Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Csak a mai nap lehet tölteni ingyen?
-
Domaaaa
tag
Szóval akinek megvolt már a játék az még egy szaros dlc-t se kapott?
-
Hugeshift
csendes újonc
válasz
HartgeH3-2.8 #7181 üzenetére
Hello!
Nálam ugyan ez a 6/6-nál megállós probléma van. A file amit telepíteni akar a Windows6.1-KB2670838-x64 névre hallgat és a telepítése valamiért nem akar sikerülni. Már többen jelezték az ubisoft hivatalos forumán is, hogy sok ember jelentkezett ilyen panasszal. Valakinek van valami ötlete, hogy milyen úton lehetne ezt a problémát megoldani?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Avicularia #7193 üzenetére
Mondjuk 1 mp az sok, nekem csak pillanatokra szokott.
-
Avicularia
veterán
válasz
Darko_addict #7192 üzenetére
Köszi, akkor ez elég játszhatatlan. Mikor pont kanyarodás közben akad be, az nem olyan mókás
-
Darko_addict
őstag
válasz
Avicularia #7191 üzenetére
Bugos, nincs rá megoldás.
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Leszedtem az ingyenest, de néha beakad akár 1 mp-re is a game játék közben.
Amúgy teljesen jó. Gépem elég kell legyen hozzá. i5-6600K 4.6-on, 290x, 16 giga ram, ssd-ről fut a játék. -
hakydakillah
senior tag
Ha fizetős kedvedben vagy hó végén jön a Horizon3, annak a felét is odaadhatnád.
Viccet félretéve – játszottam a PS4 bétával is, de grafika-irányítás katasztrófa volt. Azóta persze sokat javult mindkét platformon, de mivel 1éves pc-m van a drágábbik fajtából, most inkább azt részesítem előnyben. Valamint akcióban 15euró volt a WR edition. Na és persze most már nem is lenne kedvem az egészet elölről kezdeni, mert úgy 100óránál járhatok, és gyűjtöm keményen a medálokat az év végi giga-mega-ultra nagy big summitra
Már csak 6kell
PS: pont minap voltam olyan kedvemben, hogy megkerestem azokat a story küldetéseket, amiken bronzom volt. Vicc így utólag, ahol alap verdával anno szenvedtem, és 1000x próbáltam, most kimaxolt kocsival csukott szemmel platina
-
Elims
veterán
Köszönöm!!!! :-)
Megmondom mit:
Van egy sztori küldetés amiben a csajt (Zoe?) kell felvinni egy szerpentines jeges ùton.Az a küldetés nekem csak ezüstre sikerül.Mentem a laferrari-val/lamborghini-vel/bmw-vel,de nem nagyon tudok ezüsttől jobbat menni. (Igaz,4x pròbàltam még csak a küldetést.)
Ezek szerint ez lesz az én autòm! :-)
Sima aszfalton a laferrari-val simàn lenyomom.Stabilabb,kanyarban ùgy kanyarodok 300km/h körül mint a villamos.Komolyan. :-)
De jégen..
Szeretném minden küldetésemet platinàzni,hogy a baràtaim akik "elküldenek engem küldetésbe",elég legyek én egyedül,100%-ra.Hakydakillah: Van ps4-esed.Nem pròbàltad még ki azon a jàtékot?
Elég stabil és summit-ban is vagyunk 7-8e minimum.
Ha kipròbàlnàd,üzenj nekem légyszives.Állom a felét. :-)
[SP]Nem "szegénynek" gondollak,közel sem.. :-)
Biztos vagyok benne,hogy nem egy ilyet tudnàl venni....
Csak egy kis ösztönzésnek szànnàm. :-)[/SP -
hakydakillah
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #7187 üzenetére
Most jelentették, hogy az egész játékban dugók vannak
Az utak tömve tutira nem lesznek, én inkább úgy képzelem a mai napot, hogy: hazaérek melóból, leszek családdal, és este mire apuci kicsit tolhatná, server error fog fogadni, esetleg befagy majd 5percenként a PVP -
HartgeH3-2.8
addikt
Na özönlenek a népek? Tömve van a map?
Meg jött egy Jeep Wrangler?
-
UFO1
senior tag
Na akkor csak próbálj más járgánnyal végigmenni a jeges utas küldetéseken, PvP-ken (meg nem mondom fejből melyek ezek) az Agera magasan a legjobb, legstabilabb talán az Aventador tud még labdába rúgni mellette csak az nagyon szeret keresztben csúszkálni!
Nem mellékesen egy kuriózum autóról beszélünk amiből a valóságban nagyon kevés példány készült!
Megj.: amit írtál nem kell off-ba tenned, mivel a játékhoz tartozik (szerintem).
-
Elims
veterán
Megtaláltam az írásokat. :-)
Autó tesztek:Ufo: 5902
"Most nézem, hogy a mostani summit-os drift pályát én találtam ki és mentettem el mikor normálisra programozták a keresztben csúszós kocsikat, ott teszteltem őket.
"
Ez a komoly.... :-))
Symbiote: 7088
Tudom,többen segítettetek,de most csak az autókat írtam össze.
Vettem mostanában egy-két kocsit -nektek hála :-) - és bizony van benne olyan is amiért kár volt kifzetni a kb.1milliót full tuninggal. (Koenigsegg)Bocs ezért a hsz-ért.Leginkább magamnak írom ezt,később ne kelljen nagyon keresgélni.
-
StormLine
senior tag
válasz
OceanStorm #7171 üzenetére
Az jobban érdekelne ha szervezne valaki autós találkozókat. Régóta nem hirdetett már senki semmit a fórumon. A 100 barátomból meg max pár ember van fent.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Ismerős szeretne játszani a játékkal, de mielőtt ingyenes lesz feltette próbaképp a trial verziót, hogy tetszik e összességében. Nem indul neki a játék. Az egyik amikor befejezné a telepítést, de nem tudja és a végtelenségig 6/6-nál gondolkozik. A másik esetben indításnál egyből stopped working. Szinte mindent próbáltunk játékfájlok ellenőrzése, új catalyst driver, adminisztrátor módban indítás, temp kiürítése, my docuements crew mappa még nincs mert egyszer sem tudott belépni. Supportnak lett küldve ticket, de úgy is sablon szöveget küldenek. Amivel játszana egy amd apu 4 magos proci , egy r7 360 2GB , 4gb ram, nem egy atom erőmű , de elindulni el kéne. Ramra tippeltem, de a minimumnak megfelel.
Bármi egyéb ötlet amit kihagytunk volna?
-
-
Elims
veterán
válasz
OceanStorm #7171 üzenetére
Itt csak akkor lehet làtni ha jàtszol?
Ha van még vkinek feltöltve videòja,kérem linkelje.Megnézném mennyire nagyon kenitek neki. :-) ((Gondolom,hogy nagyon. :-) ))
Noblem: Nekem szerencsére cc-t adott pedig csak arany lettem.
Ha lehetne vhogy àtadni cc-t,adnék neked 7e-t.
Nézz utàna légyszives,hàtha. Ubisoft account-om Elims_Hun. -
Emunem
őstag
válasz
noblem1983 #7172 üzenetére
nekem is 70 eséllyel nem adta meg a 20K CC-t, hanem a semmire sem jó mx5-t. Valszeg te is határon vagy, hogy összejöjjön egy autóra való...
(nekem csak 7000 CC kéne)
-
noblem1983
senior tag
Most össze jött a platina a kvalifikáción aztán nem a 80%-ban esélyes CC pakkot adja meg még véletlenül se
-
hakydakillah
senior tag
Valaki esetleg Summit Crew kozos versenyre? Mar 2napja nem talal nekem senkit ez a draga jo rendszer :-(
-
Elims
veterán
válasz
COLBrattShaw #7168 üzenetére
Egyiket sem hasznàlom,se facebook,se youtube.((nem akarok ùgy ràkattanni mint az emberek 90%-a...))
Tényleg hihetetlen!! :-) Nagyon vered neki!! :-) És olyan nézetből! :-o
Ps4-re is jò lenne hasonlò tàrsasàg,de sajnos nagyon sok a fiatalka (1x,2egynéhàny).
Így màr értem,hogy miért közlekedsz a jàtékban is a bal sàvban! :-DMotorok közül szerintetek melyik a legjobb?
D/R/P és C-re.?
D/R-re ajànlottàk és sajnos meg is vettem megkérdezésetek nélkül.. egy 60e. B-os ktm-et. -
COLBrattShaw
csendes tag
Koszonom
Hat jahh, a youtube olyan mint a facebook, megeszi az osszes idodet pikk-pakk.
Azert is szoktam ugy "tervezni" a videokat, hogy az elso 1-2 percben vagok foleg, utanna meg vagatlan reszeket rakok, igy mindeki jol jar, aki nem tudja letenni, azoknak is van mit nezni.
A cruise-unk mek attol fug ki milyen hangulatban van, ill. hogy kihez csatlakozuk. Van hogy toresmentesen gurulunk, van hogy toljuk neki, van hogy sokat elozunk, valamikor csak formacioban megyunk, vagy csak azt elozzuk aki hibazott egy kigyorsitast peldaul. Eleg jo iratlan szabalyrendszerunk van, igy azert az esetek tulnyomo tobbsegeben nagyon vigyazunk egymasra. Azert az angol a videoim alatt, mert a nezoim 80+%-a csak angolul ert, en nem ertek az o nyelvukon.Azert, ha magyar oldalon osztom meg, le szoktam kommentelni magyarul a hsz-ben mirol is szol.
Amugy jelenleg Torontoban lakom, ami vegulis "angol gyarmat" szoval nem voltal tavol.
-
válasz
Darko_addict #7165 üzenetére
Ja, igaz, ennek nagyobb az esélye. 0-nál olcsóbban nme tudják adni
Hacsak nem ők fizetnek, hogy elvigyék a kulcsot -
válasz
Darko_addict #7162 üzenetére
Leglalább akkor a WR-t promotálnák, szinte mindenki tudja, hogy szept. 14-től ingyenes lesz az alap egy darabig.
-
regener
veterán
válasz
Darko_addict #7162 üzenetére
Gondolom egy "raktársöprést" próbálnak végrehajtani.
-
hakydakillah
senior tag
Bornout jó volt, de azért más kategória. Igazi izzig-vérig roncsderbi a Destruction Derby Raw volt. Utána számomra annyira nem bejövős Flatout (ők csinálják a Wreckfestet), majd a Dirt részekben + Showdown volt elég jó a derby rész.
Wreckfestet már próbáltam, nagyon ígéretes, csak ne halogassák már, és jelenjen meg végre -
Emunem
őstag
válasz
hakydakillah #7159 üzenetére
Burnout Paradise volt még nekem roncsderbyzni, de nagyon lapos kb 20 óra után... nekem legalábbis egyhangú volt kicsit.
Wreckfest... hmm nem lehet rossz, ha készen lesz.2017
-
Emunem
őstag
Lökdösődéshez:
Mi meg a németekkel volt hogy roncsderbyt rendeztünk, közös megegyezés alapján, akinek nem tetszett, kiléphetett. Az akkor ott jól esett.
A végén kiveséztük a legjobb ütközést, vagy szivatást (ugye a befékezős módszer, "svéd satut") Sztem néha az is kell.
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7154 üzenetére
Ps4-en játszom. :-( Ott volt.Bár nem kizárt,hogy számítógépen is nyomja.
COLBrattShaw: " A sebessegnek aldoztuk ezt a delutanunkat.
"
Asztakurva.. :-))) Már bocs,de te egy őrült vagy!!! :-))) ((jó értelemben))
Hallod,mit csapatsz..iszonyat!! :-)) Sajnos csak 5percet volt időm megnézni a videódból -sajnos nem nagyon izgat a youtube,nem is nagyon használom-,de abból kiderült,hogy az angoloknál hiszed magad :-DD,nagyon jól vezetsz belsőnézetből,drift-elni is nagyon tudsz!! és jump után megfogni azt a batár amerikai(?) kocsit.
Le a kalappal!!!! :-) -
StormLine
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #7155 üzenetére
Ha emlékszel a nevére Uplayben fel tudod venni.
Amúgy itt a topikban felül van egy játékoslista, onnan is lehet felvenni embereket. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
hakydakillah #7154 üzenetére
Persze mindenki úgy játszik ahogy tud/akar mondhatnánk, de legyen akkor egy ignore funkció ahogy crew, barátlista, stb, lenyitom a menüt, rákeresek a nevére bann vagy X és nem látom többet a térképen max public lobby-ba ott meg vagy játszom vele vagy nem.
Ez ilyen egyszerű volna , de hát..
Szerk: Ma pl iszonyat jót motoroztam egy formalingerrel, ahogy kell szélárnyékozás, együtt motorozás, autópályán minden fele, városban este, de az egyik pirosnál megállt és kilépett, ezért nem tudtam friend listára tenni időben. Na az ilyenek miatt jó érzés belépni pl!
-
hakydakillah
senior tag
Ismerős a név, mintha már egyszer lett volna hozzá "szerencsém". Sajnos a legtöbb játék tele van ilyenekkel. F1 bolond vagyok, az összes létező formában, melóban egszer az egyik új játékot kaptam meg. Örültem nagyon, hogy a gyenge AI után végre emberek ellen mehetek végre pörgös versenyeket, de csak roncsderby lett a vége. Azóta inkább megelégszem a buta, de szabályokat betartó AI ellenféllel.
Most Crew esetében is attól tartok, hogy azért ritka a troll, mert csak a fanatikusok játszanak már leginkább vele. Most ha beözönlik a sok ingyen pisti, várható lesz megint egy idióta hullám. De ne legyen igazam
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7151 üzenetére
Tegnap engem is lökdöstek keményen. (Mjozef7555) Aztàn amikor adtam neki a pàlya elején pàr sec-ot,kilépett.
De miért?? :-// :-)
Persze a szavazàskor mindig a kontaktosra szavazott...Egyébként àltalàban (mondom ezt kb.3hét utàn :-) ) normàlis jàtékosokkal "talàlkozom".
Nektek hàla,dől a pénz. :-)
Viszont a rank-om nagyon nehezen akar under boss lenni.A legkisebb csoportba jöttem amikor Symbiote megírta,viszont nem csak én...Szerk.: Csalòk.Vannak ugye a youtube-on is olyan videòk amiben bemutatjàk a csalàst.Soha nem jutna eszembe megcsinàlni. Vmikor,ps1-en,resident evil 3-ban,ott ment. :-)
-
TESCO-Zsömle
titán
Látom a Crew is hasonló pályát járt be, mint az elődei...
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe #7149 üzenetére
Ez akkor fanatizmus. Eszembe se jutna extra programokat keresni, hogy nyerjek egy-két futamot. Bírom amúgy azokat is, akik látják, hogy út szélén, vagy fűben parkolok, és direkt belém hajt. Vagy múltkor Summit Long Jumpnál direkt beállt monster verdával az ugrató végére, és ott zavarta a jónépet. Beraktam én is Monstert, és belöktem párszor a vízbe, hogy kotródjon a jó fenébe.
Darko_addict - G2A- n volt hétvégi akcióban, amikor én vettem
De 1hét türelemmel még jobban járhat, mint én. Lehúzza az ingyenes alapot, majd megveszi hozzá a WR-t 10,78euró most a legolcsóbb helyen: [link]
-
Darko_addict
őstag
válasz
hakydakillah #7136 üzenetére
Milyen forrásból vetted? Haverom régóta keresi ilyen ár környékén.
Köszi! -
válasz
hakydakillah #7148 üzenetére
Csalni úgí lehet, hogy gyorsítják az autót valamilyen külső programmal. Gyprsabban gyorsulk fel, jobb végsebesség.
Aztán vannak akik folyamatosan korláton mennek végig, "wallrider"-ek.Amit leírtál az elég kemény, az ilyen parasztokat is kéna adni egy pár nap pihenőt, hogy hátha megtanulnak nomrálisan menni. Jó hogy ilyen volt a társaság, hogy összefogtatok ellene, ritka az ilyen
Én egyszer jól megszívattam egy ilyet. Hasonló volt a srác. Ő is mindig ki akart lökni engem is. 1x vagy 2x sikerült is neki. Viszont 3x felkészültem, és amikor láttam, hogy felém rántaná a kormányt, gyorsan befékeztem. El is szállt a susnyásbaMúltkor meg olyan volt lobbyban (szintén hasonló), hogy ő is csak ütközős versenyt akart, ha olyat szavazott, ami nem ütközés volt, akkor inkább el sem indult, végig a rajton maradt.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #7144 üzenetére
Nem vagyok nagy multizós, én az a vén-gen vagyok, aki story-only játékokon nőtt fel, ez jóformán az első multi játék, ami tényleg megfogott. Pont ezért érdekelne, hogy pl ebben a játékban hogyan tudnak csalni? Eddig olyanokkal találkoztam, akik direkt kilöknek, viszont minap volt ezzel egy kellemes tapasztalatom:
volt egy drágaság PVP lobbyban, aki folyton olyan futamra szavazott, ahol a másikat kilökheti. Azokon a futamokon mint állat, ment az emberekre. Látni amikor véletlen ütköztök, és látni a szándékosságot. Engem egyenesben 6xpróbált kilökni, teljesen rám rántotta a kormányt. Szélárnyéknak hála lerázni se tudtam, így sikerrel járt. Lobby chatben megdícsértem, de a többiek is. Onnantól mindenki colission off futamra szavazott, ha véletlen az ő versenyét sorsolta a rendszer, közös erővel kilöktük a fenébe már az elején, és mentünk versenyezni - mert különben borzalmasan vezetett, azokon a futamokon, ahol nem lökhetett ki minket, sokszor be se tudott érni a célba...
Örülök, hogy ilyen emberekre találtam, drágaság persze aztán inkább kilépett -
artiny
őstag
Hogyan lehet megszerezni most ingyen a The crew c. jatekot? allitolag a ubisoft adja
-
StormLine
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #7144 üzenetére
Ha elég sok játékos lenne aki fizetett a legújabb kiegért akkor az Ubinak érdekében lenne erősen szűrni a csalókat, hogy a jövőben is folyjon be The Crewból pénz.
-
HartgeH3-2.8
addikt
COLBrattShaw Igen, dolgoznak új projekten ez biztos.
Kell ez tény.
hakydakillah Na ez az. Ha Szeptemberen Crew, mi lesz itt Decemberben?
StormLine
Jó az ha minél több ember jön játékba, egy amitől tartok és biztos le fogom tenni a játékot, ha teletömődik a játék trollokkal
csalókkal. Tudjuk, látjuk így is engedik a harmadik féltől származó programokat ezt akár Youtube videókban a ruszkikat, akár személyesen tapasztalva látjuk. Ha ingyenes lesz, már pedig az lesz, rommá fogják csalni, trollkodni, (lásd BF3).Ne legyen igazam!
Szerk: Korrekt lépés ez a cégtől, tényleg nagyon rendesek, van ismerősöm aki nem teheti meg magának 3x X vagy Y euro befektetést, és most várják az álom dátumot. Na de amikor képpel, névvel, leírással, felvett videóval küldöm be a csalót a supportnak és a pofámba röhögnek, az nonszensz. Ezt azóta se tudtam megemészteni. Örökre tiltani kellene ahogy más játékban zéró tolerance van. Lásd Blizzard. Olyan szinten tiltanak, hogy hiába veszi meg újra, nem tud belépni!
Ezt így kell(ene)! A Blizzard ilyet presztízsből sem enged meg magának, hogy szétrollkodja valaki a játékot.! -
StormLine
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #7131 üzenetére
Ez jó hír, jöjjön minél több ember, legyen kivel játszani. Lehetne úgy csinálni hogy mindig az utolsó kieg kerül pénzbe, az az előttiket pedig mindenki megkapja. Szóval pl a CAU megjelenésekor mindenki megkapná az SPt és a WRt. Így könnyebb lenne számon tartani hogy kinek mi van meg, mert csak Complete Edition és Ultimate Edition lenne.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #7140 üzenetére
Én azért ezt továbbra is tartanám „Ubi azért iszonyat rendeset lépett most“. Az alap verzió eddig 30euró volt, és ezt megkapta a jónép. Mellette a nyers wild run fríssítést ingyen – ami mindent tartalmaz a Summiton és a 3extreme specen kívül (ha jól tudom ezt a részt). Aki nem Summit-buzi, annak ott lesz minden más.
Én személy szerint nem érte a rinya gépeket ez ügyben, de hát manapság divat a „soha semmi elég nem jó“ hozzáállás.De ha ekkorát léptek az ingyenes játékok szintjén, decemberben, akciózáróként minimum Divisiont a népnek
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #7140 üzenetére
Ha az eddigi utamben dolgoznak, akkor jovo karacsonyra lesz varhato a "Crew 2", mivel tovabbi dlc-k nem varhatoak. Nem engedhetik meg maguknak, hogy jovore ne jelenjen valami es sokan eheznek mar egy uj falat kontinensert.
Ki tudja, hasznalhatnak meg1x a season pass kartyat es huzni meg 1 evet, bar nem hiszem hogy nepszeru otlet lenne. Az elsodleges szempontnak a jatekosokat kell tekinteni, igy az lenne a legoptimalisabb, hogy ha Wild Run szeruen jonne ki az uj NAGY kiegeszites. Valahogy reszlegesen elerhetove teve azoknak is akik nem veszik meg rogton, igy nem szakadna ket reszre a "sorozat".
-
HartgeH3-2.8
addikt
orc88 Jaaaa azért nyavajognak a dlc végett?
így már stimm
Ahhoz képest ami az evolved körül ment, hogy ugye "rengetegen" vették meg és utána ilyen potom in game zsetont kaptak cserébe? asszem?! Na ott volt felháborodás.COLBrattShaw Elsőre mondom ejha ez a Ubi azért iszonyat rendeset lépett most, aztán most hogy olvaslak belegondoltam mekkora be etető marketing stratégia ez basszus! Ügyesek!
Sokan azt írják röhögve, hogy előbb utóbb ingyen megkapják úgy is az összes DLC-t hozzá, lásd EA BF DLC stratégia, mivel, hogy a ubi egy teljesen új autós projektbe kíván kezdeni és a Crew szakasz zárul.
Na mondom arra azért még talán kéne aludni párat, és ezek feltételezések.. -
COLBrattShaw
csendes tag
Jo ez, remelhetoleg sokan bekapcsolodnak majd ezuton a crew vilagaba.
A free utan pedig valoszinuleg le lesznek a dlc-k is akciozva.
Csinaltam egy uj cruise videot, ezuttal a neveket is kikapcsoltam, igy teljesen HUD nelkuli. A sebessegnek aldoztuk ezt a delutanunkat.
[link]
-
hakydakillah
senior tag
válasz
noblem1983 #7137 üzenetére
Virágbolti nem, de demo ebből van. Azt hiszem 2órát lehetett a teljes játékkal játszani, aztán zárolta + 2xbétáztam is vele. Mondjuk ezek után úgy éreztem, hogy a story érdekelni fog, azt kipörgetem, kicsit autókázok, és annyi. De a Summit kellemes meglepetés volt a WR verzióban.
-
noblem1983
senior tag
válasz
hakydakillah #7136 üzenetére
Engem is csak a summit motivál igazán szóval ha erre páran még ráharapnak az ingyenes tesztidőszakban akkor ez újabb vásárlókat jelenthet ubiéknak. Manapság mikor már nem igazán vannak demok és ugye ebből virágbolti verzió sincs így lehet újabb játékosokat megfogni.
-
hakydakillah
senior tag
Én úgy bő 1hónapja vehettem meg, de ahogy az árakat nézem megérte, mert 15euró volt a WR edition. Ebben az ingyenesben pedig nincs Summit, engem az érdekel a legjobban. Nélküle nem hinném, hogy 90óránál tartanék most
-
orc88
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7131 üzenetére
Fb-n kéregetnek DLCt érte
-
HartgeH3-2.8
addikt
Látom már volt
UbisoftClub just revealed the next #Ubi30 giveaway! Get The Crew FOR FREE on PC starting September 14!Azért durva, én meglepődtem. Ezek után mi jöhet még tettem fel a kérdést.
Keresem ezerrel a "refund" hatereket, de sehol sem találok egyet sem. Senki nem akarja visszakérni a pénzét, hogy a ubisoftingyenesenadegyjátékotamiértőkfizetteknemiskeveset? Micsoda világ lett ez -
Elims
veterán
válasz
TommyX_ #7129 üzenetére
Kár,hogy nem ps-en játszod. (Legalábbis gondolom.Ha tévedek,írj!! :-) )
Most megnéztem a linkelt videót.'hát az a kommentelő játékos hihetetlen korrekt módon elmondta a lényeget.Nem volt sok vagy kevés csak a tömör lényeg és érthetően. (like-olnám ha tudnám. :-) )
A barátküldést már ugye tudtam,azt viszont nem,hogy mitől függ a nyerési esély vmint az a nagyon gyors faction küldetés. -
-
TommyX_
őstag
"Continue the #Ubi30 celebrations with The Crew, available for free from September 14 on PC!"
-
Gigi01
őstag
Napokban én is próbálgattam,(újra kormánnyal)nálam nem volt gond.
Régebben írtam,hogy nem igazán jó wheel-el,visszaszívom.
Persze nem szimulátor,de a jelenlegi konfiggal,és nem Logitech kormánnyal(G27 volt),jobb az irányítás.
Valószínűleg a fogaskerekes megoldás végett a középállásnál lévő FFB lyuk,rátett pár lapáttal,ami most nincs. -
MasTer
tag
Megint a régi nóta. Tegnap próbáltam volna kicsit csapatni levezetésképpen, de a kormány (G25) csak 180 (2x90) fokban forgatható. Az Assetto Corsa érzékeli a beállított 400 fokot, tehát nem a kormánnyal van gond. Többszöri újraindítás sem segített. Van esetleg valakinek ötlete? Már nem volt kedvem újrakonfigurálni a kormányt, inkább Borderland-vérfürdőt rendeztem
-
Emunem
őstag
Én is a retek mazdát kaptam... pedig a CC-re nagyob volt az esély, mégis ezt kaptam...
És még a tetőt sem lehet lehúzni... -
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe #7118 üzenetére
Nálam dettó max az arany a cél, platinával szenvedni nem éri meg – majd esetleg akkor, ha Summi hó végi verda érdekes lesz számomra. Csak kicsit sajnálom, hogy ennyire visszafogták ezt a hármast. Igen ezekhez nem kell annyira nagy profizmus, de jóval időigényesebbek, szóval jó volt hogy szinte azonos szintű értékelésük volt az összesítésben.
-
válasz
hakydakillah #7117 üzenetére
Érdemes, de csak akkor, ha a többiben (drag/drift/monster) kihoztad a maximumot.
Ha azok megvannak akkor érdemes FDX-t és a többit csinálni, minél jobb helyezés érdekében. -
hakydakillah
senior tag
Amit te néztél, az a hó végi Summit. Oda viszont kvalifikálnod kell magad, és a hónap során összeszedni legalább 3medállt hozzá. Szóval én most nyomom az első qualifyt
Amúgy itt a különbség, amíg FDC és FDS 40-40 helyezést segített az összesítésben, addig a Drag bő 400at(igaz ott mondjuk 5. lettem). De ilyen feltételek mellett nem érdemes már rájuk időt pazarolni.
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7114 üzenetére
Bizony ez lehet a helyzet!
De te hogyan tudtál ma már játszani??Én is próbáltam,de vmi szeptember 26-tól írja. :-(Addig viszont kipróbáltam több faction mission-t és találtam egy aránylag gyorsat és könnyet. 3:20 alatt van 8000Bucks+220Rp. The bootlegger a neve és egy raid check point-os verseny.Nyugat felé van.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
COLBrattShaw #7100 üzenetére
Ha már az új Z széria akkor inkább a 800 lenne... sokkal de sokkalta szebb!
-
hakydakillah
senior tag
FDC és FDS ma leellenőrizve. Friss qualifyt direkt azokkal kezdtem, és ahogy a fotókon látni, nincsenek befagyva, csak egyszerűen annyira visszafogták a hasznosságukat, hogy összesítésen alig dobnak valamit. Gondolom ugyanez vonatkozik PVP-re. Kár érte, biztos gondolták ehhez a háromhoz nem annyira ügyesség, hanem idő kell, így jóval kevesebbet segít az ember összesített helyezésen.
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7104 üzenetére
Egy ùjratelepítés nem oldhatnà meg?Nem tudom csak egy kòsza tippszerű.
Colbrattshaw: A drift először 7000pont körül sikerült,aztàn jött a rx-7 és 12e lett. (kb.800-as szintű a kocsi.) azt nem tudom,hogy drift autònàl melyik tulajdonsàgra kellene ràmennem..?Tapadàsra,gyorsulàsra?Top speed-re gondolom nem.
A monster az...monster.Szoknom kell az irànyítàsàt.Annak az ùtvonalnak viszont utànanézek.
Minden màs O.K.,ez a kettő ami gàzosabb. :-/
Köszi! :-)Darko addict: És ha sokat bukom a pvp-ben mínuszba is le tud menni a pont?
Nagyon pofàs kocsi!!! :-) Ez a mx-5 lenne?? :-oEgyébként hasznàlhatò vmire az a nyereményautò?Érdemes energiàt tenni bele vagy majd később amikor màr minden kocsim full-on lesz?
-
sisu2
aktív tag
válasz
Darko_addict #7106 üzenetére
Bronzban igen e ahogy mész előre kevesebbet ad és többet von le ha vesztesz.
-
regener
veterán
válasz
Darko_addict #7109 üzenetére
Jaa tényleg, az élek és a teteje, játék restart után is ilyen?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Darko_addict #7107 üzenetére
Az szép
Van egy tippem, ami mostanság nagyon igaz rájuk – szerintem karbantartás volt, ami elrontotta a photo módot, majd a holnapi karbantartás javítja a mai karbantartást, viszont cserébe elront valami mást
-
regener
veterán
válasz
Darko_addict #7107 üzenetére
Lapozz vissza balra és keresd a Motion Blur-t, azt vedd lejjebb és nem mosódik el úgy a kép amit csináltatsz vele.
-
Darko_addict
őstag
Pofás autó egyébként!
A fényképező módjával nem tudjátok, mi a baj? 2160p-ben csináltam (utolsó beállítási pont alatt állítható). -
-
COLBrattShaw
csendes tag
En platinaban maradtam, ugyhogy sorsolas nelkul azt kaptam, nem egy izgalmas story.
Driftre ra kell erezned, viszont a monster arenaban konnyen fejlodhetsz. Mivel csak egy par helyszin van, igy csak meg kell nezned egy top csavo futamat ezekben az arenakban. Ha pedig mar emlekszel vagy kidolgoztal egy idealis utvonalat, attol a pontol mar csak ugyanazt kell ismetelned a kulonbozo summitokon. Ami meg fontos, hogy telibe kapd el a rampakat(ne oldalasan), ugy szinte mindig jo pontot "zoldet" ad foldre erkezeskor.
itt egy pelda: [link]
ui: Levegoben oldaliranyu porges, ill. stb extrak opcionalisak, sima elore/hatra"szaltoval" boven eleg pontot lehet csinalni top 100as/top50es helyezeshez. Sok sikert!
Mi nem megy meg annyira?PvP-ben RP nem csokken max a liga helyezesed, ami vegulis csak egy szam, az RP ill. a nyeremeny jar.
-
hakydakillah
senior tag
Engem hála a nem működő rendszernek kiszorítottak a top 500ból, és 650körül végezhettem. Még nem néztem mit nyertem, de valahogy nem is tudom minek örülnék jobban CC-nek vagy a verdának.
Nyitottam tegnap ticketet, hogy mikor szándékozzák ezt a hibát javítani, mert nálam ez a jelenség már 1,5hete tart, míg vannak olyanok, akiknél tökéletesen működik minden. Kíváncsian várom mi lesz a válasz, ha egyáltalán lesz. -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7102 üzenetére
Köszi! :-)
Ilyen hill climb-ben az első 200-ban voltam (akkor még 370z-vel),meg volt még egy-kettő amiben az első 1000-ben (drag-ban is,az íràsaitok utàn.. :-) ).
Ezért lett meg.
A legrosszabb a monster és drift lett,55xx,42xx.
Viszont ha sima pvp-be megyek versenyezni akkor csökkenhet is a rp,nem?Ha nagyon rossz helyen végeznék.Szerk.: És nektek sikerült a mazda......? :-)))))
Inkàbb ùgy kérdezem,benne voltatok az első 500-ban? -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7099 üzenetére
Éértem..akkor ezért volt tegnap este majdnem 2100-on!Onnantòl biztos megnyerte vki a kocsit.
Engem letoltak 18xxvmennyire,de nem törtem magam,így is meglett a mx5 (sajnos?).
Nézegettem ezt a mx5-öt (most,ps4 ps vita-ra stream-elve)...hààt,nem tudom.
Szerintetek mire jò ez a kocsi?
Most vettem meg a rx7-et (Symbiote miatt.. :-) ) és ez drift-re tényleg hihetetlen jò!
Màr megvan minden kategòriàra a legjobb autò.
Nem lett volna jobb ehelyett inkàbb a nagyon fontos perk növelő cc?Közben megvettem azt a lp-700-as aventador-t is.
Fullstock award-okat csinàltam vele,gondoltam növelem a nevem alatt lévő bronz színű 4-es szàmot,de sajnos meg se nyikkan. :-( Pedig reménykedtem benne,hogy feljebb tudom azzal vinni.
Ahelyett a napi pénzem +szàzalék màr 19-re emelkedett. :-) Vàratlan volt,de nem bàntam. :-)
A baràtküldéssel nem csak pénz jön..rp is keményen.Màr 71.800-at hoz naponta és nem sok kell a következőhöz. :-)
Kaszàlàs van! :-)
Miattatok!! :-)Colbrattshaw: Köszi!Neked is! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest