Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Vartanus #3097 üzenetére
USAnkásoknak való leírást kellett volna nézni @ képeket.
Dual-Channel mode Population Rule
In Dual-Channel mode, the memory modules can transmit and receive data with two
data bus channels simultaneously. Enabling Dual-Channel mode can enhance system
performance. The following illustrations explain the population rules for Dual-Channel
mode. -
Vartanus
őstag
válasz
El Kebir #3096 üzenetére
Az felhasználói kézikönyvben az általad írt 15. oldalon ennyi van a ramoknál:
"Important
DDR3 memory modules are not interchangeable with DDR2, and the DDR3 standard
is not backward compatible. Always install DDR3 memory modules in DDR3 DIMM
slots.
To ensure system stability, memory modules must be of the same type and density.
Due to chipset resource usage, the system will only detect up to 31+ GB of memory
(not full 32 GB) when all DIMM slots have 8GB memory modules installed." ezek közül melyik írja azt amit mondtál? Lehet én siklottam át fölötte. -
szacsee
nagyúr
válasz
headhunter #3086 üzenetére
Érdeklődés szintjén megkérdezhetem, hogy mire használnád a gépet, hogy 16Gb ram kell?
-
El Kebir
őstag
válasz
Vartanus #3092 üzenetére
"a lap gyártók a 2.pár RAM slotokat csak dísznek iktatták volna a rendszerbe"
Nem dísznek, de a memóriavezérlőnek nem mindegy, hogy négy vagy két modult kell kezelnie. Több modul több hibaforrás, alacsonyabb tuningpotenciál.
Nem véletlenül szokták beírni a használati utasításba a lapgyártók, hogy a négy memóriahelyből melyik kettőt használd két modullal... -
Vartanus
őstag
válasz
Borokafa #3085 üzenetére
Igen tudom hogy még nincs szorzó..de ha ram 2400mhzes XMP profilját betöltöm az úgy nem működhetne elvileg?
Egyébként ref- clock alatt a BLCK-t érted ami alap esetben 100mhz?headhunter :
Nem tudom én még nem olvastam itt olyat hogy nem ajánlották a 4 modult pedig kezdetektől napi szinten olvasom ezen topikot, de lehet csak átsiklottam fölötte..miért nem ajánlott?? nem hiszem hogy az AMD és a lap gyártók a 2.pár RAM slotokat csak dísznek iktatták volna a rendszerbe
Egyébként hova kell neked 16Gb ram?..én a 8at sem tudom kihasználni úgy hogy az IGP alapból lefoglal 1Gb-ot -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Gyors tanácsot kérnék, mert most nem érkezek teszteket olvasni, de vásárolni meg kellene valamit...
Szóval: vettem egy vadiúj Asrock A75 PRO4-M-et boltból, de még nem tudtam olyan APU-t szerezni jó áron amilyet akartam bele. Aztán gondoltam egyet, legyen most csak 2 vagy 3 mag 4 helyett, (maradna pénz SSD-re). Alkalmi játék lenne, dVGA nem lesz (nem kell maximum felbontás stb.), teljesítményben jó lenne ha hozna legalább kb. egy E8400-et (ilyenem volt), vagy többet. Ahogy nézem, lehet elkapkodtam a dolgot, mert az A6-3500-tól sokkal gyorsabb az A4-5300 órajel terén, magban meg csak 1-el kevesbb, és az IGP is jóval erősebb. Lenne-e értelme belefognom az FM2-re cserébe? Teljesítmény szempontjából (általános használat ill. játék szempontjából), időtállósági kérdéssel tisztában vagyok.Köszi & Üdv
-
Lacces
őstag
válasz
headhunter #3086 üzenetére
Kipróbáltuk ez a 2x8 és 4x4-eset is. Line of Age-ben semmi különbség nem volt még FPS számban sem, Star Wars MMO-ban sem tapasztaltak semmi különbséget. Bár ez lehet alaplapja válogatja.
-
Lacces
őstag
CSak észrevétel nálam, hogy a "TurboCore-t" biztosan lehet állandó szinten tartani az ASUS alaplapom stabilan belőtte 3713mhz-re mint állandóra.
Lehet ha tovább játszanék vele, akkor stabilan tartaná akár a 4.0Ghz-et is. Bár az alaplap egész jól bírja a tuningokat a Win7 az ami nálam kék halált hal
Bár nálam van az alaplap biosában 3 beállítási lehetőség "energiatakarékos, normál, turbó", bár ahogy külön még az EPU-t (energia takarékosság valósidőben) is bekapcsoltan, akkor tényleg nem nyúlt a TurboCore-hoz. -
atti_2010
nagyúr
válasz
maxmanus #3087 üzenetére
Már leírtam neked hogy vagy 3x 4x hogy 1,75V a maximum, semmi köze az újraindulásnak a memória feszültséghez ha + van lehetne akar 2V is nem indulna újra csak szétég a memória, természetesen ha lejjebb veszed mint az üzemi fesz akkor újraindulhat. Valami más probléma van vagy az időzítések vagy a frekvencia vagy egyszerűen nem szereti az alaplap.
-
maxmanus
tag
1600-as ramomnak mennyi volna a max fesz amit adhatnék! lehet hogy megoldaná a problémát? 1.65-1,70 ig nem megy ! újraindít a gép!
üdv -
headhunter
addikt
válasz
Vartanus #3084 üzenetére
Nekem is szimpatikusabb a Predator és a leendő házhoz jól passzolna. [link]
Egyedül az bosszant, hogy a 8GByte-s modult aranyáron mérnék, ha lenne. (2x8GB 1866MHz-s drágább, mint a 4x4-es kit.)
Predator:
1. 2x8 GByte 1866 MHz = 36.000-40.000 Ft
2. 4x4 GByte 2400Mhz = 26.000-32.000 Ft2.-kal csak egy a baj, eddig mindenki lebeszélt a 4-es kitről, Trinitys lapba jobb a 2 modul.
16GB 2400Mhz, 2-es kit a legjobb árban : [link]
--------------------------------------------------------------------------
"Igen tudom..de a Predator teljesen egyezik a lapom design-jával ezért néztem azt ki."
-
Vartanus
őstag
válasz
headhunter #3022 üzenetére
Igen tudom..de a Predator teljesen egyezik a lapom design-jával ezért néztem azt ki.
Nekem nem releváns a ram borda ugyanis vízhűtésem van, ami mellett gyakorlatilag bármilyen magas ramok lehetnekMég azt nem tudom hogy a 2400as ram működne-e
-
atti_2010
nagyúr
-
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
Már kérdeztem, de akkor nem érkezett rá válasz hátha most több szerencsém lesz.
Olyan progit keresek, ami korrektül mutatja a hőmérsékletet FM2 Amd Trinity procik esetében?
Tudtok ilyent? -
lipido
senior tag
Sziasztok. Az mitől lehet, hogy elég nehezen akar felállni a rendszerem? Nagyon hosszú lett a boot idő!
A65400k 4gb ram 1600mhz extreme4-m lappal 100/100 hdd. Eddig nem volt problematika vele Mi lehet a gond szerintetek? a cool'n quiet csinálhat ilyet? Esetleg más ötlet?
Előre is köszi! -
headhunter
addikt
-
Müszi
senior tag
válasz
szacsee #3058 üzenetére
Én is nagyjából erre a megállapításra jutottam. itt írtam is hogy a két DGS lap picit jobbnak tűnik ilyen szempontból mivel több mosfet-tel oldották meg. Ellenben a kis ITX-nél más alkatrészt látok . Nem tudom mi lehet, talán két mosfet egy tokozásban, de két oldalról összesen 8 lába van, fázisonként csupán 2db-ot használnak belőle és a kondizás is karcsúnak tűnik. Ettől függetlenül ezek pukkannak előszeretettel.
-
szacsee
nagyúr
Kellene látni egy FM2 aljzat bekötési rajzot, vagy legalábbis ami az áramellátásért felelős láb, azoknak a kiosztását.
Itt a teljes Asrock választék.
Én biszarintottam el sajnos. megfeledkeztem az IGP-ről, ami igaz, hogy APU-nál jóval összetetteb.
Régi lapok jelölésekor 3+1, vagy 4+2, amikor még az integrált grafika nem a prociban volt, akkor a ram áramellátásáért felelt a + áramkör. No meg Intelnél is azt hiszem így van még most is.
Most már leesett a tantusz, sőt ahogy az Asrock táblázatát nézem és a többi deszkát vizslatom a + áramkör a GPU áramellátásáért felelhet. Persze ez csak feltevés, lehet hogy még a memvezérlőt is arra kötik. Ezt nézve viszont van pár fekete listás alaplap az Asrocknál, ha így hullanak tovább.
Esetleg mintha Goose írta volna, hogy Turbo Core kikapcsolásakor csökkent a teljesítményfelvétele a lapnak, így bios/uefi baki is lehet.
Szóval táblázat szerint 3+1 fázisúnak mondanám az alábbi lapokat:
FM2A75M-DGS (viszont ezen a lapon a tekercs mellett 4 mosfet alkatrész van, így lehet strapabíróbb)
FM2A55M-VG3 (tekercs mellett 3 mosfet alkatrésszel)
FM2A55M-DGS (tekercs mellett 4 mosfet alkatrész)
FM2A75M-ITX (másképp épül fel, mivel nem látok túl sok kondit a mosfet közelében)
Lehet valami baki a Turbo Core miatt is, amit Uefi frissítéssel orvosolhatnak akár.
4+1:
FM2A85X Pro
FM2A55 Pro
Ezután jönnek azok a lapok, amin 4+2 és 8+2 (extreme6) fázis van.kopidoo: Egerérrel kijelölöd mit ír ki jobb oldalt a leírásnál?
-
maxmanus
tag
Bizony örülni kellene a 30 FPS-nek ugyanis az általam tesztelt kb 25 játékból ez volt az egyedüli ami elvérzett ezen a platformon! rendkívül rosszul optimalizált,amúgy meg kár rá időt vesztegetni mert ráadásul egy szar játék! rossz játékmenet stb! talán ez a legelb...ottab NFS rész!!!
üdv -
Müszi
senior tag
-
Müszi
senior tag
válasz
atti_2010 #3049 üzenetére
Sikerült működésre bírnom a turbót. Egy bios default segített. Valóban működik. Viszont ha az alapértelmezett magfeszbe, vagy órajelekbe belenyúlok, márpedig én a legelején alulfeszeltem, akkor már csak lejjebb hajlandó szabályozni a frekit működés közben, feljebb nem megy a beállított alapórajelnél. Tehát a turbót, hiába van az órajele beállítva, nem használja. Ez másnál is így van?
-
Findzs
addikt
válasz
headhunter #3022 üzenetére
vegyél ilyet CML8GX3M2A2133C11B vagy ilyet GEL38GB2133C10ADC ezek tuti elférnek
szerk:
most látom, hogy ezek 2133 -asok de biztos van belőlük 2400 -as is -
senki66
senior tag
Ja tényleg rémlik én is olvastam valahol, hogy van valami fék benne, hogy ne lehessen 30 FPS-nél több, de mintha az ini fájlban lehetett volna valami set max fps-t állíthgatni, majd utánanézek. A hang problémára nincs ötlete valakinek, illetve kompatibilis ez a program a Win 8-cal, mert a program honlapján is ez van "Fraps 3.5.9
for Windows XP, 2003, Vista, and Windows 7" -
=HG=
addikt
válasz
senki66 #3045 üzenetére
A jelek szerint, ha kikapcsolod vsync-et, akkor több FPS-ed lesz, de nem stabilan, és lehet, beakad a játék egy-egy zűrösebb megjelenítésnél...Kevés az igpu-d ahoz a beállításhoz. Csökkentsd a felbontást, vagy állíts a szűrőkön... Bár többen írták, hogy az a játék nagyon rosszul van optimalizálva, úgyhogy lehet örülni kéne a 30 Fps-nek..
-
senki66
senior tag
Köszönöm szépen, végül is leszedtem máshonnan a 15586-os buildet. A linkelt videóban igazán a használatról nem sok szó esik, csak annyi, hogy a 30 sec-kes limitet, hogyan állíts át. Annyit eddig kisilabizáltam, hogy három alapvető funkciója van a programnak. Screen capture - ez teljesen világos. Video capture - itt már nem minden világos. A Video capture settings 60/50/30/custom ez pontosan mire vonatkozik , a felvétel minőségére? Sound capture setting: Record Win 7 sound - nekem Win 8-am van, azzal is működnie kellene, mert nekem hangot nem rögzített egyáltalán. A benchmark pedig FPS-t , A frametime azt mutatja, hogy az egyes frame-eket hány ms alatt töltötte be, az átlag világos. Az NFS MW2-őt próbáltam FPS induláskor 60, aztán leesik 30-ra és nagyjából ott is marad.
-
=HG=
addikt
válasz
concret_hp #3039 üzenetére
Ha pl sm bus vezérlő rosszul van telepítve, akkor hiába teszed fel a vga drivert.....
Egyébként ElKebir kolléga jól mondja: Ha kitöltenéd adatlapod, hogy mi a konfigod jobban képbe lenne a segíteni akaró fórumtárs...
-
El Kebir
őstag
válasz
concret_hp #3039 üzenetére
2560*1600? kábel akkor dp vagy dual dvi?
szerk.: leírhatnád már végre milyen hardverekkel van gondod, hogy ne kelljen annyi energiát gondolatolvasásra fordítani...
-
concret_hp
addikt
2560*1600, szóval abban van még hely
eszközkezelőt csekkolom majd, ha van, akkor mit kell csinálni vele?alaplaphoz adott cd-ről minden felment (chipset, és igp is nyilván), azzal ezt produkálta. ati oldaláról leszedtem catalystet azzal is.
monitor minden más konfignál ment maxon egy sima driver telepítés után. -
El Kebir
őstag
válasz
concret_hp #3034 üzenetére
? nem nagyon értem mit írsz... (a driverek vagy hiányosak, vagy rosszul telepítetted fel, habár nem tudom mit lehet elrontani a next-next-ok folyamaton)
kérdésre viszont nem válaszoltál, telepítettél illesztőprogramot a monitorodhoz? (mit telepítettél, chipset drivert? igp-hez vga drivert?)
-
=HG=
addikt
válasz
concret_hp #3034 üzenetére
Eszközkezelőben nincs sárga felkiáltójel ? Monitor felbontása mennyi ?
-
El Kebir
őstag
válasz
concret_hp #3032 üzenetére
ez szinte biztosan szoftveres gond lesz, valami rosszul van telepítve, beállítva. (monitor driver?)
-
concret_hp
addikt
találkozott valaki olyannal, hoyg sehogy sem lehet 1280*800nál nagyobb felbontást beállítani? nyilván próbáltam drivert frissíteni, de semmi változás. win 7 alatt, és nincs hozzá külön videokari.
-
=HG=
addikt
Passz..Én soha nem nézegettem..Gondolom 1-2 szálat használó progiknál, ahol kell a kakaó...Videó szerkesztés, renderelés, tömörítés stb....( de majd nálam okosabbak talán tudnak konkrét példát)
De miért akarod mindenáron működésre bírni ? Ha nem használod ki a proci teljesítményét, és takarékoskodni akarsz, lekapcsolsz annyi magot amennyi nem kell, Turbó off, és húzod a procit, ameddig csak tudod...Ha meg kell a több szálas teljesítmény, (akkor úgysem fog bekapcsolni) akkor is turbo off, és húzod a procit..Persze akkor már bűvészkedhetsz mással is, mert valószínüleg TDP limited lesz... Ha így nézzük akkor tényleg a userek nagy része sosem használná a turbót tehát lehet szemfényvesztésnek nevezni.. De intelnél is megvan ugyan ez.... -
=HG=
addikt
Ha az összes mag megy, abból kapcsol le automatikusan, és a maradék magoknak emeli az órajelét. Ha te nem engeded, hogy mindegyik magot kezelje a bios, az életben nem megy majd a Turbo... Abban igazad van, hogy részben azért, hogy ne menjen fölé a TDP keretnek, viszont részben azért, hogy a kevesebb szálat használó progiknál egy magasabb órajellel jobban kihasználja a proci erejét. Egy több magot használó proginál, mint Pl: BF3 soha nem fog menni Turbó, mert semmi értelme, ugyanis minden magot terhel a játék...
Ha jó vagy angolból : link Bár régi, de egy kis olvasmány -
Müszi
senior tag
Én pont nem így olvastam, de majd utána keresek. A turbót nem engedi az összes mag fullra járatása közben aktivizálódni azért hogy a megadott TDP-t ne lépje túl. Te láttad már működni? És egyáltalán valaki látta már. Nem értem, az Intel hasonló megoldása gyönyörűen nyomon követhető akár cpu-z-vel is.
-
=HG=
addikt
válasz
senki66 #3014 üzenetére
Fraps...és itt a magyarázat is, hogyan használd !
-
Müszi
senior tag
Fiúkák, dobjon már valaki egy cpu-z képet, amikor nincsen húzva a procija és még is magasabb órajelen ketyeg a névlegesnél. Kezdem azt hinni, hogy ez a turbó dolog csak átverés az AMD részéről.
-
Goose-T
veterán
Egy érdekes észrevételem volt az ASRock FM2A75M-ITX lappal és az A10-5700 procival kapcsolatban: kikapcsoltam a Turbo Core-t, és a teljes gép fogyasztásának a csúcsértéke 140W-ról visszaesett 110W körülire. Szóval úgy tűnik, hogy bekapcsolt Turbo Core-ral a 65W-os proci simán áttöri a TDP határt ebben a lapban, és emiatt nyírhatja ki a VRM-et is.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Nekem egy IGP nélküli proci jutott az Athlon II x4 740 3.2Ghz személyében egy AsRock A75M-DGS lapban.
A napokban próbálgattam tuningolni a CPU-t, de mivel szorzózáras, nem nagyon mertem piszkálni a rendszerbusz frekijét, ami ugye alapból 100 de ahhoz, hogy pl. 3.8Ghz-en járassam, 119-re kell feltolni.
Nem tudom mennyire káros ez a gépre nézve, remélem valaki felvilágosít ezzel kapcsolatban.
Aztán van a NB szorzó, amit tudok állítani, de nem tudom, hogy van-e értelme, hisz a proci sebességét nem befolyásolja.
Ami még rejtély számomra, hogy a Vcore mekkora legyen, vagy egyáltalán nyúljak hozzá vagy hagyjam auto-n.
Mert lehet olyat, hogy csak az APU/PCIE-t állítom 100-ról 119-re, és minden mást Auto-n hagyok. Ekkor 3820Mhz körül jár a proci, a feszültséget meg állítgatja magának attól függően, hogy milyen program fut. 0.9V-1.38V-ig.Amúgy érdekes ez a Vcore szabályozás, mert ha biosban 1.2V-ot adok meg manuálisan, akkor CPU-Z-vel és bármi mással 1.38V körüli lesz a valós érték, tehát mindig rá kell számítanom ezt a ~0.2V-t.
-
HeavyToys
senior tag
-
Lacces
őstag
Szerintetek az alaplaphoz kapott szoftvert leszedem, akkor előfordulhat, hogy kevésbbé lesz energia hatékony a proci kezelése, vagy BIOS szintjén is megoldja?
Sajnos a win7-es UAC nyert ellenem -
Müszi
senior tag
válasz
szacsee #3011 üzenetére
A ram tápellátása nem tartozik a processzor VRM áramköréhez, ahogyan egyéb más hardverelamek tápellátása sem. Van ahol szétbontva emlegetik a VRM-et 3+2, 4+1, 4+2 stb fázisra, mivel a mostani procikon belül már több egység található, amik külön-külön kapják a feszt (CPU core, NB core, IGP). Igen tévedsz sajnos. A 4+2 az összesen még ma is 6. fázis. És mind az procit látja el draft-tal.
Én egyben számolom az egész APU VRM-et és néhány Asrock lapon kívül nem találkoztam összesen 4 fázisú megoldással. Ha te találkoztál ilyennel, küldj légyszi róla egy linket.
Itt az enyémnél külön megjelöltem a ram tápkörét: -
szacsee
nagyúr
Amúgy valamelyik felső kategóriás lapot épp összehasonlítottam egy közép kategóriással és ha jól emlékszem ott is 4+2 fázis volt emlegetve. Maradék 2 pedig ha jól tudom a ramok tápellátásáért felelősek.
Ha tévedek, akkor valaki igazítson ki, hogy én se "hülyén" halljak meg. -
szacsee
nagyúr
válasz
senki66 #3006 üzenetére
Szia!
Igazából attól függ mire használod a gépet.
Ha pl játszol és a használt játékok min FPS-e profitál belőle észrevehetően, akkor magasabb frekin is érdemes használni.
Ha a ram 1866-os, de nem látsz érdemi javulást játékok terén, akkor tök felesleges.
Ha 2133-asként vetted, akkor érdemes azon a frekvencián használni, mivel arra szól a gar.
Esetleg ha fontos a fogyasztás is, akkor egy műszerrel kimérheted, hogy mennyivel eszik többet frekiemelés miatt, de sanszos, hogy max 1-2W lesz az eredmény, ami kb semmi.
Hőtermelést ami még az élettartamára kihatással lehet pedig vagy ráragasztott hőérzékelővel, vagy infrás hőmérővel tudod megnézni. -
-
Müszi
senior tag
Mivel idáig senki nem válaszolt, újra megkérdezném. A turbo frekit milyen körülmények közt hajlandó használni az APU? Sajnos idáig még nem igazán sikerült tetten érnem. A biosban természetesen be van kapcsolva.
-
Müszi
senior tag
Itt írtam is, hogy talán az még bevállalható. Azárt én a hosszútávú tuningot kerülném vele. Hidd el nem túl combos az a VRM. Nekem a kis ITX-es van. Azokkal volt a legtőbb probléma. Miután összepattintottam és olvastam a gondokat egy teszt alatt megnéztem az egyik chip felületét hőmérős műszerrel. 113 fokot mértem
Azóta visszavettem a feszt és így 95 C főlé nem megy. De mégegyszer mondom, ettől függetlenül nagyon jó kis lapocska.
-
cyrix
csendes tag
válasz
szacsee #2996 üzenetére
Ubuntuval live-ról is tökéletes minden (net, hang, igp), nekem Asrock FM2A75 Pro4-M van.
Szerintem baromi kevés olyan mai hardver van ami kifogna az Ubin, inkább a régebbi (6 évnél öregebb) wifi adapterekkel szokott gond lenni (saját tapasztalat), mert azok kikerültek a támogatásból. De megoldható ez is ndiswrapper + windows-os driver használatával. -
cyrix
csendes tag
"+ Mindenkinek: Linux alatt hogy szuperál az APU?
"
Az Ubuntu szárnyal az 5800K-val
, most a xorg + gallium 0.4 gyorsít mert a catalyst-ot (fglrx) nem tudtam még felrakni a 3.7.1-es kernel miatt. A "gyári" 3.5.21-es kernellel simán felment a Catalyst, gondolom a 3.7.1 csak később lesz támogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gigabyte alaplap topik
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged