Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
-
Elims
veterán
Vmikor mostanàban veszek egy drag autòt.Nem tudjàtok véletlenül,hogy melyik lenne a legjobb vàlasztàs?
Vagy nem kell nézni ilyesmit és akàr a 370z-ből is csinàlhatnék+1299szint?Vmint a fd.stunt.Tegnap elindítottam pàr màsodpercre,de 0-ròl kellett kezdnem pedig a mùltkor màr 8.szintű voltam.
Vagy ez direkt ilyen és ne vàrjam azt,hogy idővel több 100-as szintű lehetek? -
UFO1
senior tag
A tuning műhelyben ingyen nézethegheted a külső kiegészítőket, szárnyakat, stb.-ket, kivéve ha megnyerted/megvetted azokat, mert akkor átkerül HQ-ba. Különösen azért, mert a szárnyak a stabilitást, irányíthatóságot is befolyásolják + vagy – irányban.

(#6994) COLBrattShaw
Nekem nem sikerült kikapcsolnom, max. kicsit mérséklődött a mozgás pedig belső nézetben állítottam, mivel máshogy nem is lehet.
-
Emunem
őstag
válasz
COLBrattShaw
üzenetére
na tessék... valahogy kimaradt a listából, pedig régebben szó volt róla tudom, mert még meg sem volt (nekem) a játék, de már akkor nem tetszett a szédelgös fejmozgatás.
Kösz.

-
MasTer
tag
válasz
COLBrattShaw
üzenetére
A GT500 csak autókázásra kellene. A linkelt videóidon azt látom, hogy a Perf autó motorháztetejét "átlyukasztja" a kompresszor levegőbeömlője, kitakarva ezzel a fél képernyőt. Engem ez nagyon zavar, kicsit el is bizonytalanodtam a kocsit illetően. Pillanatnyilag egy (ha jól emlékszem) 69-es Corvette C3-at használok Perf kategóriában, azon pl. nincsen ilyen külső légbeömlő.
Én is belső nézetből vezetek, egyáltalán nem zavar a fejbólintás, meg a "tekeremakormánytésbenézekakanyarba" (talán look-to-append?) effekt. Van lehetőség az üléspozíció állítására, ala TDU, GT Legends, Fia GTR stb?
Igen, megvan a Wild Run is, ha jól rémlik még jó pár kocsit is megkaptam alapból a játékhoz, többek között egy rakás Corvette-t, Dodge Vipert, talán egy Ferrari 458-ast, Mini Morrist, Aston Martint stb., de van 50-es évekbeli Cadillac is. Ez utóbbit imádom vezetni, abszolute billegős-csúszkálós, nehezen vezethető-könnyen keresztbeálló kocsi. Versenyezni nem jó, de a vezetési élmény kiváló. Nagyon tetszett a vezetése az F40-esnek is, de arra még kuporgatni kell jó sokat, az nincsen benne a kapott kocsikban.
Köszi a tippet a pénzszerzéshez, szépen lassan haladok, egyelőre 36-os szintű vagyok. Kicsit elakadtam annál a küldinél, ahol meg kell semmisíteni a szállítmányt, mielőtt a helikopter leszáll. Lehet, hogy itt (szentségtörés!) a külső nézetet használom majd.
Ha végigjátszottam a küldetéseket, szívesen benne lennék én is egy ilyen nyugis "kontinensátszelő" krúzolásban. -
COLBrattShaw
csendes tag
A "nezelodo/fejforgatos" animaciora gondoltok? Mert az kikapcsolohato a menuben "cockpit animation" cimszo alatt. Bar lehet arra gondoltok, hogy belsoben jobban atjon ahogy billegeted a vas orrat suru, szuk kanyarokban!?
Nekem nagyon bejon a belso nezet, csak abba vezetek. Kicsit kiegesziti az ffb-t, mert jobban terbe kerul az auto, jobban erezni a melyseget talan, nem mintha motorhazrol nem lehetne, az volt a kedvencem anno summitozasra.
Itt van ket 15perces vagatlan kruzolasom, beleneztem, de nem tunik annyira billegosnek. 1, 2(#6980) MasTer
A GT500 nagyon jo vas, de az a kerdes mire kell. Kruzolni nagyon elvezetes vele, a ket fenti linkelt videoval is azzal megyek. Viszont versenyzeshez mar talalhatsz sokkal jobb parameterekkel rendelkezot is. Megvan neked a Wild Run? Mert a summitban levo pvp-ben mindenki ugyannazzal a maxra huzott vassal indul, akkor is ha az illetonek nincs meg, ill. meg nincs azon a szinten. Eleg jo let hoz, es a napi bevetelt is noveli. (sima pvp is csak ott sajat autoval mesz)
A HC WR elott meg tobbet szamitott, manapsag mar csak csuszosabb, az utobbi par honapban finomitottak rajta. Amikor a kiegeszites kijott, offroad-on 20-30 mp-el lehetett jobbat menni hc nelkul egy 4 perces palyan.
Meg tokeletes vezetessel is 15-20mp kulonbseg volt, mivel hc-ben egyszeruen alacsonyabb kanyar sebessegre kenyszerultel, mivel jelentosen kevesebb volt a tapadas. Mara azert mar rendben van, bar sokan szeretnenk egy nehezebb modot is, bar ez nem valoszinu hogy megvalosul.
Koszi
A zenei mufaj valtozo, most ezt dobta a gep. 
-
Emunem
őstag
Én nem tudom, hogy vagytok vele, de belső nézetben kormánnyal is szörnyű... kb 5 kanyar után szédülök, úgy bebillen a feje.
TD2-ben egy hangyányival jobban volt megoldva.
Pedig nagyon feelinges lehetne belső nézetben a krúúzolás...A múltkor néztük a kicsivel a Verdák mesét. Egyből kipattant, hogy megnézem, hol találhatóak azok a nevezetességek (bólyahotel, benzinkút, etc... google kidobja miből gyúrták össze a rajzfilmben a helyet, meg kb hol van a mintázott városka is)
Jelenleg in Progress, aztán ha megvan, elgurulok oda a ficsúrral... -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Az egyik fullos kocsim nekem is ez.Nem is gondoltam az elején,hogy ez lesz belőle...
Naggyon jòl megy! :-)
Viszont az autò szintet nem tudom 1283 (vagy 1286)-tòl feljebb hùzni. :-( Minden 50-es szintű,így màr nem ad semmi alkatrész pluszt. :-(
Laferrari/370z/ez a bmw,mindhàrommal így jàrtam. -
válasz
hakydakillah
üzenetére
Én summiton csak annyit megyek amennyi az ezüst/aranyhoz elég, és inkább sima PVP.
Gondolj bele, hogy ezzel a kis aprósággal örömet szereztél a gyerkőcnek

Amúgy annyira nem néz ki rosszul
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Nekem mondjuk Summit mellett nincs időm sima futamokra, és itt ugye ligapont nem jár.
Pöpec a kocsi, majd lehet én is később összerakom.
Pont minap akartam kocsimra festést rakni, amikor megjelent a lányom, és az egyik festésnél rám nézett azokkal a nagy barna szemeivel, mondván - apuci, lehetne ez a festés?
Mondom neki anyucira ütöttél, mert pont a legdrágább festést választottad
De gyerkőcökért bármit, szóval azóta ezzel a férfias verdával csapatom 

-
MasTer
tag
válasz
COLBrattShaw
üzenetére
A 67-es Gt 500-ast én is kinéztem, csak még gyűjtök némi pénzt. Pillanatnyilag 33-as szintű vagyok és kb 550k pénzem van, nem akarom mindet kocsira költeni, hátha kell másra is. A hardcore irányítási mód nem ad valami bónuszt? Pl. több pontot a küldikben vagy valami. Vagy csak mazochisták (mint én) használják
.
A videóvágás már csak egy ilyen műfaj. De az eleje tényleg jó lett, megérte vele ennyit vacakolni, bár én inkább a gitárzenét részesítem előnyben. -
-
hakydakillah
senior tag
G2A-n most rekord áron 5,8dolcsi a season pass. Elgondolkodtató, annyit szerintem megér

-
COLBrattShaw
csendes tag
Az tuti, en is hc-ba tolom, es a kedvenc vasam az utobbi idoben a 67-es GT500, ill. alkalmakkent a 2013-as, bizony eleg jol lehet usztatni, foleg az ujabb modelt.
Hat nem is kell elsietned, elvezd ki minden reszet a jateknak, a multi az olyan amilyen, bele se megyek. Van hogy orult jo moka, van hogy bosszanto a tortenet.
Mas:
Csinaltam meg1 videot, csak ez vagott az elozovel ellentetben.
[link]
Nem vagyok egy nagy szerkezto zseni, majd 5 oramba tartott osszedobni az elso percet, utanna mar elegem volt es csak hozzafuztem a megmaradt vagatlanba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
hakydakillah
üzenetére
Summittal hasonló cipőben járok, mint te, engem szinte soha nem rak be Crew-ba, vagy ha berak, akkor nem indítja el.
Szóval ha éppen fennt vagyok írjál rám, aztán csapathatjuk
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Ja most nézem, hogy a WR kiegészítő tavaly év végén jött. Akkor kíváncsian várom mit lehet majd ott nyerni. Lehetne fődíj pl az új kiegészítő, vagy season pass verdák. Bár gondolom sokat akarok

Summit - nincs véletlenül köztetek valaki, akinek állandó társ kellene Summit crew feladatra/versenyre? Minden Summiton van egy ilyen crew only cucc, de vagy nem talál nekem senkit a rendszer, vagy olyanokkal hoz össze, akik folyamatosan elutasítják a felkérésemet. Ebben a hónapban csak 1x találtam olyanra, aki elfogadta a felkérést.

-
válasz
hakydakillah
üzenetére
Most lesz először ilyen giga nagy évi summit

-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Akkor majd megpróbálom jobban összekapcsolni a dolgokat
Igaz most már tényleg nem fogom magam törni, csak a hó végi Summiton.
Amúgy volt már valaki év végi giga nagy évzáró Summiton?
Ha a havin 1verdát lehet nyerni, az évzárón mi a fődíj? 3verda?PVP - sokszor tényleg szerencse dolga, de szoktam lobbykat cserélni addig, amíg nem találok olyan aktuális csoportra, akik minden sorsolás előtt kikapcsolják az ütközést. Néha nekem is sikerül mást kilökni, de halálom, mikor egyesek úgy kanyarodnak, hogy frontálisan belém jönnek egy olyan kanyarban, ahol virtuális nyilak vannak, tehát kilöknek a fenébe

-
Na igen, a multi.
PVP verseny akkor jó, ha nincs bekapcsolva az ütközés verseny közben. Akkor tényleg azon múlik, hogy ki megy ügyesebben, ki a gyorsabb. (vagy ki csal
)
De ha olyan verseny megy ahol van ütközés, na ott mindenki arra fog menni, hogy kilökje a másikat a 'csába. -
MasTer
tag
válasz
COLBrattShaw
üzenetére
Én a játékélményért játszom, ezért az irányítás is hardcore fokozaton van. Nagyon tetszik, hogy szépen lehet kilinccsel előre venni a kanyarokat a legtöbb amcsi tepsivel, tisztára mint a hetvenes évek autós üldözéseiben. Nincsenek tapasztalataim a korábbi vezetési modellről, kb 2 hónapja van meg a játék, és igen keveset tudok csak vele játszani. Egyelőre csak single küldetés versenyeket mentem, a multitól nagyon félek, mert a játékélmény nem tőlem függ, hanem a többi játékostól. Eddig egy játék multija tetszett csak, a Borderlands, mert ott az játék egymás segítésére kényszerített, nem a másik lezúzására.
-
válasz
hakydakillah
üzenetére
Ha van először érdemes összeszedni az 5000-es pontot, aztán nézni olyan ugratókat, ahol például van több, 3-4-5 500-as pont egymás után. Ha egy ilyenen átugrasz és összeszedsz 3-4db 500-ast és perfectül landolsz akkor az máris 4500-6000 pontot ér.
Én így szoktam összeszedni.Olyan ugratót is érdemes, ahol van 1 vagy 2 darab 500-as, egy perfect landolással az is adhat 1000-2000 pontot
Esetleg nézz YT-n videót, biztos van fönnt, hogfy mások hogyan hoznak össze ennyit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hakydakillah
üzenetére
A nagy ugrások jó földetéréssel (meg a kombók) elég sok pontot érnek.
-
hakydakillah
senior tag
Monster pályákon hogy lehet olyan brutális pontszámokat összeszedni? Én körbe szoktam lesni, hogy hol vannak leginkább a 5000 és 1000 pontszámok, és azokat szedem össze megszakítás nélkül, közben trükkök ahol lehet.
Így szok 20-25 ezer lenni, de barátok kapásból 50ezreket szednek
-
Emunem
őstag
Akkor most lesz Mexikó, vagy sem? A térképes update alatt ezt a kihágásos dologot értették...?
Annyira nem szimpi. Pláne, hogy eddig is sok volt a troll az utakon, 10 km-en belül minimum 2 ember agyon akart zúzni, ezután még több lesz.
Nem nagyon lesz nyugodt autókázás...

-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
Micsurin
üzenetére
En komaztam oket nagyon, ugy ahogy voltak. Ha csak motoros iveken akarsz utazni meg mindig rendben vannak, de a versenykepeseg nelkul, mar nem az igaziak. Emlekszem mekkorakat fdc-ztunk a haverommal, mostmar tul sokat bele kell fekezni, mas a flesse. A fizikai reszebe nem mennek bele, maradjunk annyiban, hogy elvezheto volt. A kulonbozo vezetesi elmenyeket, meg tudtak volna oldani alkatreszekkel, ill. a kulonbozo markakkal, de munkaba kerult volna, nomeg bezavart volna a "nagy harmoniaba" vagyis hogy minden kb egy szinten kell, hogy muzsikaljon. Ezert is szerepel furan sok vas, es ezert volt op. Amugy sok esetben a palya karakterisztikaja miatt az autok elonyben lehetnenek, viszont sok verseny a motoroknak kedvezne. Egyszeruen nem tudtak rendesen atgondolni, hogy kene implementalni, hogy mindenki boldog legyen.

Volt egy par napom, amikor raugrottam a skillekre es majdnem mindent motorral toltam. Bejovos volt,mert mas kihivas volt mint autokkal, de aztan mindenki csak piszkalt,hogy igy-ugy motor, bla bla es lehoztak az elmenyvonatrol.
Nem sokkalkesobb pedig nerf-eltek oket.
[link] -
Micsurin
nagyúr
válasz
COLBrattShaw
üzenetére
OP ? Már miért OP ? Ja értem... mert valóban bármikor elverik az autókat gyorsulásban bárhol ahol aszfalt van... kár, hogy ez tényleg így van...
[link] Pedig nagyon szar volt az R1M startja...

-
COLBrattShaw
csendes tag
Igen, sajna vannak gondok, a legegyszerubb dolgokat az orokkevalosagig huzzak a fejlesztok. Mar nem toltam egy ideje, de szerintem meg mindig hatramenetbe indul a verseny a summitos driftben, amikor manualis valtot hasznalsz. Ez termeszetesen rengeteg pontveszteseggel jar, megse zavarta oket.
Az becsulendo,hogy a kuplungot is hasznalod, en is szoktam, de csak heba hoba kruzolaskor. Versenyeknel, illetve amikor a hatart surolgatjak, mar hatrannyba kerulok miatta, ill. ugy kell gepeszkednem,hogy lefaradok.
Egyre tobb jatekos veszi fol a falon vezetest, ill. a kulonbozo trukkok hasznalatat, meg persze a lokdosodest. Sajnos ugy tunik, hogy a fejlesztok ezt az iranyt kezdtek tamogatni, a wallride kikuszobolesere tett elso kudarcuk utan. Ha megnezed a gameplay videot az uj kiegeszitesrol, egy gombnyomassal az uldozott moge tudsz teleportalni, ill. a csavo felig a korlaton vezet.

Magyaroknal latom a legtobb embert akik egyszeruen visszautasitjak ezek hasznalatat,mert szeretik a kihivasokat, ill. nem tudjak elvezni a "lame" gyozelmeket.

(#6955) PcCar
Jahh, eleg nagy vicc, hogy a drag vasakat ilyen konnyen lehet mar iranyitani, a motorokat pedig "lebutitjak", bar hozza kell tennem, hogy azert tenyleg eleg OP-k voltak a motorok. Viszont, ha mar ilyen szabadsagot adnak a dragnek, a ket kerekuek is maradhattak volna.
Meglatjuk, az uj kiegeszitessel 1399-ig lehet majd huzni a vasakat a gyemant alkatreszekkel, szoval a Wild Run ota eloszor van lehetoseguk, hogy a vezetesi modellbe/beallitasokba belenyulhassak. Bar olyan sokaig tartott nekik WR utan a kocsik update-elese, hogy nem valoszinu, hogy tul sokat modositananak. -
Elims
veterán
Köszönöm szépen!! :-)
-
Elims
veterán
Nem tudjátok véletlenül,hogy egy autónak mennyi a maximális szintje?Van egy nagyon patent circuit bmw,annak 1286,most egy ferrari-t tuningolok,1277-nél tartok.Egy vmit kivéve (E.C.U) minden 50.szint benne.
-
PcCar
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Lehet rosszul tudom a sorsolás menetét, és régóta így van, egy ideje csak a "nagy summiton" hajtottam platinára.
5000cc-t sorsol.(#6953) SyMbioTe
Legtöbb speed, slalon és espace skill draggal megoldható (előtte C-s motorral mentek a legjobban, mióta nem lehet velük kanyarodni, nem motorozok) kormánnyal szerintem sokkal jobban lehet irányítani,
lineárisabb az irányítás, nehezebben csúszik meg és melegszik el a gumi.
(mióta könnyítettek a drag irányításán, az fdc-ket is azzal csinálom autópályán, 130km, kb 25 perc
)
Automata váltót használok, nem használok kuplung bug-ot és "all driving help" irányítással gurulgatok. -
PcCar
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Nekem harmadszor is CC-t sorsolt szerencsére (legutóbbi frissítés előtt erre is kevés esély volt, alkatrészcsomagot vagy +20-30% jutalék 3 napig volt a nyeremény többnyire, eredménytől függetlenűl), 2db cc-ért megvehető autó maradt a motiváció számomra, mióta a buck keresetet is befagyasztották 10 milliónál

sechuan78
-
hakydakillah
senior tag
Na lement a qualify, orulok, hogy platinas lettem, de az ajandek kiabrandito. Cc pont vs alkatresz (80-20%) mellett sorsolt nekem 3drb arany alkatreszt

Tehettek volna bele azert egy hangyanyival inspirallobb rendszert, igy max a ho vegi donton fogom csak odatenni magam.
-
MasTer
tag
válasz
COLBrattShaw
üzenetére
Köszi a választ. Én még csak 30-as szintű vagyok, a küldetéseket csinálom meg krúzolok-autózgatok. Szóval a pvp kihívások nem érdekelnek egyelőre, de azért ez (a béna sebességváltások) szomorú.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
En ismerem, tenyleg csaj, raadasul billentyuzettel tolja.
Nem szegyen kikakpni tole, a legtobb palyan eleg profin tud menni, nem sokan tudjak elkapni, foleg ha nem hibazik bele. Engem mar lecsalozott a summitos eredmenyeim miatt, volt is belole vitazas, megneznem o hogy reagalna ha ot csaloznak le,
bar asszem felveszi a versenyeket.
Regebben jart kruzolni is, de manapsag csak summitozik/pvpzik.Par honap kihagyas utan vegre felmentem 1-et vezetni, ellottem egy rovid videot. Benazgattuk, foleg en a vegen. Tul kozel volt hozzam a csavo, en meg nem akaram szemtelenul elevagni, igy "probaltam" bepreselni szuk ivre, de egyszeruen nem reagalta le a vas a gondolatmenetem, persze tudom, mentem mint a meszes.
A videon kajak ugy jon vissza, mintha elgondolkodtam volna rajta hogy betegyem e vagy ne, aztan lekestem a tortenetet.
Mindenesetre masnak hatha meghozza a kedvet egy kis kruzolashoz.
[link](#6948) MasTer
Sajna mindig at kell allitani manualisan, zavaro, mert pvp-ben, ill. kozvetlenul a verseny elott nincs lehetoseg a beallitasokhoz ferni. -
MasTer
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Logitech G25-tel játszom, termszetesen manuális váltóval és kuplunggal. Van néhány autó, ami nem H váltós, hanem a kormányon levő "elefántfülekkel" kell váltani. Ezeknél a kocsiknál elvileg automata kuplungnak kellene lenni, de nekem csak úgy enged váltani, ha közben kuplungolok is. Igen béna így használni a szekvenciális váltós kocsikat. Nincsen rá más megoldás, csak ha a beállításokban kikapcsolom a manuális kuplungot? Mert akkor inkább csak H váltós autókkal nyomulok, de van néhány küldetés, amiben meg kellene a szekvenciális váltó.
-
StormLine
senior tag
Amikor az MX-5öt kaptuk a hónap elején akkor még nem volt elérhető a KTM 1290 Circuit. Pedig a játék fájljaiban benne volt, mert az a júliusi patch óta nem frissült. Az Ubi fórumon pár nappal ezelőtt volt a legrégebbi poszt róla amit találtam. Leszokhatnának már ezekről a titkos frissítésekről.

-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
"Honnan tudjuk, hogy lány?
"
Legyél optimista
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy lány nem mehet ilyen jól, tuti csal
Bakker, mindjárt jelentem is a supportnak
csakazéris.Szerk: Igen hihető hogy mindjárt a lába elé borulunk egy tinicsajnak akinek a sminkelésen kívül sok mindenre nem kell időt fordítani, és egy ÁRKÁD játékban tök véletlenül célba tud érni.
Jöjjön át egy VSR futamra vagy GTR-Masters futamra, egy kört nem tudna menni. Btch.Szerk2: Honnan tudjuk, hogy lány?
lehet egy nagy szőrös identitás zavaros majom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fúj
-
sisu2
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Az szép na jó de egy lány megvert

-
sisu2
aktív tag
Mióta van Circuit KTM Super Duke tegnap reggel vetem észre én is de még nem mentem vele.
(#6932) hakydakillah : Néztem én is múltkor mentem rengeteg FD Challenge-t. de csak 13. voltam szerintem az első nem egyedül csinálja mert volt vagy 1 millája .
Ma vége van a Summit kvalifikációnak még maradhatsz platina. -
StormLine
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Szívesen felhúzlak majd valamelyik dragen. Ha rámírsz megbeszéljük. Mostanában nem sokat játszom, de a Uplay szokott futni.
Elims: Természetesen nem kell elölről kezdeni a stuntozást ha abortolsz. Azon a szinten folytathatod ahol abbahagytad. De ezt kb 1 perc lett volna kideríteni 2es szinten. Akkor kell újra 1es szintről kezdeni ha kiléptél vagy kidobott a játék. Ha belépsz egy crewba akkor a legmagasabb szinten lévő ember szintjén lesz minden crew tag és onnan lehet folytatni. Így meg lehet őrizni a szintet ha valaki kilép, amíg legalább egy ember a crewból bent marad a játékban. Így mi eljutottunk 100as szint fölé. De ott nem sokkal több pénzt ad mint akár 20as szinten.
-
Elims
veterán
Azt,hogy ha kilépek (abort) utàna ne előlről kellene kezdeni.Nem vàrok semmi tròfeàt vagy hasonlòkat.
Vagy nincs ilyesmi és innen csak ùgy lehet kilépni ha abort-olom?Ezt pedig magamnak rakom ide be ha később visszajönnék csak ràkeresnék a hsz-ra:
"UFO1: Ha nagyon kp. kell:
Küld el a barátaidat kamu faction mission-okra. 107.000/12ó
Játssz PvP versenyeket 10-15.000/futam
Indulj summit kihívásokon, ill. teljesíts skill-eket
Driftelj valamelyik repülőterén 2x szorzó esetén 2000/1perc
Ugrálj a sósivatag melletti dűnéken valami R géppel, esetleg Vegas alatt a szélerőműveknél a dombokon 30-50.000/5-10 perc
Vagy egyszerűen kocsikázz, driftelgess az utakon szinte mindenre ad kp-t."Nagyon hasznos íràs ez!Tudtam ebből pàr dolgot,de vannak benne olyanok is ami nekem is ùj.
Köszönöm!!!
-
hakydakillah
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Na most nézem nem 1x dobása van az embernek, hanem lehet hozzá gyűjteni
Így már értem, de akkor is az illető belepakolt 13órát ebbe az elmúlt napokban. -
hakydakillah
senior tag
Azért nem semmi mekkora fanatikusok vannak. Ma nyomtam Summit alatt FD Challenge-t. Autókázni volt kedvem, így beraktam egy 1h 20min távot magamnak. Szinte végig 260al mentem, nem volt pihenő.
Ezek után lesem az jelenlegi első helyezett 10x annyit ment le. Itt nincs pause, max szarik az időre, is időnként szünetet tar, de még akkor is 13óra
Ezzel most először platinumok közé kerültem összesítésben, gondolom ez a helyzet max reggelig tart
-
UFO1
senior tag
Nem tudom mit kéne megadnia itt nem nyersz semmit csak kp.-t ill. minél magasabb szintre érsz annál jobb helyezésed lesz a summit-on.
Megj.: Ha nincs még megnyitva az aktuális summit akkor a F.D.S. 3. szint teljesítésekor megnyílik.
(#6929) noblem1983
Ha nincs meg az 5 ajtós Mini azt érdemes megvenni CC-ért.
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
Köszi!!
Ufo: Neked is köszönöm!
"...ha megszakítod..."
Én sajnos abort-oltam. :-/
Meddig tart ez egyébként?Meddig kell csinàlni a feladatokat? 8-as szintre értem fel,de még nem adta meg. -
UFO1
senior tag
Akkor tisztázzuk először is az FD. Stunt az nem verseny hanem különböző feladatokat kell teljesíteni pl. egykerekezés, hegyre fel, gyorsan menj ide-oda, stb., ha egyedül végzed minél feljebb jutsz annál előrébb kerülsz a summit ranglistán, ha megszakítod nem adódnak össze a pontszámok, hanem előröl kell kezdeni, tehát egyhuzamban kell teljesíteni. Van a csapatban végzett ott van olyan feladat mikor a crew master-t kell követni, mert csak akkor teljesül a feladat.
Ha nagyon kp. kell:
Küld el a barátaidat kamu faction mission-okra. 107.000/12ó
Játssz PvP versenyeket 10-15.000/futam
Indulj summit kihívásokon, ill. teljesíts skill-eket
Driftelj valamelyik repülőterén 2x szorzó esetén 2000/1perc
Ugrálj a sósivatag melletti dűnéken valami R géppel, esetleg Vegas alatt a szélerőműveknél a dombokon 30-50.000/5-10 perc
Vagy egyszerűen kocsikázz, driftelgess az utakon szinte mindenre ad kp-t.(#6901) noblem1983
Nem lesz 2 MX5-öd ez nem NFSW.
Nekem mikor megvolt az adott kocsim CC-t adott, ha jól emlékszem 20.000-et. 
-
válasz
hakydakillah
üzenetére
Gratula!

Nekem egyszer sikerült első hely summit dragon, és a Summit vége előtt 10 percel StormSim letaszított az első helyről

-
Elims
veterán
Sziasztok!
Ps4-en jàtszom a jàtékot,de remélem az a fd.stunt rész ugyanolyan szàmítògépen is.
Elkezdtem ezt a "versenyt",8-as "szintig" mentem benne aztàn kiléptem.Nem adott semmit.
Meddig kellene csinàlni,hogy adjon egy pàr ezret?Szerk.:
Hakydakillah: Gratulàlok!! :-) Nem 50-en jàtszanak vele... -
hakydakillah
senior tag
Dragra eddig nem nagyon éreztem rá, de ma volt egy kis sikerélmény - Summit Dragban sikerült 39. helyezést elérnem, ráadásul nehezített körülmények mellett (szobabicózás)

-
.LnB
titán
válasz
Mike Farrel
üzenetére
A GTR-nek én is nagyon örülök!
De ezt látva: [DLC Gameplay] Az esőn még mindig nem változtatnak. Pedig okádékul néz ki.

-
UFO1
senior tag
Nekem speciel tetszik ez a rendőrös üldözéses mód, de a HP-ban igazán a nagyon kemény rendőrök teszik izgalmassá az offline részt: szögesdrótok + dupla szögesdrót. Azért ettől „többet” is ki lehetett volna találni!
Igazán akkor élénkülne meg az érdeklődés, ha az online felé telnék a népet.
A kővetkőző kiegészítő meg ennek alapján fog felépülni? -
Csapoati
nagyúr
Hát nekem sajnos csalódás ez a dlc, mert a rendőrösdi sohasem érdekelt.
Nagyon max 5-6 dollárért behúzom az új autók miatt, de türelmesen fogok várni, az biztos. -
StormLine
senior tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Ezeknek a nagy részére csak találgatásokat látok, meg a gameplay videókban látottak, ami még változhat.
Amúgy kicsit TDU2 feeling ez a rendőrös üldözés
Mivel fejlesztik a rendőr AIt, jó lenne ha visszakerülne a 2 faction mission amiket 1 hónappal a megjelenés után a gyenge rendőr AI vettek ki (St. Louis Setup, Way Out West). -
Fehdavee
tag
Nem is tudom hiányzott ez a játékmód nekem ebből a játékból de hát nem így
Mellette haladok és akkor elfogom ez elég gáz így ,remélem ezt máshogyan oldják meg. Az új autók mindenképpen tetszetősek de azért +9k nem igen érnek..... -
Mike Farrel
tag
Újdonságok a Calling All Units kiegészítőben:
-A rendőrök bőrébe bújva üldözéseket kezdhetünk a világban, más játékosok ellen.
-Mindkért oldalon lehetőség lesz fegyverek bevetésére, mint például a végtelen nitró, vagy az EMP.
-60-as szinthatár
-Új 60-as szintű gyémánt alkatrészek, melyekkel a maximum autószint is növekszik 1499-re.
-Új nehézségi szint a Skilleknél: Gyémánt medál.
-Új jutalomrendszer; üldözések után a nyertes ládákat kap, különböző jutalmakkal.
-A rendőrautókat és motorokat a Spec rendszer helyett üldözési tapasztalattal lehet megszerezni.
-10 új Single Player küldetés, mely bevezeti a játékosokat a rendőrök világába.Új járművek:
-Ferrari F12berlinetta
-Lamborghini Huracán LP610-4
-Jeep Wrangler
-Nissan GT-R R35
-Mercedes CLG
-KTM RC8Apróbb módosítások:
-Új HUD rendőrmódban
-Új fül a térképen: "kihágások" néven.
-Új Nitró effektVégre jön a játékba a GT-R

-
Micsurin
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
KTM RC!!!!
Erre csak ennyit tudok reagálni! 

Na... ha ilyenből lenne Cop akkor nem igen lehetne lerázni a jardot ezentúl!

-
hakydakillah
senior tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Ezt azért bedobhatnák ingyenes cuccnak legalább WR tulajok számára. „Fegyverek“ jó cuccok üldözés során, egyedül a letartóztatás nem tetszik. Nem néztem végig, de eddig amíg láttam mindegyiknél elég volt a versenyző közelébe jutni, és pillanatok alatt visszaszámolt. Nekem sokkal jobban bejönne a NFS-féle zúzd le az üldözötted stílus. Az szerintem sokkal nehezebb és izgalmasabb.
Horizon3 – ha Microsoft betartja másik nagy ígéretét, hogy ezentúl Steamre is jön minden, az azért leverheti az árakat hamar +így már G2A és barátain is lesznek jó áron kulcsok.
-
StormLine
senior tag
Ideje volt már egy bejelentésnek.
Hiányzott az E3ról.
Itt vannak alap infók a CAUról. Kíváncsi leszek még több infóra.
A raid rendőr Hummer úgy néz ki mint a dirt. Eddig is a raid rendőr Raptor úgy nézett ki mint a dirt, de azért jó lenne ha tudnánk raid kinézetű raiddel is menni.
A level cap emelést már vártam. A gameplay videó alapján +18 szint a 60as alkatrész, szóval úgy tűnik hogy a max car level 1497 lesz (18x11=198, 1299+198=1299).
Kb akkor lesz vége a Summitnak amikor a CAU megjelenik, úgyhogy érdekes lesz a váltás. Lehet hogy CAU lesz a főnyeremény? Álmodozni lehet.
-
tipuka
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
akkor valószínűleg nem fogom megvenni, hacsak nem lesz valami nagy akció pár dollárért, akkor annyit megér, ha jó lett. (karácsonyig kibírom, akkor szoktak lenni ilyesmik akciózva)
-
HartgeH3-2.8
addikt
tipuka Sajnos de
Ha ezt is 9k-ért adják majd, azért erősen átgondolandó.Mike Farrel Megnéztem köszi a linket
háááát érdekes
Ez az úttalan utakon üldözés az elején..
Maga az ötlet nem rossz, amúgy is unalmas volt már az a harmat gyenge AI zsaru mi? 
Kíváncsi leszek ehhez a zsaru műsorhoz milyen verdák érkeznek, és bizonyos szinten bele fogják e "integrálni" summitba vagy ez egy külön téma lesz. Én azt mondom ez már a sokadik "bőr". Ideje lesz valami komolyabb újdonságot előhúzni UBIÉKNAK..Minden esetre mint ötlet nem rossz, kár is lett volna kihagyni ezt a ziccert

-
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hát ez érdekesnek tűnik, kíváncsi leszek mit fog ez tartalmazni. Vicces lesz ha lehet majd egymást kergetni
Azt hiszem csütörtök este meg kell majd nézni ezt a gamescomos bemutatót.Horizon 3 engem is izgat a sok verdájával meg a multiplatformmal. Remélem a fizikája hasonló lesz, mint a Horizon 2-é volt, mert a többi forza fizikája egy kalap sz*r. Egy dolog van amitől félek, ismerve a microsoftot, hogy rohadt drága lesz pc-re is, 20K-ért meg kell a francnak.
Szerk: Na közben megjött az első gameplay is. Ami feltűnt, a két új autó, egy raid és a ferrari, plusz ami szemet szúrt nekem az a LVL 60-as alkatrész.
-
tipuka
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Remélem nem külön pénz lesz, mert akkor volt értelme SP-t vennem...

Szimpatikus expansion, november van már?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hűűha most lehet nagyon mellényúltam, de istenemre mondom vállalom ha úgy lesz

Akkor ez most ilyen Hot Pursuit, Need For Speed Cops and Robbers feeling lesz vagy mi a szösz?

Ha igen akkor hupasztmek
[link]
Ezek után érdekel mi lesz
Szerk: Nem mondom, hogy megvettek kilóra, de felizgattak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hakydakillah
üzenetére
2 hónapig van egy verda és nem jár más nyeremény annak, akinek már megvan.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Az engem is meglepett, hogy megint az a főnyeremény. Lehet olyan rendszer van, hogy 3hónapig van egy verda, ha nem sikerül ennyi idő alatt se megnyerni, megveheted majd. Az aki meg már megnyerte, az kap valami más-nagyobb nyereményt.
-
noblem1983
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Nekem van úgy hogy a kvalifikáción is összejön az arany v platina is volt már. És jó is az az X-szer +5% esély amit a hónap végén hozzáadogat így nagyobb az esély a verdára. Most megint Mazda Mx-5 a nyeremény amit én ugye már megnyertem a múlt hónap végén. Ha most esetleg megint ráhajtanék akkor adna még 1-et vagy hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg tokeletes vezetessel is 15-20mp kulonbseg volt, mivel hc-ben egyszeruen alacsonyabb kanyar sebessegre kenyszerultel, mivel jelentosen kevesebb volt a tapadas. Mara azert mar rendben van, bar sokan szeretnenk egy nehezebb modot is, bar ez nem valoszinu hogy megvalosul.

Pöpec a kocsi, majd lehet én is később összerakom.
De gyerkőcökért bármit, szóval azóta ezzel a férfias verdával csapatom

háááát érdekes