-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah, akinek baszakszik a Crew2 hogy lefagy vagy error a menü után, az próbálja ezt:
Crew2.exe jobb gomb/tulajdonságok/Kompatibilitás/indítás rendszergazdaként + Teljes képernyős optimalizálások letiltása
Játékban Options-ba belépsz/fullscreenről --->Borderless-re állítod, ezután Ctrl+Shift+Esc gomb előjön a feladatkezelő, részleteknél a Crew2.exe jobb gomb--->Prioritás beállítása---->valós idejű
Nálam most működik. Sok sikert! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spleenszuru #10566 üzenetére
Nálam még mindig szar, pedig újratelepítettem a gamet, legfrissebb Nvidia drivert felraktam, leellenőriztettem a fájlokat, de semmi!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Üdv!
Crew 2-be titeket sem enged be? Nekem be sem tölt. Utána ezzel az üzenettel kidob (an error has occured)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
OceanStorm #10198 üzenetére
Szerintem arra kíváncsi hogy mikor vetted fel a videót.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Racing Games WINS Nagyon betegek.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kíváncsi leszek hogy Crew 2 is lesz-e ez a szinkronizáció hiba, hogy eltűnnek a barátaid autói, meg nem lehet becsatlakozni hozzájuk.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ti is kaptatok matricákat? Beléptem és egyből bedobott az arcomba valamiStickers feliratot.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Játszotok még?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
OceanStorm #9950 üzenetére
A Panagival Bratt van?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ekkora csicska játékot.......nem lehet becsatlakozni a haverokhoz mert szar az egész...... kedves ubi, rakjon meg egy aidses majom!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
regener #9924 üzenetére
Stutteringre ezt próbáld meg Nálam jó lett.
Másik észrevétel: az EVGA FTW kártyám gyári boostja feltolja a kártya órajelét 1962MHz-re, észrevettem hogy ha ki van kapcsolva a ReShade akkor csak 1062-1100MHz-re tolja fel max. Amúgy ez a stuttering még ReShade alatt sem jelentkezett.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Beléptem Uplay-be és a CAU 12,50 dollár most. (3500 forint)
Vagyis féláron minden Uplay Store-ban. (season pass meg egyebek)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
MrDerekas kolléga kölcsönadta az accját, ezért köszönet először is.
Észrevétel:
1. FreeDrive-ban nagyon beakadt a game, ilyen pár másodpercenként
2. CAU-hoz nincs véletlenül a Season Pass autócsomag? Csak mert néztem a kocsikat és azt írta hogy 900Ft meg 600Ft ( vagy külön a car DLC-k / Season Pass )
3. Lenyomtam egy Frontier Tour (104 percre sikerült) semmi mapbug nem történt, folyékonyan vitte egész végig. Grafika nem változott semmit, 1440p minden Ultra + FXAA -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9867 üzenetére
Most olvastam a facebook oldalukat és akinek nincs DLC-je az nem kapja meg hiába nyertem meg.......nem DLC-sek BMW X6 M-et kapnak.......hát köszi b+, rohadjon ki a beletek, francért kell ilyen challenget hirdetni ha csak a DLC-ek kapják meg az autót. (a BMW X6-ot utólag rakták ki) Tiszta vicc ez a banda!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez fogadott mikor beléptem a game-be.----> de qrvára nem az történt! FUCK UBIshit!!!!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki kölcsön tudja adni a CAU-s accját, hogy ki próbáljam a saját gépemen? Már csak kíváncsiságból érdekel ez a téma. (privátban elküldheti) És nem kell parázni, nem fogom tönkretenni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez a Maserati MC12 Challenge De gondolom csak a DLC-s kollégáknak.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Amit bedobtak Challenget ( Maserati MC12 ) 1:52.000 mentem valahogy.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem tudom mikor és miért, de kaptunk új matricákat. (Ubisoftos, szóval Skill teljesítése után kapjuk meg, Store-ban nincs benne)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Most néztem a Super GT versenyt, és a játékból hiányzik pár C-s autó. (Lotus Evora / Subaru BRZ / Nissan GTR GT3) Ezeket azért berakhatnák, ha már létezik a Super GT-ben.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
ForRedGlory #9742 üzenetére
Nincs, nyugi nálam is akad GTX 1070-el és betonstabil 60 FPS. Ezt úgy szokták mondani hogy "szarul van optimalizálva".
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kis unalomképpen készítettem egy picturet: [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Racing Games Wins őhhh......... fizika egyes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Gitáros topic
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Légies iPhone halvány színei
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest