Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Elmondás alapján valami beviteli eszköz el van kalibralva. Ha xbox, akkor lépj ki rendesen a játékbol (pl quick resume bezavarhat), ha pc, akkor nézd meg a beviteli cuccokat az irányítással, mert ott ment valami félre. Esetleg több beviteli eszköz bezavarhat. Vagy szimplan húzd le a beviteli eszközöket és kb rájössz, hogy melyik okozza és annak a beallitasainal kell keresgélni.
-
MasTer
tag
Én is global device settings-t használok (G25, win 10). Teljesen véletlenszerűen adja a 180 fokos korlátozást. Ilyenkor többszöri Win restart, imádkozás, sörkeresés, aztán egyszer csak jó. De ha játék közben bemegyek a setup-ba, akkor megint nem jó: GoTo Win restart stb. Ez bug, vagy fícsör?
-
fatal`
titán
Az már afterburner bug lesz szerintem.
Érdekes nekem nincs ilyen bug, mondjuk ez DFGT és windows 10, de a driver win7 óta ugyanaz.
Nekem a kormányt kell minden reboot után kihúzni és újrabedugni különben nem látja a profiler. Egyébként reinstall helyett ezt is megpróbálhatod, hátha

-
COLBrattShaw
csendes tag
En a windows "jatek vezerlo" beallitasaiban (vezerlopultban) kivettem a pipat az "allow game to adjust settings"-bol. Igy atveszi a jatektol az ffb, ill. kormanyszog beallitasokat es bele lehet loni tetszes szerint.

A profilert en nem hasznalom, de ott asszem ott be lehet allitani jatekokhoz kulon kulon.(#8090) tipuka
Koszonom, orulok hogy tetszett.
Majd lehet lesz video is, de arra ra kell keszulni. A videomode-ban sajna nem lehet egyszere kamerat ill. az autot is iranyitani, igy kicsit bosszanto volt elloni 1-2 jelenetet. Magat az autot ugy kellett az uton tartanom, hogy jobb esetben 40-50 fokban oldaliranyban kellett gondolkodnom, de volt hogy az utat se lattam, meg a kamera is ki volt fordulva a menetiranyhoz kepest, es abbol a poziciobol be kellett navigalnom a vasat egy egyenes ivre, majd atkapcsolni az iranyitas kamerara es beforgatni a latnivalora.

Raadasul sokszor nem birta a jatek vagy a gepem es leggolt kameraforgatas kozben, ezert jopar jo jelenet ment a kukaba. :/ Ugyhogy jahh, kov. videora megelegednek egy vagatlan kruzolassal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest