- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Elmondás alapján valami beviteli eszköz el van kalibralva. Ha xbox, akkor lépj ki rendesen a játékbol (pl quick resume bezavarhat), ha pc, akkor nézd meg a beviteli cuccokat az irányítással, mert ott ment valami félre. Esetleg több beviteli eszköz bezavarhat. Vagy szimplan húzd le a beviteli eszközöket és kb rájössz, hogy melyik okozza és annak a beallitasainal kell keresgélni.
-
MasTer
tag
Én is global device settings-t használok (G25, win 10). Teljesen véletlenszerűen adja a 180 fokos korlátozást. Ilyenkor többszöri Win restart, imádkozás, sörkeresés, aztán egyszer csak jó. De ha játék közben bemegyek a setup-ba, akkor megint nem jó: GoTo Win restart stb. Ez bug, vagy fícsör?
-
fatal`
titán
Az már afterburner bug lesz szerintem.
Érdekes nekem nincs ilyen bug, mondjuk ez DFGT és windows 10, de a driver win7 óta ugyanaz.
Nekem a kormányt kell minden reboot után kihúzni és újrabedugni különben nem látja a profiler. Egyébként reinstall helyett ezt is megpróbálhatod, hátha
-
-
COLBrattShaw
csendes tag
En a windows "jatek vezerlo" beallitasaiban (vezerlopultban) kivettem a pipat az "allow game to adjust settings"-bol. Igy atveszi a jatektol az ffb, ill. kormanyszog beallitasokat es bele lehet loni tetszes szerint.
A profilert en nem hasznalom, de ott asszem ott be lehet allitani jatekokhoz kulon kulon.(#8090) tipuka
Koszonom, orulok hogy tetszett.
Majd lehet lesz video is, de arra ra kell keszulni. A videomode-ban sajna nem lehet egyszere kamerat ill. az autot is iranyitani, igy kicsit bosszanto volt elloni 1-2 jelenetet. Magat az autot ugy kellett az uton tartanom, hogy jobb esetben 40-50 fokban oldaliranyban kellett gondolkodnom, de volt hogy az utat se lattam, meg a kamera is ki volt fordulva a menetiranyhoz kepest, es abbol a poziciobol be kellett navigalnom a vasat egy egyenes ivre, majd atkapcsolni az iranyitas kamerara es beforgatni a latnivalora.
Raadasul sokszor nem birta a jatek vagy a gepem es leggolt kameraforgatas kozben, ezert jopar jo jelenet ment a kukaba. :/ Ugyhogy jahh, kov. videora megelegednek egy vagatlan kruzolassal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest