Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz feri1014 #10014 üzenetére
Én csak azt látom, hogy mennyivel megy, meg mennyi van a nitroból. Én a megtett kilométerekre gondoltam. De mobilról néztem, lehet, hogy nem vettem észre.
Viszont ez továbbra is úgy tűnik mint egy GTA gyaloglás meg lövöldözés nélkül Olyan, mint egy hajó/repülő/formula DLC az első részhez.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz feri1014 #9811 üzenetére
Semmi gáz, nem nagy probléma. Maximumra úgy gondoltam, hogy max tuning és max szint, a bónusz pontok azok, amik elmaradnak. Nem olyan vészes az. A story csak azért nem érdekel, hogy pár százalék pontot kapjak
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz feri1014 #9777 üzenetére
Ok, ok, kezd osszeallni a kep. Mar csak 15 000 dollar kell a Skyline-hoz, aztan abba nyerek cuccokat. A Crew Creditet el tudom kolteni valami szint/penz duplazora? En nem talaltam ilyet
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
eXorcisto
csendes tag
válasz feri1014 #8114 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz. WoW-nál is pont hogy nem kell megvenned egyesével minden kieget. Pontosabban veszel egy battlechest-et ami kábé 4 ezer forint (elég nyomott ár ez az alapjátékért +5 kiegért) és ezért az összes kieget+alapjátékot megkapod kivéve a legújabbat. Pedig ott aztán tényleg van tartalom a kiegekben, szóval én egyáltalán nem csodálom, hogy ingyé adják crew-nál.
-
satee76
aktív tag
-
fatal`
titán
válasz feri1014 #8010 üzenetére
Sajnos hiába fotózol FXAA-val, a photo mód akkor is MSAA-val ment ami AMD kártyákon bugos, én is ezzel kűzdök. De legalább játszani lehet
Javíthatná az AMD ezt a bugot, mert röhej.
Tud valaki driver verziót ami megjavítja? Még a Wild Run előtti időkben nem volt ilyen gondom.
-
UFO1
senior tag
válasz feri1014 #6355 üzenetére
Szerintem is sokkal nagyobb presztízse lenne, ha olyan járművet lehetne nyerni a summit-on amit sehogy máshogy nem lehet megszerezni. Nem különben talán akkor nem csak 5-6000-en vennének részt rajta és minél többen vesznek részt annál szélesebb lenne a platina sáv + persze sokkal több mindenkivel lehetne „élőben” játszani.
Sajnos afejlesztőknem nagyon vannak tisztában mi miatt játsza(ná)nak 1-1 játékkal![ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz feri1014 #4717 üzenetére
Ja amúgy vicces, hogy kocsival is lehet motoros challange-et indítani, csak a legtöbbje sosem lesz meg
Illetve ha olyan challange van hogy maradj az úton akkor ha lemész az útróól nem lehet előhívni a menüt hogy megszakítsd a challange-t, csak a térkép ment ki onnan is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest