- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyrix
csendes tag
válasz
troszti #2982 üzenetére
Itt egy cikk a prociról: A4-5300 teszt by tikshow
Ha nem kell SATA 6Gbit/s vagy USB3.0 akkor a tesztben szereplő konfig teljesen jó (A55).
P4 után nagy ugrás lenne az biztos. -
Tomi0703
addikt
válasz
troszti #1850 üzenetére
A két legolcsóbb közül kell választanom pcx-en. AsRock vagy MSi.
(#1852) troszti: AsRock.tól nem parázok már mert mostanában elég jó lapokat gyártanak (Intelre tuti). Szóval megbízok bennük. Ráadásul olcsóbb is valamivel. Tesómnak lesz a gép és most kéne. Hidd el én is több pénzt adnék érte azt akkor valami olyat ami többet nyújt.
-
ronnie03
csendes tag
válasz
troszti #1844 üzenetére
Szia!
Már én is a teli vagyok ideggel a gép miatt, mert még mindig nem működik, de már jó lenne használni.
Már egyszer visszaküldtem nekik, de ők visszaküldték, hogy frissítettek biost és így jó, de nálam ugyanaz a hiba továbbra is.
Neked kicserélték egy másik asrock lapra, vagy egy másik márkára cseréltetted?
-
maxmanus
tag
válasz
troszti #1330 üzenetére
Köszönöm a választ! Igen szeretném legalább ha 5-évig kiszolgálna,és csak 1,5 év mulva 1 vga-t akarunk bele hogy duálba menjen és ezáltal a teljesítménye jobb legyen! Max annyi hogy picit húzni amit itt Nálatok okosan el lehet sajátítani!
Most találtam ilyet,és csak 2e-vel lépném túl a keretet!
17600.-ft
Gondolom ez jobb lenne a tuninghoz a későbbiekben!
Az A 55-el lehet egyáltalán valamit kezdeni ilyen téren? lehet hogy mellé nyúltam volna? Azért ezek fontos dolgok mert így teljesítmény terén hosszabb ideig életben lehet tartani a gépet! (vga kártya bővítés,proci+ram húzás meg ilyesmi) és mindjárt időt állóbb!
üdv.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
troszti #1231 üzenetére
Szimplán A8 3870 nem létezik, mindegyik BE vagyis K van a végén csak az első darabok dobozzáröl a K betű lemaradt, olyan az enyém is de attól még nem szorzózáras.
troszti Sok üzletben fogalmuk sincs az eladóknak az áruról amit rásóznak a vevőkre, számtech boltban ez különösen igaz.
-
troszti
aktív tag
válasz
troszti #1229 üzenetére
Viszont ha nem baj megkérdezném itt is, ez a topic kicsit aktívabb!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Szerintetek mi a különbség a két proci között?
Nekem elsőre csak az ár! Elvileg nincs is simán 3870, csak 3850 illetve 3870K. A K illetve a Black Edition kifejezések tudtommal a szorzózár mentességre utalnak, szóval akkor nem értem ezt a helyzetet.
Szerintetek ők a hülyék vagy én nem tudok valamit?
Köszi, Troszti
-
atti_2010
nagyúr
válasz
troszti #1227 üzenetére
A tulfesz védelem a kijövetelnél is van de egy olyan elosztó 5000 forint (ami használható is), ezen kívül rengeteg védelem van még egy tápban de elsősorban a kivitelezés, az alkatrészek minősége, a tesztelés gyártás után ami lényeges, ha elpukkan egy kondi és megszalad a táp kelő védelem híján már el is vitte a konfigot, most egy 60-80k konfignál tényleg akkora gáz +4000Ft?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
troszti #1218 üzenetére
Az hogy mit mondanak az üzletben a vásárláskor egy dolog és mit mondanak mikor az egész konfigot beviszed gariztatni a táp miatt meg egy másik dolog, 10 kiló egy normális FPS táp most spórolsz rajta 4000 forintot és aztán lehet kukázod az egész konfigot, szerintem ez nem jó üzlet.
-
Konfigos
őstag
válasz
troszti #1090 üzenetére
Szerintem igen,de mérni kellene,mindig az a biztosabb.Gyártó oldalán ott van pontosan mekkora,leülsz egy vonalzóval,csinálsz egy kockát mondjuk ezekkel az értékekkel és odarakod kb középre,gyorsan kiderül,de a tx3 nem egy olyan batár ami mellett ne férne el egy magasabb borda,szerintem még ki se lóg nagyon a foglalattól.Arról nem beszélve hogy felszerelhető a venti a másik oldalra is,de hát akkor a házba marad a meleg sajnos.Nekem egy tx2 hűtő volt az a8-3870k procimon,amikor rápakoltam még egy ventit ami szívta róla pluszba hihetetlen módon megtáltosodott,nyertem vagy 8fokot vele és kiűztem totálisan a meleget a házból.Igazi otthoni csináld magad hűtés volt,nagyjából hozhatta a tx3 szintjét már azzal,ami több mint elég volt tuning nélkül.
-
-
Ghotto
csendes tag
AMD memóriát rakott bele 2x4GB 1600mhz-t ... szinte szárnyal neki a gép, így én is most nézem h vajon mit rakjak bele, mert nekem is ez a lapom van, viszont a gyártó oldalán a támogatott listában csak 1 db 4 gigás modul támogatott ...az amd 1866mhz-ben, és nem nagyon találk olyat kishazánkban...de viszont van egy pár 1800as támogatott, de 2gb-os kiszerelésben :STámogatott lista
-
medek3
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Oneplus Nord 5G
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest