Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
COLBrattShaw
csendes tag
Nekem is meglett az MX-5 vegre, elozo honapban kimaradt, grat az osszes nyertesnek
A szeptemberi nyeremeny kawasaki z1000 abs moci lesz. -
"De furcsànak tartom,hogy tegnap 1683. helyezést elérők
platinàk-->Bronz, nem paltinavoltak,ma meg màr elég volt 17xx vmennyinek lenni."
Mivel növekedett a Summitban résztvevők száma.
Minél többen vannak, annál magasabb a korlát.
Pl. Ha csak 100-an lennének, akkor a platinába kb. az első 10 jutna be.
De mivel jóval többen vannak, ezért az első ~500-600 játékos a platina szintű. -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7097 üzenetére
Az alàíràsodbòl ítélve nem a levegőbe beszélsz. :-)
Tegnap pvp-ben kb.800 helyezést haladtam felfelé. (2400-ròl 1600 körül),a summit rank-ban meg csak egyet léptem fel.
De furcsànak tartom,hogy tegnap 1683. helyezést elérők platinàk voltak,ma meg màr elég volt 17xx vmennyinek lenni. -
hakydakillah
senior tag
Off: elveszi eloszor a figyelmed, utana a barataidat, penzedet, ferfiassagod, majd az egesz eleted :-D
On: PVP-nel szerintem nincs igazad, nekem javult altala az osszrangom anno. Tovabba nem regall Summit mar a fd.challenge es fd.stuntokra, tegnap nekem mar a drift rejordom se segitett:-( -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7095 üzenetére
Elfelejtettem megnézni. :-(( A baràtnőm elvette a figyelmem..
Köszi!! :-) -
hakydakillah
senior tag
Megnezted azt a tutorial vidit? :-) mert akkor tudnad, hogy az csak info, neked kell beszedni a penzt. Megkeresed azt a factiont, ahol felkialtojel van, es raboksz. Ott most "send friend" helyett "see result" van. Ranyomsz, majd kiirja, hogy sikeres-e volt, es ha igen, megkapod a jutalmad.
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7093 üzenetére
Sajnos a pvp nem szàmít bele abba a rangba. :-(
Nekem viszont probléma van.. :-/
Most bekapcsoltam a ps-t,jàtékot elindítom és a legelején jobb felső sarokba kiírta,hogy "Faction missions completed",de pénzt sehol nem adott. :-((
Egy 12òràsba küldtem 4 baràtomat,sikerült is.Mikor adnà meg a pénzt? -
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe #7080 üzenetére
Valamit már végre javultam, azt hiszem ezt sokat kell gyakorolnom, és eltalálni a legjobb control bellítást is.
Úgy tűnik a Summit továbbra se lesz javítva. Tegnap azon belül PVP-ztem, de az összrangom továbbra se javul. Nálam ez már 1hete tart. Másnál javult a helyzet?
-
Elims
veterán
Mindent elolvastam,a linkelt hsz-odbòl.A linken belüli linkeket is,de a videòt eddig nem néztem meg,most pòtolom.
Mindent részletesen,érthetően írtàl. :-)Symbiote: Köszönöm!! :-))
Most egy pàr napig szüneltetem magam,nehogy "sok legyek"...
Profik vagytok nagyon és legalàbb annyira segítőkészek!
Mindenki előtt mélyen le a kalappal!! :-) -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7088 üzenetére
Köszi Mindent! :-)
A rx-7-et màr mondta egy baràtom is.Lenne mégvmi...
Amikor elküldenek mondjuk engem ilyen küldetésbe (virtuàlisan persze),szerintetek szàmíthat az,hogy én a legutolsò bejelentkezésemkor milyen kocsival voltam?
Szòval ha mondjuk vmi alap kocsit hagyok bent és ùgy kapcsolom ki a gépet,nem lehet,hogy a baràtom 12òra mùlva nem fogja megkapni a vàrt pénzt.? (Most véletlenül a p-s hotrod-ot hagytam bent 550szinttel.) -
Most tudsz váltani. Tab megynom -> átlapozol a "Factions" fülre, és ott nyomj B-t.
Drift: Nekem RX7 jötztb e a legjobban, szerintem nagyon jó driftre.
Monster: Skyline, F150 Raptor, de 370Z is tökéletes.CTR3-at az Dragra tökéletes, nem driftre
.
Igen, a Buggy elég jó kocsi, én is azt használom Raidbe, meg a Ruf 3400K-t.
-
Elims
veterán
válasz
Darko_addict #7085 üzenetére
Ha vàltaniszeretnék hol/mikor tudnàm megtenni?
Levàltanàm a jelenlegit a legalacsonyabbra.Egyébként minden nap jàtszom a summit-on belüli pvp-ben és a legelső verseny utàn amikor jòvà írja a pontokat akkor underboss---------boss csík tele van.Vhogyan jò lenne azt megtartani,de a következő verseny utàn màr az igazi gangsta---- thug -ot ír.
Pccar: Köszi!!
"- Éremtáblát nem befolyásolja"
Sajnos valòszínűleg igazatok van. :-(
Most is mentem pàr kört ebben a pvp-ben (summit-on belül és csak egyetlen helyezettel lettem jobb a summit-ban. 1683. helyezettől jobb,platina.
Amikor beléptem pont ott àlltam.A pvp-k utàn 1682. lettem.Most anyagilag nem àllok nagyon vészesen,kb.800e van.
Majdnem megvettem a lamborghini aventador lp-700-at,de gondoltam előbb megkérdezlek titeket.
Drift autònak jò kocsinak szàmít az? Most egy àrban van a lp-570-nel.Gondolom a 700-as jobb.
Van drift kocsim,a nissan 370 (monster is az).
1000. szint körül àll a drift és a monster is.Szerintetek melyik a legjobb drift ill. monster kocsi a jàtékban? Ezt màr pàr napja meg akartam kérdezni csak nem akarok szòfosàst...
Van egy ingyes drift lehetőségem,akàr a mùltkori tanàcsotokra is rà tudnàm tenni (porsche ctr-3).
Oh,mégvmi..tényleg igaz,hogy a legjobb raid autò az összegyűjthető buggy??
-
PcCar
tag
Tegnap indult az új hónap, most az elején könnyebb előre jutni,
bármelyik csapatban vagytok.
Javaslom a summit pvp-t:
- Körönként 15-30.000 buck
- Éremtáblát nem befolyásolja
(nem tudom változtattak-e a nem summit pvp-n,
régen mentem ott, 2-3 elhibázott körrel el lehetett veszíteni,
20-30 eredményes futammal megszerzett szint emelkedést)
- Egyforma 1299-es autókRemek lehetőség pénz keresésre és gyakorlásra,
tét nélkül megismerheted, gyakorolhatod a pvp pályákat.
(legjobb ívek, trükkös kanyarok, bukkanók, rövidítések, levágások) -
Darko_addict
őstag
Igen így, hiszen a Faction-ök rangbeli felépítése olyan, mint egy piramis. Alul, a legalsó rangban vannak a legtöbben és felfele szűkül. Ha a te Faction-ödben sok a jó, akkor nehéz Underbossnak lenni, mert a többi játékoshoz van mérve a szinted. Minél gyengébb a Faction, annál könnyebb jó rangot szerezni azon belül. Ez az oka.
U.i.: Kompetitív Faction-ben ki is tudnak túrni a rangodból, ha valaki jobban/többet játszik, s ekkor a napi bónuszod és visszaesik. Utóbbi időben a saját F-emben nem is tapasztaltam ilyet.
-
-
Elims
veterán
Mindenkinek Nagyon Köszönöm!!! :-)
"Minden virtuálisan történik, és a másik fél nem is tud róla, senkinek nem kell csinálnia semmit."
Így màr minden vilàgos. :-)
Ufo: Több ok miatt nem lenne jò szàmítògépen jàtszanom.Kb.20 évvel ezelőtt jàtszottam egy kicsit gépen utoljàra,ahogy olvasom tőletek több bug van a jàtékban mint ps4-en (viszont a grafika nektek szebb lehet..),a gépem nagyon sovàny lenne ehhez a jàtékhoz (egyszerű dual core 3db. 80gb-os winchester-rel),vmint elleneteket egy szemernyi kis esélyem sem lenne. :-) Itt ps4-en legalàbb össze tudom szedni a platina díjat (aztàn majd kiderül,hogy megéri e a mx5-ért...).
Jàtékosszàm szempontjàbòl pontosat nem tudok.Azt tudom,hogy a monster kocsival a legelső versenyem utàn (a jelenlegi summit-ban) 7e körüli helyezésem volt.Azaz ennyien biztos jàtszàk.De így mostmàr nem gond,profi tàrsasàgot talàltam. :-)
Sisu: Egy baràtom azt monda,hogy minden hònap elején -vagy végén?- lehet vàlasztani,de érdemes àllítòlag a legjobb csapatban lenni,mert lehetőség lesz olyan küldetésekben részt venni amiben sokat lehet kaszàlni.
Most a farkasok nyertek,én is abban vagyok,de nem talàltam meg azokat a különleges lehetőségeket.
Darko addict pedig ezt írta:"Plusz érdemes abban a Faction-ben lenni, ahol a legkevesebben vannak, mert sokkal könnyebb előre jutni."
-
sisu2
aktív tag
válasz
Darko_addict #7073 üzenetére
Tényleg hogy lehet Factiont váltani.?
-
válasz
hakydakillah #7079 üzenetére
Ha kontrollerrel próbálod, akkor egy tippem van: Billentyűzet!
Én próbáltam kontrollerrel/kormánnyal is, csak bill.-el sikerült nomrális pontokat kiötlenem. -
hakydakillah
senior tag
Nincs veletlenul valami alap setup, tanacs driftre?Par het elteltevel se birok raerezni, 5-10ezer koruli pontszam a maximum :-(
-
UFO1
senior tag
Sokszor volt róla szó, ha rákeresel a nevemre találsz még pár fontos infót.
Segítség újból!Megj.: ha PC-n tolnád sokkal több mindenkivel tudnál innen menni, különben mennyien vannak PS-en a summit-on, mert itt az átlag 5000-es létszám a semminél is kevesebb. Egy ilyen volumenű játéknál 2, de inkább 3 nullával több játékosnak kéne lennie (5.000.000!?)!
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Darko_addict #7076 üzenetére
Milyen jó lenne ez a való életben – a barátaimtól kapnám úgy a pénzt naponta, hogy nem is tudnak róla
-
Darko_addict
őstag
válasz
hakydakillah #7075 üzenetére
Pontosan, ahogy Haky mondja. Sokáig azt hittem én is, hogy ha elküldök valakit, akkor az meg kell csinálja. Szerencsére NEM. Minden virtuálisan történik, és a másik fél nem is tud róla, senkinek nem kell csinálnia semmit.
A 160 ezres küldetéseken 16 ezret kapsz. Nekem olyan ~110e szokott összejönni naponta (mikor aktív vagyok/voltam és foglalkoztam vele napi szinten).
-
hakydakillah
senior tag
Ezt nem kell szó szerint értelmezni, mert van 12órás küldetés is, arra szerintem a kutya se menne el neked.
Ez a dolog csak teoretikusan történik meg, szóval elküldesz minket, de mi erről nem is tudunk, mert az egész a háttérben zajlik. Lehetne ezt egy jutalomrendszernek is nevezni azért, hogy vannak barátaid. Ajánlatos a leghosszabb küldetéséket összeszedni, mert ha jól tudom max.8 aktív küldetés lehet. Mivel ezek 12órásak, ezt napi 2x játszhatod el, és így lehet napi több mint 200ezer bucksot keresni + jó sok RP-t mellé.
-
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7072 üzenetére
Darko addict: Az O.K.,hogy "elküldöd az ismerőseid",de mivan akkor ha nem mennek?
Én ezt pontosan nem tudom,hogy hogy működik,de engem hiàba küldözgetnének ha én mondjuk summit-ban akarom azt a napi 1òràmat eltölteni.
Van amikor fellépek és feljön vmi,hogy menjek versenybe,nem megyek,mert fontosabb a summit-ban a platina.
Olyankor mivan? -
Darko_addict
őstag
Nekem alig pár belépés után megvan a 70e+ napi bónuszom. Elküldöm a lehető legtöbb ismerősömet Faction Mission-öket csinálni, illetve nyomok pár PvP-t. Plusz érdemes abban a Faction-ben lenni, ahol a legkevesebben vannak, mert sokkal könnyebb előre jutni. Azt hiszem a krokik a leguccsók ált., de nem vagyok benne biztos. Szerintem a küldetésre küldözgetés és PvP összesen nincs két óra, míg összehozza ezt a pénzt.
-
Elims
veterán
válasz
Csapoati #7068 üzenetére
Roppant fasza. :-((((
Köszönöm!Symbiote: Köszi!!
Kellemetlenül érintett... :-( Van még mit tanulnom.
Most kezdhetem elölről.
Van esetleg vmi olyan lehetőség amivel azt az alap 7e vmennyit meg tudom picit emelni -àllandòra-?Egy 10-essel màr kiegyeznék. :-) Vagy ez mkinek ennyi és kész? -
hakydakillah
senior tag
válasz
StormLine #7065 üzenetére
Nálam a tegnapi karbantartást javító mai karbantartás
gatyába rázta a rangokat és ezáltal a faction küldetéseket. Summit viszont változatlan, PVP se segít az összrangomon. Ezáltal már lecsúsztam gold kategóriába. Nekem most 90-10 arányban kocsit kellene gold mellett sorsolnia, remélem kárpótlásul megkapom, mert ilyen feltételek mellett én már nem töröm magam tovább
-
Elims
veterán
Vki kérem segítsen. :-/
Tegnap nagy nehezen elértem azt a szintet,amikor a napi pénz 17e-re nőtt (7e-ről).Ma belépek és ugyanùgy 7e-t kaptam. :-((
Csak erre min.20òràm biztos elment,most meg mégsincs meg.
Bug lehet ez?
Gondoltam megyek egy reputation pontos versenyt,hogy mégis hogyan àll a dolog.Kerestem egy rövid versenyt,drift (pedig nem nagyon szeretem..) vhol nyugaton,rx-7-tel,203RP.És a végén nem hozzàadta a rp szàmaimhoz,hanem elvette belőle. :-/// Làttam,hogy a csík mínuszba megy,nem emelkedett picit. :-/
Ez így irtò nagy szipka...Egy baràtom aki kb. velem egyidőben vette meg a jàtékot,màr 70(!)e-t ad naponta.Ennyit szerintem glitch nélkül nem lehet elérni.
Ez nem is gond,de nekem meg még a 17e-t sem akarja megadni.
Vagy esetleg ma ilyen "bolond" nap volt?
Egyébként nàlam nincs meg -hàl'istennek- az a probléma amit írtok,hogy a summit-on belül pvp vagy a fd.vmi nem emeli a summit rank-ot.Még csak az hiànyozna... -
StormLine
senior tag
Ma is volt egy karbantartás, hogy a tegnapi karbantartással behozott hibákat helyrehozzák.
-
Emunem
őstag
válasz
hakydakillah #7062 üzenetére
Lehet, csak nem biztos, hogy lesz valami belöle.
Más:
Én meg alig tudok egy layerbe kerülni a barátokkal... pedig az egy autómatikus dolog kéne, h legyen, hogy a barátokat egybe rakja. Tegnapelött is 3 emberhez is próbálkoztam, kb 20 próbálkozás után inkább elmentem gurulni a "családi" autókkal szabályokat betartva...(Nagy kedvenc a Dodge Nagy csirke SRT)
Audi A6 RS nagyon hiányzik...
-
hakydakillah
senior tag
válasz
COLBrattShaw #7061 üzenetére
Na szuper. Nekem ez mar a masodik summit, ahol ezek mind behaltak + most mar a faction is. Lehet ezeket a dolgokat valahol elpanaszolni / jelenteni?
-
COLBrattShaw
csendes tag
Update: A summitban levo FDC, FDS ill. a PVP nem adodik hozza az osszesitett eredmenyhez es nem tudni javitva lesz e a vegeig. Ugyhogy mindenki e szerint rendezze a prioritasait.
-
sunny84
senior tag
válasz
hakydakillah #7057 üzenetére
kész vicc
-
válasz
hakydakillah #7057 üzenetére
"nagyon gyüge játékosok vannak, 0as szint, szégyent hoznak a magyarokra"
Neeem, nézd pozitívan.
0-s szinten van, de már most Platina 2-es PVP játékosMásik meg paltine 1.
Na ezt add össze -
válasz
hakydakillah #7047 üzenetére
Most mintha nekem sem menne előrébb.
Plusz mindegyik Summitos kvalkifikációnál eltűnt az eredményem és ki van X-elve, mintha nem is csináltam volna meg. -
hakydakillah
senior tag
Na nálam már megint vacakol a játék
Faction résznél akarok haverokat küldetésre tenni, erre rá azt írja összes 0LVL. Berakok 4et, nullának veszi őket, mission success 0
Pedig jól tudom, hogy mindenki lvl50.
Másik a Summit beragadás. Ma 1óra alatt rengeteg dolgon javítottam, de egy hangyányit se mozdultam előre, most már megint csak hátra fogok esni -
RichieTri
senior tag
"A drag-ba csak gyorsulás alkatrész kell (mint régebben írtam szinte mindenbe az kell) leteszteltem vegyesen, csak speed-el, mindenhogy, de így jobban tartja a sebességet különösen, ha emelkedő van a pályán és így is eléri a 600-at."
na most tapasztalatom szerint a dragnál a acc nyilván gyorsulásra,a speed nyilván végsebességre(eddig egyetértek veled), DE a sebesség megtartására és a jó rajthoz(nyilván az időzítésen kívül) GRIP-kell.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe #7043 üzenetére
Köszi, érthető volt.
Amúgy 4es csoportba én tuti jelentkező lennék, erre az évre tuti marad a lelkesedésem, aztán majd meglátjuk mit hoz a Horizon3. Ha már Crew, akkor az emberek direkt dobálják ki a másikat a bandából, vagy a rendszer teszi? Sokszor zárom úgy a napot, hogy csoportban vagyok, másnap viszont a nagy üresség vár.
-
válasz
hakydakillah #7042 üzenetére
Jó lenne egy ilyen csoport, márcsak a Crew-s versenyekhez is Summiton.
Kuplunghoz egyébként nem kell kormány.
Beállításokab átállítod a "Wheel"-re a irányítást, utána a "Wheel Settings"-be átállítod a kuplungot manuálisra, a váltót szintén manuálisra, és a kuplungot állítsd be a pl. a "Tab" billentyűre. Így Tab+A-val kell váltani, és ha felváltottáűl 4-esbe, akkor utána nyomogatod a Tab-ot akkor gyorsul az autó. (CTR az 630-ig kb.)
Ha ez kész elmented, ezután már visszaállíthatod Billentyűzetre vagy Pad-re az irányítást.Ha a kuplungot manuálisan hagyod, váltót visszaállítod automatára, akkor megy normálisan.
Ha váltót manuálisra állítod, akkor kuplungal kell váltani, ha úgy maradt a Wheel settings-be.Na jó bonyolultan sikerült leírni, remélem azért meg lehet érteni
-
hakydakillah
senior tag
Köszi. Azt hiszem valahol összekevertem más tippekkel. Tegnap pont rád gondoltam, mert Hill Climb eredménnyel nem voltam elégedett. Beugrott a Hummer, összeraktam Monster spec, hát az úgy megy fel a hegyre, mintha sima úton mennék vele.
Az utolsó vidi link – minap tapasztaltam mekkora a különbség, ha Crewben nyomja az ember, és húzzák egymást Summiton. Jó lenne az állandó csapat, bár most már kevesebb az aktív játékos. Ha nem is qualify versenyekre, de Summit döntőkre összeállhatnánk 4en, hogy csoportban jobb eredményeket érjünk el
-
UFO1
senior tag
válasz
hakydakillah #7038 üzenetére
A drag-ba csak gyorsulás alkatrész kell (mint régebben írtam szinte mindenbe az kell) leteszteltem vegyesen, csak speed-el, mindenhogy, de így jobban tartja a sebességet különösen, ha emelkedő van a pályán és így is eléri a 600-at.
Ha valaki rekordozni akar 4-es crew-ban kell menni, mert akkor tudják egymást húzni és a CTR 615 körül megy így végre, ha jól emlékszem (talán 620-is?). Lehet, hogy jobb, de a kuplungosat nem próbáltam.Régebben xenon2 kollégával így 20. hely körül mentem egyszer mikor még napi szintem toltam a játékot, de még ... !?
Nem akarok ötleteket adni, de ö(k) így vannak szinte mindenben elöl.
-
StormLine
senior tag
válasz
Mike Farrel #7039 üzenetére
Gyenge CPUm van, városban kevés volt az FPSem, így később indultam el, de ezzel nem vesztettem időt, mert a számláló is akkor indult amikor én, és mivel elöl voltál, kaptam szélárnyékot. Szóval komoly versenyzésre nem igazán alkalmas a játék. Ha túl alacsony az FPS az se jó.
-
Mike Farrel
tag
válasz
SyMbioTe #7037 üzenetére
Kuplungos trükkön kívül van egy másik trükk is amihez csak nagy fps különbség kell a két crewban lévő fél között, és a kevesebb fps-el rendelkező tud olyan időt futni, hogy ihajj. Storm tud erről mesélni, egyszer csináltuk így neki kb 1,5 másodperccel jobb időt a többiekhez képest.
-
válasz
hakydakillah #7036 üzenetére
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
Domaaaa #7029 üzenetére
A kocsid szintjetol fugg milyen alkatreszt kapsz, kb 1100+ utan mar csak platinat dob. Ha esetleg nincs meg 1 vasad se maxra huzva, egyszeruen a vasra amit tuningolsz, vedd meg a tuning muhelyben az elerheto legnagyobbakat, igy amikor a skilleket csinalod, mar a leheto legjobbakat fogja dobni. Utanna pedig mar megveheted barmelyik vasra az adott specs-en belul.
Nem tudom mennyire lehet pontos a jatekido szamlalo, siman lehet, hogy ugy mukodik mint 1-2 mobil szolgaltato es felfele kerekitenek
En nem hiszem, hogy ennyit toltam volna, mint amit mutat, bar majd fele afk, ugyhogy ugy mar kijohetne a szam.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Domaaaa #7029 üzenetére
1. Nőtt vagy nem nőtt, de a legtöbb (160.000-es) futam 24 órás, szóval az kerek egy nap után játszható újra.
2. Csak, ha szerencséd van. Épp múltkor játszottam egy lvl 800+-os MT-vel és random dobálta be, de nem 50-esek voltak.Más: Kár, hogy manapság már nincsenek pénzfa teremtő glitchek. Én az egyik bugnál kerestem 6M-t pár óra alatt, de többször se volt szerencsém.
-
Domaaaa
tag
Sziasztok!
Egy jó éves kihagyás után lenne 2 kérdésem,
1.Nőtt a limitje hogy egy nap hány küldetésre küldhetek rabszolgát?
2.Mostmár mindig lvl 50 es alkatrészeket kapok vagy csak szerencsém van? -
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict #7024 üzenetére
nekem van a legtöbb lóvém
pedig már mindenem megvan -
868 óra és még egy éve sem tolom a játékot.
Ja és az utóbbi 2 hónapban nem is játszottam.
-
tipuka
addikt
válasz
Darko_addict #7024 üzenetére
xenon2 brutál
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #7021 üzenetére
Az ingame infók nem jók, de a Ubisoft Club oldalon látszik hogy mennyit játszottunk. [link]
-
tipuka
addikt
válasz
Darko_addict #7021 üzenetére
de jó, ezt már kerestem. 164 óra és 14735km
látszik, hogy sokszor csak egy lassabb tempóban körbekocsikázom a városokat meg rombolok/karambolozok a többi játékossal.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #7020 üzenetére
Nekem a Crew in-game 148 órát ír. Én azt kicsit keveslem.
Ami viszont érdekes volt, hogy $34,8M-t költöttem (így is az összes kocsi és összes spec. 70%-a van meg eddig) és 26.353 km-t jártam be. -
válasz
Darko_addict #7017 üzenetére
Hol tudod megnézni mennyit játszottál???
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Darko_addict #7017 üzenetére
Az nem semmi.
Én úgy 70körül járhatok. Tegnapi közös Summitunk után – kipótolva a hiányzó 3versenyt – rögtön platina lettem. Lehet nem tart ki végig, de giga különbség van, ha az ember egyedül, vagy valakivel vág neki.
Megvettem azt a BMW mocit is, kapásból fényévekkel jobb lett a végeredmény -
MasTer
tag
Köszönöm a választ. A motorháztető-módosítás lehetősége jó hír, a vezetőülés-állítás akkor kimarad. Ha esetleg lenne egy közös krúzolás valamikor, szívesen csatlakoznék, persze ha időm engedi.
A vezethetőség gondolom a célközönség miatt lett megváltoztatva, a GT Legends vagy az Assetto Corsa vevőköre inkább megtanulja vezetni az adott autót, és nem sír a fejlesztőknek. A fórumot olvasva látom, hogy melyik kategóriában melyik lenne a nyerő autó, de sajnos nekem nem tetszenek a japán kocsik meg a német márkák vagy a szuperautók. IRL kénytelen vagyok kompromisszumot kötni, a virtuális világban ne kelljen már! Inkább nekifutok többször az adott kihívásnak (közben persze anyázok), de az általam szeretett kocsik egyikével teljesítem a feladatot.
-
Elims
veterán
Jàtsza itt vki ps4-en a crew-t?
-
Darko_addict
őstag
válasz
hakydakillah #7013 üzenetére
Vissza kell menni a pálya előtti domb tetejére. Míg el nem éred az ugrató aszfaltját, óvatosan nyomd a gázt, ne pörgesd ki, hogy ne melegedjen túl a gumi. Mire odaérsz, már kb. 150+-szal mész, így ez az előnye neki. Az sem mindegy, hogy a nitrót mikor nyomod el, illetve, ha valaki előtted van és tud húzni, az is pozitív. Ahogy nézem, itt több olyan esemény is van, ahol lehet húzni egymást, szóval jó lenne Crew-ban nyomni. Szerintem este 8 körül fent leszek játszani, de nem biztos - ez szól bárkinek, akivel barátok vagyunk a Crew-ban.
-
hakydakillah
senior tag
Summit döntőn van megint Long Jump. Meg tudná valaki mondani ennek a trükkjét? Pef, CIrcuit kevés neki, Draggal tudtam edig úgy-ahogy átugorni. Azzal kellene a valahogy a távolból nekifutni?
-
tipuka
addikt
válasz
sunny84 #7011 üzenetére
estem én ki hd7950-tel is onnan ki, meg be, meg mindenfelé a textúrába alkalmakkor... még jó, hogy csak pár órát toltam, elég is volt... és még "csövekből" is áll a játék, a the crew után rossz volt ott menni, hogy nem mehettem át kb. mindenen. (ezért is szeretem a sandbox játékokat)
-
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict #7009 üzenetére
állítólag nv karikban van jobban ez a jelenség , az új nfs ben is arra fogják a pályáról való kiesést ....
-
hakydakillah
senior tag
válasz
noblem1983 #7008 üzenetére
Beléptem igen, tudom, hogy térkép nézet nem frissít, csak késve. Semmi változás, de még ma se. Egyre lejjebb csúszok, lassan ezüst leszek, de előrébb nem lépek. Most mentem Stunts részt, 500helyezésről 150, de összesítésben semmi változás.
Kár érte, remélem hó végi döntő a verdáért nem fog vacakolni. -
Darko_addict
őstag
Hel-lóóó!
Technikai kérdés. StormSim-mel már kitárgyaltuk a témát, amiben szó volt róla, hogy a játék hajlamos akadni, laggolni, stutterelni játék közben úgy, hogy az FPS sziklaszilárd 60-on van. Néztünk ezt, néztünk azt és arra jutottunk, hogy se a CPU, se a VGA monitorozása közben nincs lagspike, mikor egy-egy ilyen szaggatás beüt, viszont a HDD-m használata mindig felugrott 100%-ra, a korábbi 30-35%-ról. Gondoltam(tuk), hogy a HDD nem tudja tartani a tempót a játék által okozott terheléssel és kicsit félre tettük a témát. Most játszottam megint a játékkal (pár hónap kihagyás után) és több skillemet is elrontottam, mikor ez beütött. Fogtam magam, kerestem egy tutorialt és átimportáltam a játékot az SSD-re. Viszont ugyanaz áll fent, mint korábban, néha-néha belaggol, totál spontán alkalmakkor FPS drop nélkül.
Erre tudjátok mi lehet a megoldás? Esetleg vmelyik beállítást kellett lejjebb venni? Maximumon van majdnem minden 1080p-ben. A konfigom az adatlapomon megtalálható.
-
noblem1983
senior tag
válasz
hakydakillah #7006 üzenetére
Ezt úgy nézted, hogy be is léptél vagy csak térkép nézetben nézted? Mert akkor látod a tényleges eredményt, ha be is lépsz a kvalifikációba.
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7006 üzenetére
Én megmondom őszintén nekem pont fordítva szokott lenni a dolog.
Megyek egy villàm kocsival egy tényleg jò időt mondjuk egy precision skill-ben (summit-on belül),2481. helyezett vagyok,majd restart,megyek ugyanott egy lassabb kocsival picit rosszabb időt,de akkor màr 18xx vmennyit ír. ??
Van amikor ùgyis hagyom nehogy lerontsam vissza.
Van több apròbb bug a jàtékban (mint a ubisoft-osokban àltalàban,de én ezektől eltekintve mind nagyon szeretem.Assassins creed sorozat nagy kedvencem.) -
hakydakillah
senior tag
Jártatok már úgy, hogy azt vettétek észre, mintha befagyott volna nálatok a Summit értékelés rendszer? Tegnap 748 gold voltam úgy, hogy még se PVP, se challenge és stunt. Aztán beléjük vertem pár órát, 400hely környékén összes, nézem összesítést, változatlan. Nyomtam még párat, semmi. Challenge ráadásul 2x be is fagyott
-
Elims
veterán
Mindenkinek köszönöm!
(Profi topikot talàltam.. :-) )
Megvettem.Most a következő kérdésem az lenne,hogy hol lehetne egyszerűen/viszonylag gyorsan 1299-re hùzni,de nem kérdezem meg,mert a ti eszmecseréiteket jobb olvasni.Sokat tanulok a témàban. :-) -
COLBrattShaw
csendes tag
Sajna az ulest nem lehet allitani, bar sokan kertek. Gondolom varnak vele a crew 2-ig.
Ahogy a tobbiek is irtak, a motorhazteto miatt ne aggodj, cserelheto, a summit pvp, pedig azert jo a penzen felul, mert kiprobalhatsz par vasat, hogy milyenek is lesznek a full tuninggal. A Ferrari 458 season pass-al jar csak, nagyon jol tapad, jo fekekkel/gyorsulassal, egyedi/elvezheto motorhanggal, en eleg sokat gurultam mar vele.Akkor hasonlo az izlesunk, en is komazom azokat a kocsikat, amiket senki nem szeret, mert kilognak a sorbol, es "egyediek" ill. sokak szamara kenyelmetlen iranyitast kaptak.
Volt egy par ilyen gyonyszem, mara sajna elrontottak nagy reszet. Az emberek panaszkodtak, hogy pl a senki altal nem hasznalt amcsi izomauto-nak kiporog a kereke, ha tovig nyomod a pedalt.
Micsoda meglepetes!
Erre a fejlesztok derekukat beadva butitottak
Termeszetesen a nagy "balance" neveben. En irtam mar nekik tobbszor. Csak hogy a pvp-ben minden kocsi versenykepes legyen, csinalhattak volna egy pvp profilt minden autonak, ugy pedig nem kene a leggyengebb vasat a legizmosabbal egy szintre allitani, ami ugye kihatassal van a freedrive vezetesre is, "kisimitva" a jargany eredeti karakterisztikajat.
Azert van egy par eleg elvezheto manapsag is, a gyari "fullstock" autokrol nem is beszelve, ami kozul sokban ott a lehetoseg egy elvezetes autokazashoz. (csak a fekezesnel kell vigyazni veluk
)
Ha tobben gurulnak,ezert is ajonlott, hogy mindenki azzal tolja.Jahh, persze, valamikor osszehozhatunk egy PH-s cruise-t, en benne lennek, gondolom lennenek meg itt egy paran.
(#6996) Emunem
Szivesen, majd ird meg, hogy tetszik, egy kis ido kellhet mire hozzaszoksz.(#6998) UFO1
Erdekes, esetleg probaltad 1-5%-ra tenni, vagy darabokban csokkenteni!? Ha jol emlekszem kicsit nekem is jatszanom kellett vele elso alkalommal, lehet valami bug lenne!?(#6999) Elims +1 szavazat a CTR-3-ra
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Harman Kardon AVR 171S
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio