x100) és a bclk-t 100-on meg a feszültséget változatlanul hagyni vagy azokat is emelni kell? -
Vartanus
őstag
válasz
Gubu0101 #2817 üzenetére
Mi nem volt neked? ami miatt megszívtad?
Amúgy ha garancia lesz és esetleg cserélnék lehet inkább ráfizetéssel kérek egy Asus F2-A85 V Pro-t, azzal valószínű képes leszek IGP tuningra, tudom Borokafa-nak megy az IGP tuning is(kifogtál egy jó alaplap APU ram triászt kolléga, szerencsés vagy
) de neten olvastam a nagy átlagnak 894 a max nekem még 844mhzen is fagyott és Olviverdáék sem tudtak kicsikarni többet..amúgy érdekes mert más tesztekben meg az Asus fogyasztott kevesebbet az MSI-nél...
DE ha 1x ennek végelesz valószínű soha többet nem frissítem a biost....
Szerk: de ha most elküldöm gariba és mondják meghalt a bios az én hibámból és ez nem garis hiba majd évek múltán visszaviszem tényleges gari hibával szerintem megkérdik hogy csináltattam meg mikor utoljára működésképtelen volt...szal. buktam
-
Vartanus
őstag
válasz
Gubu0101 #2812 üzenetére
De neked nem garanciába csinálták meg...amúgy tényleg full default BIOS-sal flaseltem tehát tényleg nem tudom mi okozta...direkt előtte mindent átnéztem hogy vissza legyen állítva autora minden...
Egyébként mit írjak a probléma okára? Bios frissítés közben újraindult és azóta nincs reakció?
-
lipido
senior tag
válasz
zsola32 #2804 üzenetére
Nekem olyan lapom van, semmi problémám vele! Simán megy az 1600-os memó mindenféle mókolás nélkül(sokaknak csak 1333-on fut, más deszkába, itt egyedül profilt váltottál és minden műxik!) Meg vagyok elégedve vele. UEFI-T is frissítettem 1,3-asra (ezt sem ajánlották) nem törpént semmi baj!
-
zsola32
őstag
szerintetek a 2 a8-as proci között mennyi lehet a különbség?
tegnap ajánlottátok az a8-ast az a6 helyett.
htpc fealadatokra és minimális játékra szerintetek elég a 65w-os verziója is?az asrock lap lesz a befutó, nagyon úgy néz ki a dolog.
valaki ajánlotta az asrock FM2A85X Extreme4-M lapját.mondjuk a több sata csati, nekem csak előny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest