Új hozzászólás Aktív témák
-
cyrix
csendes tag
"+ Mindenkinek: Linux alatt hogy szuperál az APU?
"
Az Ubuntu szárnyal az 5800K-val
, most a xorg + gallium 0.4 gyorsít mert a catalyst-ot (fglrx) nem tudtam még felrakni a 3.7.1-es kernel miatt. A "gyári" 3.5.21-es kernellel simán felment a Catalyst, gondolom a 3.7.1 csak később lesz támogatva.
-
-
x_o_n
veterán
-
atti_2010
nagyúr
Nem az asztalin még nincs, vagyis van egy Virtu nevű szoftver de csak galibát okoz mindenkinek, már ha egyáltalán beindul, de gondolkozz el egy dolgon, egy 6670 kb 7W eszik IDLE, teljesen nem lehet lekapcsolni így akkor is zabál vagy zabálna 3-4W, különbség 7-4=3W érdemes érte cécózni?
-
atti_2010
nagyúr
1280 felbontáson biztos fog menni a Crisys 3 közepes beállításon A10-5800K-ra gondolok, pláne a Trinity után következő APU-val még sokkal jobban is, az is FM2 foglalat lesz.
7670 ért kár pénzt adni hiszen egy az egyben 6670 csak át lett nevezve és nem is árulják csak OEM-eknek, az semmivel sem erősebb vagy egy hangyányit mint a Trinity.
-
x_o_n
veterán
hello
inkább alap és közepes között,de még nem tudni.
a 4670 nél biztosan,sőt elég sok játékban 4850-4870 /512 mb felett teljesit,de nem kell csodát várni bár régi játékokat akár fullban is viszi.
ha jövöre tervezel akkor érdemes 85-ös lap ha tunning és a sok sata fontos.ha nem akkor 75 ös.
de a gigabyte már 22k is kinál 85ös lapot.
ram ddr3-1600/1866 minimum kell én ajánlom a 2x4gb bár én kihasználom ebböl 1gb kap az igp(egyre több játéknak kevés az 512mb)valaki kérdezte mik a Llano nyügjei,pld hajlamos kifogyni a ramból konkrétan 4gb nekem kevés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Amazon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged